Kaikki blogikirjoitukset

capitalbox_palauttaa_world_rallycrossin_suomeen
Olemme aloittaneet yhteistyön FIA:n kanssa tuodaksemme hienoa viihdettä kaikille moottoriurheilun ystäville Suomessa. CapitalBox World Rally järjestetään Kouvolan radalla elokuun lopulla.
nain_avaat_pienyrityksen_uudelleen_kriisin_jalkeen
Pienyrittäjät ympäri maailman odottavat malttamattomina liiketoimintansa avaamista uudelleen. Lue vinkkimme, miten uudelleenavaaminen onnistuu mahdollisimman sujuvasti.
kolme-tapaa-joilla-yrityksesi-voi-hyödyntää-sosiaalista-mediaa 
Sosiaalisesta mediasta on muodostunut tärkeä markkinointikanava monille pienille ja keskisuurille yrityksille. Lue, miten voit valjastaa somen avuksesi liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
kolme-strategiaa-jotka-saavat-asiakkaasi-palaamaan
On yleisesti tiedossa, että olemassa olevalle asiakkaalle myyminen maksaa vähemmän kuin uuden hankkiminen. Siksi on niin tärkeää olla vankka strategia asiakassuhteen säilyttämiseen. Se lisää mahdollisuuksiasi saada uskollisia asiakkaita, jotka ostavat sinulta säännöllisesti ja useammin.
markkinointi-globaalin-kriisin-aikana
Globaalit talouskriisit, kuten 1930-luvun suuri lama, vuoden 2008 talouskriisi ja viimeaikainen COVID-19-pandemia, ajavat yrityksiä vaikeiden päätösten eteen. Tästä syystä monet yrittäjät päätyvät leikkaamaan juuri markkinointikuluja. Historia ja tutkimukset kuitenkin osoittavat, että tällainen ratkaisu voi kostautua ja loppujen lopuksi vain lisätä ongelmia.
markkinointibudjetti
Markkinointi voi joko tuhlata pääomaa tai olla välttämätöntä liiketoiminnan kasvulle. Tutustu viiteen asiaan, jotka pienten ja keskisuurten yritysten tulisi tehdä ennen sitoutumista pääomaa vaativiin markkinointikampanjoihin.
siivouspalvelut
Osta laitteita, maksa tarvikkeista tai hallinnoi kassavirtaasi. Näin pienyrityslaina voi auttaa siivousyritystäsi.
kauneushoitolat
Kunnosta salonkisi, maksa tarvikkeista tai hallinnoi kassavirtaasi. Näin pienyrityslaina voi auttaa kauneusalan liiketoimintaasi.
tukkukauppa
Laajenna yritystäsi tai hallitse kassavirtaasi. Näin pienyrityslaina voi auttaa tukkukauppaa.
vähittäiskauppa
Kunnosta myymälääsi, maksa varastosta tai hallinnoi kassavirtaasi. Näin pienyrityslaina voi auttaa vähittäiskauppaa.
hammaslääkärin-vastaanotto
Laajenna palveluitasi, osta varastoja tai hallitse kassavirtaasi. Näin pienyrityslaina voi auttaa hammaslääkärin vastaanotolla.
terveysalan-yritys
Laajenna palveluitasi, osta varastoja tai hallitse kassavirtaasi. Näin pienyrityslaina voi auttaa terveysalan yrityksissä.
autokorjaamot
Autokorjaamon pyörittäminen tarkoittaa usein paljon etukäteen maksettavia kustannuksia. Näin pienyrityslaina voi auttaa autokorjaamoa.
yrityksen-luottolimiitti-vai-yritysluottokortti
Monet yritykset käyttävät yritysluottokorttia yrityksen kulujen maksamiseen. Yrityksen luottolimiitti voi olla hyvä täydennys luottokortille. Lue lisää yrityksen luottolimiitin ja yritysluottokortin eroista.
onko-luottolimiitti-oikea-väline-yrityksellesi
Yrityksen luottolimiitti on arvokas työkalu monille pk-yrityksille kasvun edistämiseen ja muihin liiketoiminnan tarkoituksiin. Lue lisää hyödyllistä tietoa luottolimiiteistä.