Kaikki blogikirjoitukset

cb_asiakaspalvelu
Yrityksen tulorahoitus on yrityksen omasta toiminnasta syntynyttä kassavirtaa ja täten tärkeimpiä rahoitusmuotoja - lue lisää sen laskemisesta ja tulkinnasta!
cb_yrityksen_rahoituslaskelma
Rahoituslaskelma hahmottaa yrityksen rahavirtoja ja auttaa yritystä rahoituksen sekä investointien suunnittelussa - lue lisää ja lataa mallipohjat!
cb_kivia_tasapainossa
Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa usein ja kilpailutukseen liittyvissä yksityiskohdissa tulee olla tarkkana - lue lisää ja kilpailuta yrityslaina jo tänään!
maatalousyrittäjä
Mitä maatilarahoitus on? Lue lisää suomalaisten maatilojen käytettävissä olevista maatilarahoitusvaihtoehdoista.
cb_nainen_kahvilassa
Lyhytaikainen laina yritykselle on laina, joka myönnetään ilman tai vain vähillä vakuuksilla ja joka on maksettava takaisin vuoden tai sitä lyhyemmän ajan kuluessa, joskus viikkojen tai kuukausien kuluessa. Lue lisää siitä, mitä vaihtoehtoja suomalaisilla pk-yrityksillä on. 
cb ihmisiä analysoiva raportti
Yrityksen kassavirran ennustaminen hyödyttää yritystä monilla tavoilla ja lisää yritystoiminnan ennakoitavuutta - tutustu ja lue lisää!
cb nainen leipomossa
Yrityslaina ilman pääomaa onnistuu joko vakuudetonta yrityslainaa tai yritysluottoa hyödyntämällä - tutustu ja hae jo tänään!
Verkkokaupan perustaminen
Verkkomyynti voi siten olla avain pienten ja keskisuurten yritysten liikevaihdon kasvattamiseen. Tässä postauksessa käymme läpi kolme näppärää vinkkiä, joiden avulla oman verkkokaupan perustaminen onnistuu varmasti.
cb hymyilevät ihmiset
Pitkäaikainen yrityslaina sopii monelle yrittäjälle, jos tulevaisuudessa on esimerkiksi laitehankintoja, toiminnan laajentamista tai jopa toisen yrityksen osto - lue lisää!
cb nainen hymyilee laptop
Yritysrahoituksessa tarvitaan vakuuksia yhä harvemmin ja rahoitus ilman vakuuksia järjestyy usein vaivattomasti - tutustu vaihtoehtoihin ja lue lisää!
Yritysoston suunnittelu
Oman yrityksen perustaminen on hieno idea. Mutta, että sellaisen rakentaisi tyhjästä? Hieman vaikeampaa. Siksi osa yrittäjistä ostaakin olemassa olevan yrityksen suoraan. Yrityksen ostamiseen voi olla muitakin syitä, kuten kilpailijan hankkiminen tai sijoitussalkun kartuttaminen.
CapitalBox Pk-yrityksen arvo ja arvonmääritys
Tutustu pk-yrityksen arvon määrittämiseen omistajanvaihdos ja yrityskauppatilanteissa ja tunnista mistä asioista pk-yrityksen arvo muodostuu.
CapitalBox Yrityksen arvon määrittäminen
Yrityksen arvon määrittäminen on ajankohtaista erityisesti yrityskaupan ja sukupolvenvaihdoksen yhteydessä - tutustu yrityksen arvon laskemiseen tarkemmin!
pienyrittäjä
Lainanhaku tarkoittaa monelle perinteisen kiinteän lainan hakemista pankista. Prosessi on monesti hidas ja lainanmyöntäjä tekee useita eri tarkistuksia ennen lainan myöntämistä. Usein myös vaaditaan lainalle takaaja, joko henkilö- tai esinevakuuden muodossa.
Yrittäjän lainat vertailussa
Yrittäjä voi tarvita lainaa useasta eri syystä. Yrittäjälaina onkin oiva apu rahoittamaan yrityksen kasvuun vaadittavia kuluja.