Hei!

Tervetuloa blogiimme.

Täältä löydät tietoa yritysrahoitukseen, yritystalouteen ja yrityksen kasvuun liittyen sekä vinkkejä ja materiaaleja yrittäjille!

Uusimmat artikkelit
Yrityksen perustaminen - miten se tapahtuu?
Haaveiletko oman yrityksen perustamisesta? Oman liiketoiminnan aloittaminen on hieno saavutus, mutta matkalla on monta pakollista vaihetta, jotka tulee hoitaa. Tässä blogitekstissä käymme läpi vaiheet, jotka yrityksen perustaminen vaatii.
Miten avata yritykselle verkkokauppa?
Haaveiletko verkkokaupan avaamisesta? Tässä oppaassa esittelemme asioita, jotka sinun kannattaa yrittäjänä tiedostaa, jos sinulla on myös verkkokauppa.
Miten kirjanpito toimii?
Jokaisen yrityksen omistajan on pidettävä kirjaa toiminnastaan. Kirjanpito on hyvä nähdä tärkeänä osana työtäsi, ja sinun on opittava, mitä sinun on opittava, jotta tunnet hallitsevasi taloutesi ja pystyt selviytymään tulevista haasteista. Kirjanpito voi olla hauskaa ja mielenkiintoista!
Rahoitus
Epävarmoina aikoina on entistäkin tärkeämpää investoida tulevaisuuteen
Kuluneiden parin vuoden aikana ihmisiä ympäri maailman ei ole päästetty helpolla: miljoonien elämää ovat ravisuttaneet niin globaali pandemia, Ukrainan sota kuin inflaatiokin. On varmasti sanomattakin selvää, että tällaiset myllerrykset ovat vaikuttaneet dramaattisesti niin yksilöiden elämään kuin yritysten toimintaan ja rahoitukseenkin.
Mikä on yrityslainan omarahoitusosuus - tarvitaanko sitä?
Lue tästä artikkelista vinkit yrityslainan hakemiseen. Luettuasi tämän lyhyen tekstin tiedät, mikä on yrityslainan omarahoitusosuus ja tarvitaanko sellaista aina.
Mikä on lyhytaikainen laina yritykselle?
Lyhytaikainen laina yritykselle on laina, joka myönnetään ilman tai vain vähillä vakuuksilla ja joka on maksettava takaisin vuoden tai sitä lyhyemmän ajan kuluessa, joskus viikkojen tai kuukausien kuluessa. Lue lisää siitä, mitä vaihtoehtoja suomalaisilla pk-yrityksillä on. 
CapitalBox
Uusi joustava yritysluotto suomalaisille yrittäjille
CapitalBox lanseeraa uuden yritysluototuotteen suomalaisille yrittäjille
Kasvua CapitalBoxin avulla – nopeasti ja helposti
Yrityslainaa 2000 – 350 000 euroa jopa 4 vuoden maksuajalla! Lue, miten lainan hakeminen onnistuu helposti, nopeasti ja joustavasti!
Toivotamme Amandan lämpimästi tervetulleeksi Team CapitalBoxiin!
Olemme iloisia saadessamme ilmoittaa, että pyörätuolikelaaja Amanda Kotaja liittyy CapitalBoxin urheilijatiimiin, joka koottiin aiemmin tänä syksynä. Ryhmään kuuluu myös kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen sekä ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl ja seiväshyppääjä Armand Duplantis.
Yritystalous ja tunnusluvut
Miksi liiketoimintasuunnitelma tehdään?
Liiketoimintasuunnitelma konkretisoi liikeideaa, auttaa rahoituksen hakemisessa ja toimii yrityksen kehittämisen välineenä - laadi liiketoimintasuunnitelma näillä opeilla!
Mitä tulorahoitus tarkoittaa ja miksi se on yritykselle tärkeää?
Yrityksen tulorahoitus on yrityksen omasta toiminnasta syntynyttä kassavirtaa ja täten tärkeimpiä rahoitusmuotoja - lue lisää sen laskemisesta ja tulkinnasta!
Yrityksen rahoituslaskelma - mitä, miksi, kenelle ja miten?
Rahoituslaskelma hahmottaa yrityksen rahavirtoja ja auttaa yritystä rahoituksen sekä investointien suunnittelussa - lue lisää ja lataa mallipohjat!
Pk-yritykset
Yritysten verotus ja tärkeät veropäivät
Ole ajan tasalla vuoden 2022 tärkeimmistä verotuspäivistä. Yrittäjä, lue lista yrityksesi tärkeistä päivämääristä vuodelle 2022!
Mistä kaikkialta pk-yritys saa rahoitusta?
Pk-yritysten rahoituskenttä on Suomessa hyvin monipuolinen. Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin ja löydä yrityksellesi sopiva rahoitusmuoto!
Verkkokaupan yrityslainat – Rahoitusta verkkokauppiaille
Kassavirtaan perustuvat verkkokaupan yrityslainat. Rahoitus alle 24 tunnissa. Auta yritystäsi kasvamaan lisäpääoman avulla.
Tietoa yrityslainoista
Yrityslainan kilpailutus - nämä asiat tulee huomioida
Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa usein ja kilpailutukseen liittyvissä yksityiskohdissa tulee olla tarkkana - lue lisää ja kilpailuta yrityslaina jo tänään!
Yrityslaina ilman pääomaa - näin se onnistuu
Yrityslaina ilman pääomaa onnistuu joko vakuudetonta yrityslainaa tai yritysluottoa hyödyntämällä - tutustu ja hae jo tänään!
Yrityslaina pitkällä maksuajalla
Pitkäaikainen yrityslaina sopii monelle yrittäjälle, jos tulevaisuudessa on esimerkiksi laitehankintoja, toiminnan laajentamista tai jopa toisen yrityksen osto - lue lisää!
Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Lähettämällä tietoni hyväksyn, että CapitalBox käsittelee henkilötietojani.