Kaikki blogikirjoitukset

capitalbox-yrityksen-luottokelpoisuus
Selvitä, miten CapitalBox määrittää yrityksesi luottokelpoisuuden ja mitä se tarkoittaa yrityslainaa haettaessa.
capialbox_yritysverokalenteri_ja_yritysverojen_maaraajat
Yrittäjä, ole ajan tasalla vuoden 2021 toisen puoliskon tärkeimmistä veropäivistä ja lue lista yrityksesi kannalta tärkeistä päivämääristä loppuvuodelle!
capitalbox_yrityslainojen_korot
Yrityslainan korko ei ole vain prosenttiyksikkö vaan lainaehdoista, palkkiosta, järjestelyistä, ja yrityslainan tarkoituksesta koostuva kokonaisuus – laske kokonaiskorko laskurilla!
CapitalBox_quick_ratio_eli_maksuvalmiussuhde_tunnuslukuna
Quick ratio on kannattavuuteen liittyvä tunnusluku, jolla on merkittävää relevanssia yritysrahoituksen kannalta - tutustu ja lue lisää!
capitalbox_pikalainaa_yritykselle
Yritysrahoituksen tarve voi olla nopea ja äkillinen - selvitä kuinka haet pikalainaa ja mitkä ovat lainan myöntämisen edellytykset!
capitalbox_yritykset_hakevat_yrityslainaa
Covid-19 muutti myös yrityslainamarkkinaa. Lue lisää, miten koronavirus on vaikuttanut yrityslainaa hakevien yritysten määrään, yrityslainojen kestoon ja korkotasoon.
capitalbox_yrityksen-maksuvalmius
Yrityksen maksuvalmius on erittäin tärkeä yritystalouden käsite ja yritystoiminnan perusedellytys - lue lisää maksuvalmiudesta ja sen parantamisesta!
capitalbox_yrityksen_kannattavuus
Yrityksen kannattavuus on monien tekijöiden summa mitä voi arvioida harvemmin vain yhden tunnusluvun perusteella - lue lisää tunnusluvuista ja kannattavuuden parantamisesta!
capitalbox_yrityslainan_vakuudet_kaikki_yritysvakuuksista.jpg
Yrityslainojen vakuuksista ja takaamisesta voi olla hankalaa löytää luotettavaa tietoa - tutustu yrityslainojen vakuustyyppeihin, yleisiin takausmääriiin ja löydä sinulle sopiva vaihtoehto!
capitalbox_vakuudeton_yrityslaina.jpg
Oletko koskaan miettinyt mitä vakuudeton yrityslaina oikeastaan tarkoittaa? Tutustu vakuudettomiin yritysrahoitusvaihtoehtoihin ja löydä tarpeisiisi sopiva ratkaisu!
capitalbox_jalleenrahoitetun_yrityslainan
Onko yrityslainan jälleenrahoitus hyvä idea? Mitä eroa on tavallisella yrityslainalla ja jälleenrahoituslainalla? Entä mitkä ovat yrityslainan jälleenrahoituksen hyödyt ja haitat?
capitalbox_yrityslainan_korko
Aiotko ottaa lainaa yrityksesi nimissä? Kokosimme korkoon vaikuttavat asiat, jotka sinun tulee tietää parhaan mahdollisen lainasopimuksen varmistamiseksi.
CapitalBox_yrityslaina-ja-rahoitus-uusille-yrityksille
Uudehkon tai aloittavan yrityksen rahoitus voi olla ajoittain hankalaa ja monimutkaista - lue vinkkimme rahoitusvaihtoehdoista uusille yrityksille!
CapitalBox_mista-kaikkialta-pk-yritys-saa-rahoitusta
Pk-yritysten rahoituskenttä on Suomessa hyvin monipuolinen. Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin ja löydä yrityksellesi sopiva rahoitusmuoto!
Yrityslaina_vai_yritysluotto
Yrityslaina vai yritysluotto – kumpi on parempi valinta? Mikä ero yrityslainalla ja yritysluotolla on liiketoimintasi kannalta?