Yrityslaina uudelle yritykselle – tutustu vaihtoehtoihin ja hae helposti netistä

 

Yrityslaina uudelle yritykselle mahdollistaa yrityksesi kasvun,  uusien työntekijöiden palkkaamisen ja  esimerkiksi uusiin laitteisiin investoinnin. Tässä oppaassa avaamme tarkemmin erilaisia rahoitusvaihtoehtoja aloittaville yrityksille.

Tarvitsetpa sitten yrityslainaa näihin tarkoituksiin tai johonkin muuhun, kannattaa sinun arvioida yrityslainan kustannukset yritys lainalaskurin avulla.

Kun yrityksesi on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukauden ajan, on sinun mahdollista saada rahoitusta uudelle yritykselle CapitalBoxin kautta.

Voit selvittää yrityksesi rahoitusmahdollisuudet ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Sähköpostilla pyrimme vastaamaan 12 tunnin sisällä.

Kun olet yhteydessä asiantuntijoihimme, niin pystymme laatimaan  juuri sinun yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen. Voit myös varata ilmaisen puhelinkonsultaation aloittavan yrityksen rahoitusta varten. 

 

Varaa ilmainen puhelinaika

 

Yritysrahoitus – vakuudeton yrityslaina uudelle yritykselle

Taataksemme turvallisen vakuudettoman yrityslainan uudelle yritykselle, olemme asettaneet ehtoja rahoituksen myöntämiselle.

Capitalboxin edellytykset vakuudettoman yritysrahoituksen myöntämiselle:

  • Yritystoimintasi on ollut käynnissä vähintään 6 kuukautta.
  • Yrityksesi vuosittainen liikevaihto ylittää 25 000 € rajan.
  • Kaikki yrityksen omistajat asuvat vakituisesti Suomessa.
  • Yritykselläsi on suomalainen pankkitili.
  • Yrityksen fyysinen osoite sijaitsee Suomessa.

Asiantuntijamme laativat yrityskohtaisen tarjouksen uudelle yritykselle, minkä vuoksi tarvitsemme tietoja yrityksen toiminnasta ja omistajista.

 

Miten uuden yrittäjän rahoituspäätös arvioidaan?

Uuden yrittäjän rahoituspäätös perustuu riskien arviointiin, jossa arvioidaan omistajayrittäjän varallisuuteen ja aiempaan yrittäjyyteen liittyviä seikkoja, koska uudella yrityksellä ei vielä ole pitkää liiketoimintahistoriaa tai tilinpäätöstietoja.

Uuden yrittäjän taloudellinen vastuu ja asema ovat merkittävässä roolissa, kun yrittäjä hakee rahoitusta aloittavalle yritykselle.

Voit hakea joustavaa ja vakuudetonta yrityslainaa uudelle yritykselle helposti verkossa.

Heti kun yrityslainahakemuksesi on vastaanotettu, laina-asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä, niin saat lisätietoja lainahakemukseesi liittyen.

 

Tutustu lainahakemukseen

 

Uuden yrityksen rahoituslähteet

Aloittavan yrittäjän rahoitukseen ja uuden yrityksen perustamisen rahoitukseen on Suomessa tarjolla erilaisia rahoituslähteitä. Esittelemme tässä suosittuja  yrityksen rahoituslähteitä:

 

TE-toimiston starttiraha

Starttiraha on aloittavan yrittäjän tukiraha, jonka perimmäinen tarkoitus on taata uuden yrittäjän toimeentulo yrityksen toiminnan aloitusvaiheessa, kun sitä vielä vakiinnutetaan.

Starttirahan tarkoitus on siis parantaa uuden päätoimisen yrittäjän mahdollisuuksia selvitä perustamisvaiheen yli, jolloin toiminta ei vielä ole voitollista. TE-toimiston starttirahaa haetaan uudelle yrittäjälle, ei yritykselle.

 

Vakuudeton yritysrahoitus

CapitalBoxin yrityslaina uudelle yritykselle on loistava esimerkki siitä, mitä vakuudeton yritysrahoitus parhaimmillaan on. Joustavalla yrityslainalla uusi yritys lisää mahdollisuuksiaan yritystoiminnan laajentamiseksi.

Vakuudeton yritysrahoitus perustuu henkilökohtaiseen takaukseen ja sen suuruus riippuu uuden yrityksen kassavirran määrästä sekä  omistajien taloudellisesta asemasta.

CapitalBox tarjoaa vakuudetonta yrityslainaa uuden yrityksen perustamisen yhteydessä yritystoiminnan kasvattamista ja vakiinnuttamista varten. Vakuudetonta yritysrahoitusta on helppo hakea verkossa ja lainapäätöksen saa nopeasti.

