Hei!

Tervetuloa resurssikeskukseemme.

Tietoa yrityksesi kasvuun sekä uusimmat uutiset ja neuvot yrittäjille

Uusimmat artikkelit
Yrityskaupan rahoitus – mistä eurot yritysostoon?
Yrityskaupan rahoitukseen on Suomessa useita vaihtoehtoja - tutustu yleisiin tapoihin & lue olennaiset tiedot ja esimerkkitapaus yritysoston rahoittamisesta!
Investointirahoitus yritykselle
Yritystoiminnan kasvattaminen vaatii yritykseltä investointeja ja useimmiten vaaditaan investointirahoitusta - tutustu vaihtoehtoihin ja löydä sopiva rahoitusmuoto!
Yrityslainojen ABC – Miksi yritystoiminta kannattaa rahoittaa yrityslainalla?
Yrittäjä! Oletko etsimässä rahoitusta yritystoiminnallesi? Lue Capitalboxin blogi yrityslainojen mahdollisuuksista yrittäjille
CapitalBox
Kasvua CapitalBoxin avulla – nopeasti ja helposti
Yrityslainaa 2000 – 350 000 euroa jopa 3 vuoden maksuajalla! Lue, miten lainan hakeminen onnistuu helposti, nopeasti ja joustavasti!
Toivotamme Amandan lämpimästi tervetulleeksi Team CapitalBoxiin!
Olemme iloisia saadessamme ilmoittaa, että pyörtuolikelaaja Amanda Kotaja liittyy CapitalBoxin urheilijatiimiin, joka koottiin aiemmin tänä syksynä. Ryhmään kuuluu myös kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen sekä ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl ja seiväshyppääjä Armand Duplantis.
CapitalBox on Suomen Urheiluliiton uusi pääyhteistyökumppani - olympiavoittajat ovat osa uutta sponsorointikonseptia
Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Pohjois-Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten rahoitukseen erikoistunut Fintech-yhtiö CapitalBox ovat solmineet nelivuotisen yhteistyösopimuksen, jolla CapitalBoxista tulee SUL:n uusi pääyhteistyökumppani.