Hei!

Tervetuloa blogiimme.

Täältä löydät tietoa yritysrahoitukseen, yritystalouteen ja yrityksen kasvuun liittyen sekä vinkkejä ja materiaaleja yrittäjille!

Uusimmat artikkelit
Vastuullinen liiketoiminta: Menestyksen avain kestävän yritysvastuun kautta
Yritysvastuu on noussut keskeiseksi aiheeksi liike-elämässä. Yhä useammat yritykset ymmärtävät vastuullisen liiketoiminnan merkityksen sekä yhteiskunnalle että oman menestyksensä kannalta. Tämä artikkeli tutkii yritysvastuun käsitettä ja tarjoaa ideoita yrityksen vastuullisuuden kehittämiseen.
Optimoi yrityksesi laskutus ja perintä: Vinkkejä tehokkaaseen rahanhallintaan
Yrityksen laskutuksen ja perinnän hallinta on tärkeää taloudellisen menestyksen kannalta. Tässä oppaassa tarjoamme käytännön vinkkejä ja strategioita, joiden avulla voit optimoida laskutusprosessin ja varmistaa maksujen oikea-aikaisen perinnän.
Miten huolehdit yrityksesi kannattavuudesta?
Kasvavat kustannukset voivat aiheuttaa haasteita yritysten kannattavuudelle ja liiketoiminnan jatkuvuudelle. On tärkeää, että yritykset pystyvät hallitsemaan näitä kustannuksia tehokkaasti ja löytämään tapoja säilyttää kannattavuutensa.
Rahoitus
Yrityslainan korko - miten se muodostuu?
Yrityslainan korko ei ole yksiselitteinen asia, sillä joskus korolla tarkoitetaan pelkkää korkoa ja joskus siihen lasketaan mukaan lainan muitakin kuluja. Erityistä huomiota on kiinnitettävä todelliseen vuosikorkoon, sillä se on esitetyistä korkoon liittyvistä termeistä merkittävin ja yleisimmin käytetty, sekä helpoiten ymmärrettävissä.
Epävarmoina aikoina on entistäkin tärkeämpää investoida tulevaisuuteen
Kuluneiden parin vuoden aikana ihmisiä ympäri maailman ei ole päästetty helpolla: miljoonien elämää ovat ravisuttaneet niin globaali pandemia, Ukrainan sota kuin inflaatiokin. On varmasti sanomattakin selvää, että tällaiset myllerrykset ovat vaikuttaneet dramaattisesti niin yksilöiden elämään kuin yritysten toimintaan ja rahoitukseenkin.
Mikä on yrityslainan omarahoitusosuus - tarvitaanko sitä?
Lue tästä artikkelista vinkit yrityslainan hakemiseen. Luettuasi tämän lyhyen tekstin tiedät, mikä on yrityslainan omarahoitusosuus ja tarvitaanko sellaista aina.
CapitalBox
Kohti kestävää tulevaisuutta: World RX ilmoittaa yhteistyöstä Multituden kanssa
FIA:n rallicrossin maailmanmestaruuskilpailu on ilmoittanut yhteistyöstä fintech-asiantuntijan Multitude SE:n kanssa. Itsenäisten liiketoimintayksiköidensä SweepBankin, Ferratumin ja CapitalBoxin avulla Multitude on ollut mukana rallicrossin parissa jo useiden vuosien ajan, mutta tämä kausi on yritysten emoyhtiölle ensimmäinen virallinen osallistuminen. Fintech-palvelujen kansainvälisenä edelläkävijänä brändi hyödyntää alan johtavaa asiantuntemustaan, työkalujaan ja resurssejaan finanssiteknologian skaalaamiseen ja kasvattamiseen kestävällä tavalla. Sen itsenäiset liiketoimintayksiköt tarjoavat digitaalisia rahoitus- ja mobiilipankkipalveluja kuluttajille ja pk-yrityksille tavoitteenaan tehdä rahoituksesta helposti saatavilla olevaa kaikille.
Uusi joustava yritysluotto suomalaisille yrittäjille
CapitalBox lanseeraa uuden yritysluototuotteen suomalaisille yrittäjille
Kasvua CapitalBoxin avulla – nopeasti ja helposti
Yrityslainaa 2000 – 350 000 euroa jopa 4 vuoden maksuajalla! Lue, miten lainan hakeminen onnistuu helposti, nopeasti ja joustavasti!
Yritystalous ja tunnusluvut
Miksi liiketoimintasuunnitelma tehdään?
Liiketoimintasuunnitelma konkretisoi liikeideaa, auttaa rahoituksen hakemisessa ja toimii yrityksen kehittämisen välineenä - laadi liiketoimintasuunnitelma näillä opeilla!
Mitä tulorahoitus tarkoittaa ja miksi se on yritykselle tärkeää?
Yrityksen tulorahoitus on yrityksen omasta toiminnasta syntynyttä kassavirtaa ja täten tärkeimpiä rahoitusmuotoja - lue lisää sen laskemisesta ja tulkinnasta!
Yrityksen rahoituslaskelma - mitä, miksi, kenelle ja miten?
Rahoituslaskelma hahmottaa yrityksen rahavirtoja ja auttaa yritystä rahoituksen sekä investointien suunnittelussa - lue lisää ja lataa mallipohjat!
Pk-yritykset
Yritysten verotus ja tärkeät veropäivät
Ole ajan tasalla vuoden 2022 tärkeimmistä verotuspäivistä. Yrittäjä, lue lista yrityksesi tärkeistä päivämääristä vuodelle 2022!
Mistä kaikkialta pk-yritys saa rahoitusta?
Pk-yritysten rahoituskenttä on Suomessa hyvin monipuolinen. Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin ja löydä yrityksellesi sopiva rahoitusmuoto!
Verkkokaupan yrityslainat – Rahoitusta verkkokauppiaille
Kassavirtaan perustuvat verkkokaupan yrityslainat. Rahoitus alle 24 tunnissa. Auta yritystäsi kasvamaan lisäpääoman avulla.
Tietoa yrityslainoista
Yrityslainan kilpailutus - nämä asiat tulee huomioida
Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa usein ja kilpailutukseen liittyvissä yksityiskohdissa tulee olla tarkkana - lue lisää ja kilpailuta yrityslaina jo tänään!
Yrityslaina ilman pääomaa - näin se onnistuu
Yrityslaina ilman pääomaa onnistuu joko vakuudetonta yrityslainaa tai yritysluottoa hyödyntämällä - tutustu ja hae jo tänään!
Yrityslaina pitkällä maksuajalla
Pitkäaikainen yrityslaina sopii monelle yrittäjälle, jos tulevaisuudessa on esimerkiksi laitehankintoja, toiminnan laajentamista tai jopa toisen yrityksen osto - lue lisää!
Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi uusimmat uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Lähettämällä tietoni hyväksyn, että CapitalBox käsittelee henkilötietojani.