Kaikki blogikirjoitukset

pienyritysten_kassavirran
Helppo opas pienyritysten kassavirtaongelmien ratkaisemiseen
yrityslainaa_verkossa
Yrityslainan saaminen verkosta on nyt mukavin rahoitusvaihtoehto. Katso, miksi sinun pitäisi hakea yrityslainaa tänään.
Joustavaa
Entistäkin joustavampaa yrityslainaa. Keskity kaikista tärkeimpään: liiketoimintasi kasvattamiseen.
asiakkaan_elinkaariarvo
Kaikki asiakkaat eivät ole samanarvoisia. Lue, miten voit luokitella asiakkaat sen perusteella, miten paljon rahaa he tuovat yrityksellesi.
CapitalBox-SpotCap

CAPITALBOX OSTAA ALANKOMAISEN SPOTCAP-RAHOITUSYHTIÖN VOIDAKSEEN PAREMMIN TUKEA PIENYRITYKSIÄ EUROOPASSA

 

nain_hyodynnat_yrityslainan_mahdollisimman_tehokkaasti
Sinulle on myönnetty yrityslainaa. Onnittelut! Lue, miten se kannattaa hyödyntää. 
ota_nama_asiat_huomioon_sisallontuottamisessa
Sisältömarkkinointi voi auttaa yritystä tavoittamaan uusia yleisöjä, saamaan uskollisia seuraajia, lisäämään näkyvyyttä ja kasvattamaan tuotteen ja brändin arvoa. Tässä muutamia asioita, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon tuottaessasi sisältöä. 
katsaus_sisaltomarkkinointiin
Sisältömarkkinointi on suosittu aihe niin pienten kuin suurtenkin yritysten keskuudessa. Mutta mitä se tarkkaan ottaen on ja miten se voi edistää liiketoimintaasi?
facebook_nain_luot_yritykselle_Facebook-sivun
Facebookin kautta voit tavoittaa yleisösi ja kasvattaa sitä. Aivan ensiksi sinun tulee luoda yritykselle oma Facebook-sivu. Tässä artikkelissa kerromme, miten se onnistuu.
8_vinkkia_yrityksen_somejulkaisuihin
Sosiaalinen media voi aluksi tuottaa päänvaivaa, mutta sen ei tarvitse. Kerromme 8 esimerkkiä ja annamme vinkkejä, joilla pääset alkuun.
tarkeimmat_vinkit_pienten_yritysten_sahkopostimarkkinointiin
Sähköpostimarkkinointi voi olla tehokas työkalu pienelle yrityksellesi. Varmista, että käytät näitä sähköpostimarkkinoinnin parhaita käytäntöjä hyväksesi.
data-analyysi_excelin_avulla_osa_1_valmistelu 
Kaikki yrittäjät haluavat tehdä parempia päätöksiä ja hyödyntää paremmin saatavilla olevia tietoja. Lue tästä, mistä kannattaa aloittaa.
nain_luot_toimivan_sahkopostimarkkinointistrategian
Suunnittelu on avainasemassa sähköposti markkinointitavoitteiden saavuttamiseksi. Ota käyttöön nämä kolme yksinkertaista vinkkiä!
menestymisen_indikaattorit

Vaatimatonkin markkinointi voi nykyään tuottaa hämmästyttävän tietomäärän. Pienten tai keskisuurten yritysten ei tarvitse edes maksaa erikoistyökaluista tietojen keräämiseksi ja analysoimiseksi.

nain_paaset_alkuun_facebook_mainonnassa
Facebook on loistava tapa tavoittaa potentiaaliset ja olemassa olevat asiakkaasi. Lue vinkkimme, miten laadit ensimmäisen Facebook-mainoksesi!