Kaikki blogikirjoitukset

CapitalBox_kayttopaaoma-ja-sen-rahoittaminen
Käyttöpääoma tarkoittaa varoja, joilla katetaan yrityksen menot ennen laskurahoitusta. Useat yritykset tarvitsevat käyttöpääoman rahoitusta yllättävissä tilanteissa - lue lisää!
CapitalBox_kassavirtalaskelma
Kassavirtalaskelma on olennaisimpia yritystalouden työkaluja, mikä sisältää sisältää tiedot yrityksen menoista ja tuloista - selvitä perusteet ja löydä yrityksellesi sopiva pohja!
CapitalBox_Yritysluotto ilman vakuutta – onko se mahdollista
Yritysluotto ilman vakuutta tarkoittaa yritykselle myönnettävää luottoa, jonka saamiseksi ei edellytetä reaalivakuutta - tutustu tietopakettiin ja hae vakuudetonta luottoa!
CapitalBox_Yrityksen rahoitusvaihtoehdot vertailussa
Yritysrahoitus vaihtoehtoja on kymmeniä erilaisia. Tutustu erilaisiin yritysrahoituksen muotoihin ja löydä sinun yrityksellesi sopiva vertailemalla!
CapitalBox_Toiminimen_verovahennykset
Lue, mitä kuluja toiminimiyrittäjä voi vähentää verotuksessa, ja selvitä perusasiat yrittäjien verovähennyksistä.
CapitalBox –tiimiin
Olemme iloisia saadessamme ilmoittaa, että pyörtuolikelaaja Amanda Kotaja liittyy CapitalBoxin urheilijatiimiin, joka koottiin aiemmin tänä syksynä. Ryhmään kuuluu myös kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen sekä ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl ja seiväshyppääjä Armand Duplantis.
CapitalBox_mikroyritykset-rahoitus
Mikroyritys on Suomen yleisimpiä yritysmuotoja ja yksi tärkeimpiä yrittäjyyden tapoja niin pienyrittäjille kuin Suomen taloudelle - lue lisää ja selvitä yksityiskohdat!
CapitalBox-Yrityksen omavaraisuusaste
Omavaraisuusaste kuvaa yrityksen vakavaraisuutta ja pääomarakennetta tavalla, jolla on vaikutusta yrityksen tappionsietokykyyn - lue lisää!
CapitalBox Yrityksen kansainvälistyminen
Yrityksen kasvu ja kansainvälistyminen on monivaiheinen prosessi - tutustu yrityksen kansainvälistymisen oppaaseen ja rahoitusvaihtoehtoihin.
CapitalBox Kannattavuuslaskelma
Kannattava ja tuottava liiketoiminta ovat jokaisen yrittäjän tärkeimmät prioriteetit. Kannattamaton liiketoiminta ei selviydy pidemmän päälle. Siksi nykyisen ja menneen liiketoiminnan kannattavuuden laskeminen, sekä tulevan toiminnan tuottavuuden ennustaminen on tärkeää. Lue lisää yrityksesi kannattavuuslaskelman laatimisesta!
CapitalBox Yrittäjän kirjanpito
Yrittäjänä tehtäviisi kuuluu myös yrityksen kirjanpito. Kuinka paljon yrittäjänä kannattaa maksaa kirjanpidosta ja miten kirjanpito on mahdollista ulkoistaa – tutustu!
CapitalBox yritysten kustannustuen
Yrittäjät ja yksityisyrittäjät voivat vielä hakea kustannustukea koronan aiheuttaman liikevaihdon alenemisen johdosta - lue lisää tuen edellytyksistä ja hakemisesta!
CapitalBox Nainen yrittäjä kävely
Yrityslainan saaminen ilman luottotietoja on haastavaa, mutta ei aina muodosta kategorista estettä yrityslainan myöntämiselle - lue lisää ja tutustu tarkemmin!
CapitalBox-mies harkitsee
Yritysrahoituksen hakeminen pankista lienee useimmille tuttu prosessi. Mutta miten rahan lainaaminen onnistuu käymättä pankissa?
capitalbox-yrityslaina-vai-joukkorahoitus
Yrityslainan hakeminen pankista, yksityisiltä rahoituslaitoksilta ja joukkorahoitus soveltuvat hyvin erilaisten yritysten rahoitukseen - selvitä perusteet ja opi erot!