Kaikki blogikirjoitukset

CapitalBox Toiminimiyrittäjä
Toiminimellä eli yksityisellä elinkeinonharjoittajalla on hyvät mahdollisuudet saada lainaa ja toiminimelle voidaan myöntää yrityslainaa hyvin nopeasti - lue lisää!
CapitalBox Nainen yrittäjä kävely
Yrityslainan saaminen ilman luottotietoja on haastavaa, mutta ei aina muodosta kategorista estettä yrityslainan myöntämiselle - lue lisää ja tutustu tarkemmin!
CapitalBox-mies harkitsee
Yritysrahoituksen hakeminen pankista lienee useimmille tuttu prosessi. Mutta miten rahan lainaaminen onnistuu käymättä pankissa?
capitalbox-yrityslaina-vai-joukkorahoitus
Yrityslainan hakeminen pankista, yksityisiltä rahoituslaitoksilta ja joukkorahoitus soveltuvat hyvin erilaisten yritysten rahoitukseen - selvitä perusteet ja opi erot!
capitalbox_yrityksen_vakavaraisuus
Millainen on vakavarainen yritys, mitkä ovat vakavaraisuuden tunnusluvut ja miten ne vaikuttavat yrityksen rahoitusasemaan - lue lisää
capitalbox_kayttokate
Käyttökate kertoo mikä on yrityksen tulos ennen poistoja, veroja tai rahoituseriä ja käyttökate %:in tulkinta riippuu monista tekijöistä - lue lisää
CapitalBox on Suomen Urheiluliiton uusi pääyhteistyökumppani - Kristiina Mäkelä
Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Pohjois-Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten rahoitukseen erikoistunut Fintech-yhtiö CapitalBox ovat solmineet nelivuotisen yhteistyösopimuksen, jolla CapitalBoxista tulee SUL:n uusi pääyhteistyökumppani.
capitalbox-miksi-yritys-tarvitsee-yrityslainan
Yrityslainoihin liittyvät tarpeet ovat hyvin laajoja – tutustu ja ota selvää yleisimmistä syistä miksi, yritykset hakevat yrityslainaa ja lainaavat rahaa!
capitalbox-yrityksen-luottokelpoisuus
Selvitä, miten CapitalBox määrittää yrityksesi luottokelpoisuuden ja mitä se tarkoittaa yrityslainaa haettaessa.
capialbox_yritysverokalenteri_ja_yritysverojen_maaraajat
Yrittäjä, ole ajan tasalla vuoden 2021 toisen puoliskon tärkeimmistä veropäivistä ja lue lista yrityksesi kannalta tärkeistä päivämääristä loppuvuodelle!
capitalbox_yrityslainojen_korot
Yrityslainan korko ei ole vain prosenttiyksikkö vaan lainaehdoista, palkkiosta, järjestelyistä, ja yrityslainan tarkoituksesta koostuva kokonaisuus – laske kokonaiskorko laskurilla!
CapitalBox_quick_ratio_eli_maksuvalmiussuhde_tunnuslukuna
Quick ratio on kannattavuuteen liittyvä tunnusluku, jolla on merkittävää relevanssia yritysrahoituksen kannalta - tutustu ja lue lisää!
capitalbox_pikalainaa_yritykselle
Yritysrahoituksen tarve voi olla nopea ja äkillinen - selvitä kuinka haet pikalainaa ja mitkä ovat lainan myöntämisen edellytykset!
capitalbox_yritykset_hakevat_yrityslainaa
Covid-19 muutti myös yrityslainamarkkinaa. Lue lisää, miten koronavirus on vaikuttanut yrityslainaa hakevien yritysten määrään, yrityslainojen kestoon ja korkotasoon.
capitalbox_yrityksen-maksuvalmius
Yrityksen maksuvalmius on erittäin tärkeä yritystalouden käsite ja yritystoiminnan perusedellytys - lue lisää maksuvalmiudesta ja sen parantamisesta!