Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Yrittäjänä voit hakea lainaa yritykselle ilman vakuuksia turvallisesti verkossa. Lainapäätöksen saat 1-2 päivän kuluessa ja se tehdään yrityksen kassavirtaan ja yrittäjän profiiliin perustuen.

Vakuudeton yritysrahoitus Suomessa

Suomessa yrityksillä on paljon erilaisia vaihtoehtoja hakea rahoitusta toiminnalleen. Nämä yrityksen rahoitusvaihtoehdot jakautuvat vakuudettomiin ja vakuudellisiin lainoihin.

Vakuudetonta yritysrahoitusta voivat hakea kaiken kokoiset yritykset, toiminimet ja henkilöyrittäjät. Vakuudeton yritysrahoitus sopii eri toimialojen yrityksille ja moniin käyttötarkoituksiin. Vakuudetonta lainaa haetaan useimmiten laitteiden hankkimiseen tai korjaamiseen, kausittaisen kassavajeen paikkaamiseen sekä yritystoiminnan laajentamiseen ja henkilöstön palkkaamiseen.

Monista yrityksen rahoitusvaihtoehdoista, vakuudeton yrityslaina soveltuu erityisesti nopeasti yrityslainaa tarvitsevalle, luottotiedoistaan huolehtineelle yrittäjälle, jonka yritystoiminta on ollut käynnissä ainakin 6 kuukautta.

Usein kysyttyä vakuudettomista yritylainoista

Miten vakuudeton yrityslaina ja yritysluotto eroavat toisistaan?

Yleisimpiä vakuudettomia lainoja yrityksille ovat vakuudettomat yrityslainat ja yritysluotot.

Vakuudeton yrityslaina on kertaluontoinen laina, jota lyhennetään takaisin samansuuruisina kuukausierinä. Yrityslaina ilman vakuutta vaatii yrittäjän henkilötakauksen ja puhtaat luottotiedot. 

Lue lisää – mitä tarkoittaa vakuudeton yrityslaina?

Vakuudeton yritysluotto on sen sijaan yrityksen käyttöön haettavaa, joustavaa luottoa, jota voi käyttää tarpeen mukaan. Luotto palautuu taas yrityksen käytettäväksi sitä mukaa, kun sitä maksetaan takaisin. Luottolimiitti ei luonnollisesti maksa yritykselle mitään silloin, kun sitä ei käytetä. Yrityksellä on hyvä olla sopivasti käyttöpääomaa, kun kohdalle iskee äkillisiä menoeriä ja joustava vakuudeton yritysluotto on siihen yksi työkalu.

Lue lisää - mitä tarkoittaa vakuudeton yritysluotto?

Miten vakuudettomat yrityslainan korko määräytyy?

Vakuudettoman yrityslainan korko määräytyy yrityskohtaisesti. Yrityslainan korko säädetään yksilöllisesti yrityksen luottoluokituksen, toimialan, liikevaihdon sekä kassavirran perusteella.

Mitä varten yritykset hakevat lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudeton laina soveltuu erityisesti yrityksille, joilla ei ole reaalivakuutena käytettävää omaisuutta ja yrityksille, jotka eivät halua sitoa omaisuuttaan lainojen vakuudeksi.

Lisäksi yrityksissä ilmenee usein tarpeita nopealle käyttöpääomalle. Vakuudeton laina on erityisen hyvä rahoitusväline yrityksen väliaikaisten käyttöpääomahaasteiden paikkaamiseen.

Rahoitusyhtiön näkökulmasta vakuudettoman yrityslainan käyttötarkoituksella ei varsinaisesti ole merkitystä, mutta usein sitä haetaan jonkin hankkeen rahoittamiseksi, yritystoiminnan laajentamiseksi, yllättävien menoerien ja välttämättömien investointien kattamiseksi.

Myös sesonkipainotteisen yritystoiminnan kausivaihteluiden tasaaminen ja käteisalennusten hyödyntäminen ovat suosittuja syitä hakea vakuudetonta lainaa yritykselle.

