Kaikki blogikirjoitukset

markkinointibudjetti
Markkinointi voi joko tuhlata pääomaa tai olla välttämätöntä liiketoiminnan kasvulle. Tutustu viiteen asiaan, jotka pienten ja keskisuurten yritysten tulisi tehdä ennen sitoutumista pääomaa vaativiin markkinointikampanjoihin.
siivouspalvelut
Osta laitteita, maksa tarvikkeista tai hallinnoi kassavirtaasi. Näin pienyrityslaina voi auttaa siivousyritystäsi.
kauneushoitolat
Kunnosta salonkisi, maksa tarvikkeista tai hallinnoi kassavirtaasi. Näin pienyrityslaina voi auttaa kauneusalan liiketoimintaasi.
tukkukauppa
Laajenna yritystäsi tai hallitse kassavirtaasi. Näin pienyrityslaina voi auttaa tukkukauppaa.
vähittäiskauppa
Kunnosta myymälääsi, maksa varastosta tai hallinnoi kassavirtaasi. Näin pienyrityslaina voi auttaa vähittäiskauppaa.
hammaslääkärin-vastaanotto
Laajenna palveluitasi, osta varastoja tai hallitse kassavirtaasi. Näin pienyrityslaina voi auttaa hammaslääkärin vastaanotolla.
terveysalan-yritys
Laajenna palveluitasi, osta varastoja tai hallitse kassavirtaasi. Näin pienyrityslaina voi auttaa terveysalan yrityksissä.
autokorjaamot
Autokorjaamon pyörittäminen tarkoittaa usein paljon etukäteen maksettavia kustannuksia. Näin pienyrityslaina voi auttaa autokorjaamoa.
yrityksen-luottolimiitti-vai-yritysluottokortti
Monet yritykset käyttävät yritysluottokorttia yrityksen kulujen maksamiseen. Yrityksen luottolimiitti voi olla hyvä täydennys luottokortille. Lue lisää yrityksen luottolimiitin ja yritysluottokortin eroista.
onko-luottolimiitti-oikea-väline-yrityksellesi
Yrityksen luottolimiitti on arvokas työkalu monille pk-yrityksille kasvun edistämiseen ja muihin liiketoiminnan tarkoituksiin. Lue lisää hyödyllistä tietoa luottolimiiteistä.
pääoman-hankkiminen-pienille-ja-keskisuurille-yrityksille
Pääoman hankkiminen pk-yrityksille voi olla melkoinen haaste. Monet pienet ja keskisuuret yritykset hakevat vaihtoehtoisia yrityslainoja vauhdittaakseen kasvua ja muita liiketoimintasuunnitelmia.
vakuudettomat-yrityslainat
Jokainen terve yritys, jolla ei ole pankille vakuudeksi kelpaavia varoja, voi silti saada yrityslainan. Vakuudettomat yrityslainat – mitä niistä kannattaa tietää.
lyhytaikaiset-yrityslainat
Lyhytaikainen yrityslaina olisi järkevämpi monille yrityksille kuin pitkäaikainen laina. Lue lisää, mitä asiasta kannattaa tietää.
yrityslainat-pienyrityksille
Monet yritykset luottavat liiketoiminnan rahoitukseen tai yrityslainoihin kasvun edistämiseksi tai liiketoiminnan vaatimusten täyttämiseksi. Lue lisää yrityslainoista pienyrityksille.
ilmaiset_digitaaliset_työkalut
Monet yritykset ovat vahvistaneet tukeaan pienille ja keskisuurille yrityksille koronaviruskriisistä selviytymiseen. Tutustu ilmaisiin työkaluihin ja resursseihin, jotka voivat auttaa sinua ja työntekijöitäsi pysymään pinnalla näinä hämmentävinä aikoina.