Kaikki blogikirjoitukset

eri_rahoitusvaihtoehtoja_yritykselle
Yritysrahoitus voi auttaa yrityksiä laajentamaan tai antaa tukea odottamattomien tilanteiden sattuessa. Lue lisää erilaisista rahoitusvaihtoehdoista yrityksellesi.
suositusohjelman_tehokkuutta_parantavia_mittareita
Oletko juuri ottanut käyttöön suositusohjelman tai haluatko kehittää pitkään käytössä ollutta ohjelmaa? KPI-mittarit antavat työkaluja kehitystyöhön.
soittajan_maksu
Kiinnostaisiko tietää, kuinka asiakkaalta voi pyytää maksua olematta töykeä? Tämä opas kertoo strategiat niin maksujen saamiseen ajallaan kuin tapoihin pyytää maksujen saantia kohteliaasti.
mies_yrityksen_omistaja
Yrityksen nykyaikaistamisen ei tarvitse olla kallista yritysten omistajille. Haluamme auttaa yrityksen digitalisoinnissa ja esittelemme työkaluja, joilla saatte pienyrityksen menestymään. Osa työkaluista on täysin maksuttomia!
capitalbox_arctic_rally
Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox oli huikea rallikokemus. Jos jäit paitsi, niin ei hätää, täältä löydät kisojen parhaat pätkät.
tulevaisuudennakymat
Äskettäiset EK:n ja Tilastokeskuksen tutkimustulokset paljastivat, että yrityksillä ja kuluttajilla on edelleen haasteita, mutta tulevaisuudennäkymät alkavat olla lupaavia.
mies_kayttaa_kannettavaa_tietokonetta
Mitä uudelleenmarkkinointi on ja miksi yritykset käyttävät sitä? Tässä julkaisussa puhumme siitä, miten kuluttajakäyttäytymisen muutos aiheutti uudelleenmarkkinoinnin tarpeen.
Arctic_rally_finland
Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että CapitalBox on Arctic Rally Finland MM-rallin pääsponsorina Rovaniemellä 26.–28.2.2021 järjestettävissä kisoissa. 
re-targeting
Facebookin uudelleenkohdentaminen (re-targeting) on loistava tapa tavoittaa verkkosivustollasi vierailleet ihmiset sekä ne, jotka ovat olleet muulla tavoin tekemisissä brändisi kanssa, mutta eivät ole vielä ostaneet sinulta mitään.Tässä julkaisussa näytämme, kuinka voit luoda ensimmäisen uudelleenkohdennuskampanjasi.
verkkokaupan
Kassavirtaan perustuvat verkkokaupan yrityslainat. Rahoitus alle 24 tunnissa. Auta yritystäsi kasvamaan lisäpääoman avulla.
data-analysiin-excelin
Microsoft Excel voi olla loistava työkalu, jos vain tutustut data-analyysi -aiheeseen. Katso, miten voit käyttää Exceliä datan analysointiin
yrityslainojen_rakentaminen
Rakennusyrityksen hoitaminen tuo mukanaan monia haasteita. Katsotaanpa, voivatko yrityslainat auttaa sinua hoitamaan yritystäsi helpommin.
pienyritysten_kassavirran
Helppo opas pienyritysten kassavirtaongelmien ratkaisemiseen
yrityslainaa_verkossa
Yrityslainan saaminen verkosta on nyt mukavin rahoitusvaihtoehto. Katso, miksi sinun pitäisi hakea yrityslainaa tänään.
Joustavaa
Entistäkin joustavampaa yrityslainaa. Keskity kaikista tärkeimpään: liiketoimintasi kasvattamiseen.