 

Tutustu tarkemmin yrityslainamme etuihin

 

Vakuudellinen yrityslaina

Vakuudellinen yrityslaina pankista vaatii aina vakuudet sen saamiseksi. Uudella yrityksellä ei välttämättä vielä ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta, joten on yleistä, että yrityksen omistaja asettuu lainantakaajaksi henkilökohtaisesti.

Pankki arvioi yrityksen menestysmahdollisuuksia ja riskejä, minkä jälkeen tehdään lainapäätös. Monessa tapauksessa vakuudellista yrityslainaa myönnetään investointiin, jossa itse investointi toimii vakuutena. CapitalBoxin joustava yrityslaina toimii luonnollisesti myös uuden yrityksen investointirahoituksen välineenä. Pankkeihin verrattuna vaadittava paperityön määrä on usein huomattavasti maltillisempi ja kauttamme aloittavalle yritykselle myönnettävä rahoitus on usein merkittävästi pankkeja nopeampaa. Olemme tutkineet asiaa mm. Mystery-shopping metodin avulla.

 

Finnvera

Suomen valtion omistama rahoituslaitos Finnvera tukee aloittavan yrityksen ja kasvavan pk-yrityksen rahoitusta takaamalla yrityslainoja tai itse myöntämällä yrittäjälle henkilökohtaista lainaa.

Finnveran rahoittama yrityslaina voi toimia uuden yrittäjän yrityslainan rinnalla. Finnveralla on monia lainatuotteita uuden yrityksen rahoitusta varten, joten heidän asiantuntijat lopulta päättävät, mikä sopisi parhaiten kyseiselle yritykselle. Yrittäjien kokemukset Finnveran rahoitusvaihtoehdoista vaihtelevat merkittävästi. 


Business Finland

Business Finland (ent. Tekes ja Finpro) on palvelu, joka tarjoaa rahoitusta alle 5 vuotta toiminnassa olleiden start up -yritysten kansainvälistymistä ja kasvua varten.

Uuden yrityksen perustamisen rahoitusta voi hakea Business Finlandilta verkossa lainahakemuksella, jonka jälkeen he ottavat yhteyttä yrityslainan hakijaan. Business Finlandin rahoitusvaihtoehdot voivat tuntua monille uusille ja pienemmille yrityksille hankalasti ymmärrettäviltä.

 

Henkilökohtainen laina yrittäjälle (yksityishenkilölle)

Henkilökohtainen laina yrittäjälle on suosittu tapa hoitaa yritysrahoitus etenkin toiminimiyrittäjien ja henkilöyritysten keskuudessa. Yrittäjät vastaavat joka tapauksessa henkilökohtaisella omaisuudellaan yrityslainoista.

 

Yrityksen perustamisen rahoitus – liikkeelle oman ja vieraan pääoman turvin

Uudet yritykset tukeutuvat usein  alkuvaiheessa oman alkupääoman ja vieraan pääoman käyttöön. Vieras pääoma kuten esimerkiksi yrityslainat ja sijoittajat astuvat isommin kuvaan myöhemmin.

Omaa pääomaa ovat säästöt, omalla rahalla tehdyt investoinnit sekä yrityksen tekemä tuotto.

Ennen uuden yrityksen perustamista tehdään rahoituslaskelmat samalla, kun laaditaan liikesuunnitelmaa. Uuden yrittäjän olisi hyvä ottaa huomioon alkuinvestoinnit ja pääoman menot vähintään 6 - 12 kuukauden ajalta.

Yrittäjät voivat hakea TE-toimistolta starttirahaa oman toimeentulonsa turvaamiseksi uuden yrityksen aloitusvaiheelle, jolloin toiminta ei ole vielä voitollista.

On yleinen ajatus, että uuden yrityksen rahoitus tapahtuu yrittäjän omasta pussista, mutta toiminta on myös mahdollista aloittaa hakemalla esimerkiksi yrityslaina uudelle yritykselle.

 Jos uudella yrityksellä on valtava kasvupotentiaali, bisnesenkeleiden mukaan saaminen voi myös mahdollistaa aloittavan yrityksen rahoituksen. Tuottoisa bisnesidea tai ylipäätään kannattava liikesuunnitelma  helpottaa vieraan pääoman mukaan saamista yrityksen rahoitukseen. Valinta on loppujen lopuksi  jokaisen yrittäjän oma ja me CapitalBoxilla haluamme auttaa aloittavia yrityksiä menestymään ja kasvamaan. Lue lisää erilaisista rahoitusvaihtoehdoista tai laske uudelle yritykselle sopiva yrityslaina laskurillamme. 
 

Tutustu myös - aloittavan yrittäjän muistilista

 

TUTUSTU OSAKEYHTIÖN RAHOITUKSEEN

 

TUTUSTU TOIMINIMEN RAHOITUKSEEN