Kaikki blogikirjoitukset

tulevaisuudennakymat
Äskettäiset EK:n ja Tilastokeskuksen tutkimustulokset paljastivat, että yrityksillä ja kuluttajilla on edelleen haasteita, mutta tulevaisuudennäkymät alkavat olla lupaavia.
mies_kayttaa_kannettavaa_tietokonetta
Mitä uudelleenmarkkinointi on ja miksi yritykset käyttävät sitä? Tässä julkaisussa puhumme siitä, miten kuluttajakäyttäytymisen muutos aiheutti uudelleenmarkkinoinnin tarpeen.
Arctic_rally_finland
Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että CapitalBox on Arctic Rally Finland MM-rallin pääsponsorina Rovaniemellä 26.–28.2.2021 järjestettävissä kisoissa. 
re-targeting
Facebookin uudelleenkohdentaminen (re-targeting) on loistava tapa tavoittaa verkkosivustollasi vierailleet ihmiset sekä ne, jotka ovat olleet muulla tavoin tekemisissä brändisi kanssa, mutta eivät ole vielä ostaneet sinulta mitään.Tässä julkaisussa näytämme, kuinka voit luoda ensimmäisen uudelleenkohdennuskampanjasi.
verkkokaupan
Kassavirtaan perustuvat verkkokaupan yrityslainat. Rahoitus alle 24 tunnissa. Auta yritystäsi kasvamaan lisäpääoman avulla.
data-analysiin-excelin
Microsoft Excel voi olla loistava työkalu, jos vain tutustut data-analyysi -aiheeseen. Katso, miten voit käyttää Exceliä datan analysointiin
yrityslainojen_rakentaminen
Rakennusyrityksen hoitaminen tuo mukanaan monia haasteita. Katsotaanpa, voivatko yrityslainat auttaa sinua hoitamaan yritystäsi helpommin.
pienyritysten_kassavirran
Helppo opas pienyritysten kassavirtaongelmien ratkaisemiseen
yrityslainaa_verkossa
Yrityslainan saaminen verkosta on nyt mukavin rahoitusvaihtoehto. Katso, miksi sinun pitäisi hakea yrityslainaa tänään.
Joustavaa
Entistäkin joustavampaa yrityslainaa. Keskity kaikista tärkeimpään: liiketoimintasi kasvattamiseen.
asiakkaan_elinkaariarvo
Kaikki asiakkaat eivät ole samanarvoisia. Lue, miten voit luokitella asiakkaat sen perusteella, miten paljon rahaa he tuovat yrityksellesi.
CapitalBox-SpotCap
Capitalbox ostaa alankomaisen spotcap-rahoitusyhtiön voidakseen paremmin tukea pienyrityksiä euroopassa
nain_hyodynnat_yrityslainan_mahdollisimman_tehokkaasti
Sinulle on myönnetty yrityslainaa. Onnittelut! Lue, miten se kannattaa hyödyntää. 
ota_nama_asiat_huomioon_sisallontuottamisessa
Sisältömarkkinointi voi auttaa yritystä tavoittamaan uusia yleisöjä, saamaan uskollisia seuraajia, lisäämään näkyvyyttä ja kasvattamaan tuotteen ja brändin arvoa. Tässä muutamia asioita, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon tuottaessasi sisältöä. 
katsaus_sisaltomarkkinointiin
Sisältömarkkinointi on suosittu aihe niin pienten kuin suurtenkin yritysten keskuudessa. Mutta mitä se tarkkaan ottaen on ja miten se voi edistää liiketoimintaasi?