Pikalainaa yritykselle - laina tilille 1-2 pankkipäivässä

 

Joskus yrityksen kohdalle voi sattua tilanne, jossa tarvitaan yrityslainaa nopeasti. Näitä tilanteita voi olla äkillisen kassavajeen paikkaaminen, tärkeän laitteen korjaaminen tai jokin muu suunnittelematon, yllättävä investointikohde. Usein pikalainoja hyödyntävät myös yritykset, joiden yritystoiminta on sesonkipainotteista. 

Perinteisten pankkilainojen kohdalla edellytyksenä usein on, että lainalle esitetään vakuudet, minkä vuoksi niiden myöntämisessä saattaa mennä useampia päiviä tai selvityksineen jopa viikkoja. Joskus tuo saattaa olla liian pitkä aika tilanteeseen nähden, joten pikalaina yritykselle voisi olla parempi vaihtoehto nopean yrityslainan tarpeeseen. 

Pikalaina yritykselle voi auttaa yritystä selviämään äkillisistä tilanteista, sillä lainan voi saada tilille 1-2 pankkipäivässä, eikä sen saamiseksi tarvitse esittää vakuuksia. 

Lainan takauksena toimii yrittäjän henkilökohtainen takaus, kun kyseessä on pikalaina yritykselle. 

Tutustu kattavaan yritysvakuuksien oppaaseen 

CapitalBox myöntää pikalainaa yrityksille jopa 2 000 - 250 000 euroon saakka. Kerromme alempana, kuinka lainaa haetaan ja millaisin edellytyksin tällaista lainaa voi saada. 

 

Hae yrityslainaa nopeasti verkosta

Rahoitusyhtiöt hyödyntävät automaattista luottoluokitusprosessia, minkä vuoksi yrityslainan hakeminen onnistuu nopeasti verkossa. CapitalBox on Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten verkkorahoitusalusta, mikä mahdollistaa asiakkaillemme heidän tarvitsemansa tuen juuri silloin, kun he sitä eniten tarvitsevat. 

 

Capitalboxin yrityslainaa voi hakea täyttämällä ei-sitovan lainahakemuksen, joka vie alle 5 minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa numeroon (09) 7479 0218, missä asiantunteva asiakaspalvelumme neuvoo sinua arkisin klo 09:00 – 17:00. 

  1. Täytä hakemukseen yhteystietosi, yrityksen Y-tunnus sekä haluttu lainan määrän. Kerro meille myös itsestäsi, yrityksestäsi sekä miksi haet pikalainaa yrityksellesi. 
  2. Pyydä yrityslainatarjous, jonka ehtoihin voit tutustua osaavien lainaneuvojiemme kanssa. 
  3. Hyväksy lainatarjouksemme, niin maksamme lainan yrityksesi tilille heti, jopa 1-2 pankkipäivässä. Ensimmäisen kuukausittaisen takaisinmaksuerän maksat 30 päivän kuluttua. 

Voit myös hakea rahoitusta yritykselle, kun haluat kilpailuttaa aikaisemman yrityslainan. Täytä rasti yrityslainahakemuksen kohtaan “Haen jälleenrahoitusta / Haluan yhdistää lainani”, niin voit saada selville olisiko Capitalboxin pikalaina edullisempi kuin aikaisemmat yrityslainasi. 

Tutustu tarkemmin yrityslainojen yhdistämisen etuihin 

 

Näin yrityksellä on mahdollista saada lainaa heti

Ennen pikalainan hakemista yrittäjän on hyvä miettiä tarkkaan lainan tarvetta sekä yrityksen maksukykyä, jotta yrityksen maksuvalmius pysyy tasapainossa. 

Lue lisää maksuvalmiuden merkityksestä 

Kannattaa myös tarkistaa etukäteen, täyttääkö yrityksesi lainanmyöntäjän kriteerit. Näin varmistat, että yrityksesi saa lainaa mahdollisimman nopeasti. 

Capitalbox voi myöntää yrityslainaa yrityksille, joka täyttää seuraavat kriteerit: 

  • Yrityksellä on suomalainen pankkitili ja fyysinen osoite Suomessa 
  • Yritystoiminta on ollut käynnissä yli 6 kuukautta 
  • Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa 
  • Liikevaihto on yli 25 000 euroa vuodessa 

Nämä ehdot täyttämällä yrityksesi voi saada pikalainaa heti ja todennäköisesti ilman mitään sen kummempia selvityksiä sekä reaalivakuuksia. 

Hakemukseen täytettävän Y-tunnuksen avulla Capitalbox saa automaattisesti haettua tietoja yrityksesi tunnusluvuista, mikä nopeuttaa pikalainan myöntämistä. 

 

Pikaluotto netistä – ole tarkkana näiden asioiden kanssa

Pidä huoli, että yrityksesi kannattavuus on kunnossa, kun haet yrityksen pikalainaa, ja varmista lainalaskurilla sopiva lainan määrä yrityksellesi. Näin vältät sen, ettei lainan takaisinmaksusta koidu myöhemmin ongelmia yrityksellesi tai itsellesi. 

 

Pikaluotto on tarkoitettu lyhytaikaiseen tarpeeseen

Pikaluotto ja pikalaina on hyödyllinen yritysrahoituksen lähde silloin, kun käyttöpääomaa tarvitaan heti. 

Perinteisiin ja vakuudellisiin pankkilainoihin korot vertautuvat hieman kalliimpina, joten onkin hyvä muistaa, milloin yritykselle kannattaa hakea pikaluottoa ja pikalainaa. 

Tutustu tarkemmin lainanantajien ja pankkien koron määrittämiseen

Hae pikaluottoa netistä, kun tiedät, että tarve rahoitukselle on lyhytaikainen ja tilapäinen, ja että yrityksesi pystyy maksamaan sen takaisin suhteellisen nopeasti. Lainan takaisinmaksusta on myös mahdollista sopia myös toisin ja erikseen vielä yrityslainan myöntämisen jälkeenkin - CapitalBoxin yritysrahoitus on hyvin joustavaa. 

 

Lainan takaa yrittäjän henkilötakaus

Yrityslainaa ja pikaluottoa myönnetään ilman vakuuksia, joten lainalle tarvitaan henkilökohtainen takaus. 

Kuten yleensäkin yrityslainojen kohdalla, pikalainojen kohdalla yrittäjä asettuu lainantakaaksi henkilökohtaisesti eli hän on tällöin vastuussa pikalainan takaisinmaksusta - reaalivakuuksia ei kuitenkaan tarvita. 

 

Hae pikalainaa yrityksellesi