Kaikki blogikirjoitukset

CapitalBox-Yrityksen omavaraisuusaste
Omavaraisuusaste kuvaa yrityksen vakavaraisuutta ja pääomarakennetta tavalla, jolla on vaikutusta yrityksen tappionsietokykyyn - lue lisää!
CapitalBox Yrityksen kansainvälistyminen
Yrityksen kasvu ja kansainvälistyminen on monivaiheinen prosessi - tutustu yrityksen kansainvälistymisen oppaaseen ja rahoitusvaihtoehtoihin.
CapitalBox Kannattavuuslaskelma
Kannattava ja tuottava liiketoiminta ovat jokaisen yrittäjän tärkeimmät prioriteetit. Kannattamaton liiketoiminta ei selviydy pidemmän päälle. Siksi nykyisen ja menneen liiketoiminnan kannattavuuden laskeminen, sekä tulevan toiminnan tuottavuuden ennustaminen on tärkeää. Lue lisää yrityksesi kannattavuuslaskelman laatimisesta!
CapitalBox Yrittäjän kirjanpito
Yrittäjänä tehtäviisi kuuluu myös yrityksen kirjanpito. Kuinka paljon yrittäjänä kannattaa maksaa kirjanpidosta ja miten kirjanpito on mahdollista ulkoistaa – tutustu!
CapitalBox yritysten kustannustuen
Yrittäjät ja yksityisyrittäjät voivat vielä hakea kustannustukea koronan aiheuttaman liikevaihdon alenemisen johdosta - lue lisää tuen edellytyksistä ja hakemisesta!
CapitalBox Toiminimiyrittäjä
Toiminimellä eli yksityisellä elinkeinonharjoittajalla on hyvät mahdollisuudet saada lainaa ja toiminimelle voidaan myöntää yrityslainaa hyvin nopeasti - lue lisää!
CapitalBox Nainen yrittäjä kävely
Yrityslainan saaminen ilman luottotietoja on haastavaa, mutta ei aina muodosta kategorista estettä yrityslainan myöntämiselle - lue lisää ja tutustu tarkemmin!
CapitalBox-mies harkitsee
Yritysrahoituksen hakeminen pankista lienee useimmille tuttu prosessi. Mutta miten rahan lainaaminen onnistuu käymättä pankissa?
capitalbox-yrityslaina-vai-joukkorahoitus
Yrityslainan hakeminen pankista, yksityisiltä rahoituslaitoksilta ja joukkorahoitus soveltuvat hyvin erilaisten yritysten rahoitukseen - selvitä perusteet ja opi erot!
capitalbox_yrityksen_vakavaraisuus
Millainen on vakavarainen yritys, mitkä ovat vakavaraisuuden tunnusluvut ja miten ne vaikuttavat yrityksen rahoitusasemaan - lue lisää
capitalbox_kayttokate
Käyttökate kertoo mikä on yrityksen tulos ennen poistoja, veroja tai rahoituseriä ja käyttökate %:in tulkinta riippuu monista tekijöistä - lue lisää
CapitalBox on Suomen Urheiluliiton uusi pääyhteistyökumppani - Kristiina Mäkelä
Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Pohjois-Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten rahoitukseen erikoistunut Fintech-yhtiö CapitalBox ovat solmineet nelivuotisen yhteistyösopimuksen, jolla CapitalBoxista tulee SUL:n uusi pääyhteistyökumppani.
capitalbox-miksi-yritys-tarvitsee-yrityslainan
Yrityslainoihin liittyvät tarpeet ovat hyvin laajoja – tutustu ja ota selvää yleisimmistä syistä miksi, yritykset hakevat yrityslainaa ja lainaavat rahaa!
capitalbox-yrityksen-luottokelpoisuus
Selvitä, miten CapitalBox määrittää yrityksesi luottokelpoisuuden ja mitä se tarkoittaa yrityslainaa haettaessa.
capialbox_yritysverokalenteri_ja_yritysverojen_maaraajat
Yrittäjä, ole ajan tasalla vuoden 2021 toisen puoliskon tärkeimmistä veropäivistä ja lue lista yrityksesi kannalta tärkeistä päivämääristä loppuvuodelle!