Kaikki blogikirjoitukset

CapitalBox_miehen-kannettava-tietokone
Yrityskaupan rahoitukseen on Suomessa useita vaihtoehtoja - tutustu yleisiin tapoihin & lue olennaiset tiedot ja esimerkkitapaus yritysoston rahoittamisesta!
CapitalBox_asetukset
Yritystoiminnan kasvattaminen vaatii yritykseltä investointeja ja useimmiten vaaditaan investointirahoitusta - tutustu vaihtoehtoihin ja löydä sopiva rahoitusmuoto!
CapitalBox-domino
Yrittäjä! Oletko etsimässä rahoitusta yritystoiminnallesi? Lue Capitalboxin blogi yrityslainojen mahdollisuuksista yrittäjille
CapitalBox_ryhma-ihmisia-kannettavan-tietokoneen-kanssa
Lue yrityksen budjetoinnin tärkeydestä, osa-alueista sekä erilaisista budjettityypeistä
CapitalBox_mies-nainen-kayttaa-kannettavaa-tietokonetta
Nopea ja vakuudeton laina yritykselle järjestyy Capitalboxin kautta. Kauttamme saat yrityslainan tilille nopeimmillaan vuorokaudessa - lue lisää ja hae!
CapitalBox_nopeasti-ja-helposti
Yrityslainaa 2000 – 350 000 euroa jopa 3 vuoden maksuajalla! Lue, miten lainan hakeminen onnistuu helposti, nopeasti ja joustavasti!
CapitalBox_Pk-yrityksen tietoturva
Digitalisaation ja etätyön yleistymisen seurauksena myös pk-yritysten tietoturvariskit lisääntyvät. Lue oppaamme pk-yrityksen tietoturvan parantamiseen
CapitalBox_Yrityksen liikevaihto
Lue ohjeemme yrityksesi liikevaihdon laskemiseen ja tulkitsemiseen. Mitä eroa on yrityksen liikevaihdolla ja liikevoitolla? 
CapitalBox_kayttopaaoma-ja-sen-rahoittaminen
Käyttöpääoma tarkoittaa varoja, joilla katetaan yrityksen menot ennen laskurahoitusta. Useat yritykset tarvitsevat käyttöpääoman rahoitusta yllättävissä tilanteissa - lue lisää!
CapitalBox_kassavirtalaskelma
Kassavirtalaskelma on olennaisimpia yritystalouden työkaluja, mikä sisältää sisältää tiedot yrityksen menoista ja tuloista - selvitä perusteet ja löydä yrityksellesi sopiva pohja!
CapitalBox_Yritysluotto ilman vakuutta – onko se mahdollista
Yritysluotto ilman vakuutta tarkoittaa yritykselle myönnettävää luottoa, jonka saamiseksi ei edellytetä reaalivakuutta - tutustu tietopakettiin ja hae vakuudetonta luottoa!
CapitalBox_Yrityksen rahoitusvaihtoehdot vertailussa
Yritysrahoitus vaihtoehtoja on kymmeniä erilaisia. Tutustu erilaisiin yritysrahoituksen muotoihin ja löydä sinun yrityksellesi sopiva vertailemalla!
CapitalBox_Toiminimen_verovahennykset
Lue, mitä kuluja toiminimiyrittäjä voi vähentää verotuksessa, ja selvitä perusasiat yrittäjien verovähennyksistä.
CapitalBox –tiimiin
Olemme iloisia saadessamme ilmoittaa, että pyörtuolikelaaja Amanda Kotaja liittyy CapitalBoxin urheilijatiimiin, joka koottiin aiemmin tänä syksynä. Ryhmään kuuluu myös kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen sekä ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl ja seiväshyppääjä Armand Duplantis.
CapitalBox_mikroyritykset-rahoitus
Mikroyritys on Suomen yleisimpiä yritysmuotoja ja yksi tärkeimpiä yrittäjyyden tapoja niin pienyrittäjille kuin Suomen taloudelle - lue lisää ja selvitä yksityiskohdat!