Jos sinulla on jo olemassa kallis yrityslaina, voit myös hakea lainan jälleenrahoitusta ja saada tilalle yrityslainaa edullisella korolla.

Millä ehdoilla yritykselle myönnetään lainaa ilman vakuuksia?

CapitalBoxin yrityslainaa voidaan myöntää ilman vakuuksia yritykselle, jonka toiminta on ollut käynnissä yli 6 kuukautta, ja yrityksen vuosittainen liikevaihto on yli 25 000 €.

Vaatimuksena on, että yrityksen omistajien tulisi asua Suomessa. Yrityksellä on oltava myös suomalainen pankkitili ja fyysinen osoite Suomessa.

Miten haen vakuudetonta yrityslainaa?

CapitalBoxin yrityslainaa voi hakea verkossa tällä ilmaisella lainahakemuksella, jonka täyttämiseen menee noin 5 minuuttia. Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit vain kartoittaa millaista yrityslainaa sinun on mahdollista saada.

Lainahakemus on nopea ja helppo prosessi, mutta jos sinulle herää kysymyksiä, niin voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit myös soittaa numeroon 09-74790218 arkisin aikavälillä 9:00 - 17:00 tai lähetttää sähköpostia osoitteeseen support@capitalbox.fi – pyrimme vastaamaan tiedusteluihin 12h tunnin kuluessa.

Miten nopeasti Capitalbox myöntää lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudeton yrityslaina sopii erityisesti nopeaan lainantarpeeseen, sillä hakuprosessi on erittäin nopea. Pyrimme käsittelemään lainahakemuksesi yhden työpäivän kuluessa ja siirtämään yrityslainan rahat tilille hyväksymistä seuraavana työpäivänä. Yleisellä tasolla voit odottaa saavasi rahat tilille noin 2 päivää hakemuksen täyttämisestä.

Miten yrityslainan takaisinmaksu tapahtuu?

Vakuudettoman yrityslainan takaisinmaksu tapahtuu tasaisina kuukausierinä, jotka määrittyvät lainan määrän ja laina-ajan mukaan. Ensimmäisen laskun saat noin 30 päivää lainan hyväksymisestä. Takaisinmaksuaika voi pisimmillään olla jopa 36 kuukautta. Voit myös maksaa yrityslainan takaisin ilman lisäkuluja – maksat meille palkkiota vain siltä ajalta, kun laina on ollut sinulla maksettavana.

Kuinka paljon vakuudetonta lainaa on mahdollista saada?

Vakuudettoman lainan määrä voi vaihdella alkaen 2000 eurosta aina 350 000 euroon saakka. Pienet yrityslainat ovat lähtökohtaisesti kaikki vakuudettomia. Suurempien lainasummien kohdalla yrityksen on kuitenkin hyvä varautua jonkinasteisten vakuuksien esittämiseen. Yksityiskohtaiset tiedot mahdollisista vakuuksista saat lainaneuvottelijoiltamme lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. 

Lue lisää - yrityslainojen vakuuksien opas

Näin haet vakuudetonta lainaa yritykselle

Hae lainaa minuuteissa

Kerro meille itsestäsi ja yrityksestäsi sekä kuinka paljon haluat lainata yrityksellesi.

Pyydä yrityslainatarjous

Tutustu lainasi ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla, niin saat tarjouksen.

Kuukausilaskutus

Yrityslainamme laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Hyväksy lainatarjouksemme

Maksamme yrityslainan tilillesi pian ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

Uusimmat blogikirjoitukset aiheittain

Näytä suodattimet
Kaikki
CapitalBox_miehen-kannettava-tietokone
14/01/2022
Yrityskaupan rahoitukseen on Suomessa useita vaihtoehtoja - tutustu yleisiin tapoihin & lue olennaiset tiedot ja esimerkkitapaus yritysoston rahoittamisesta!
CapitalBox_asetukset
14/01/2022
Yritystoiminnan kasvattaminen vaatii yritykseltä investointeja ja useimmiten vaaditaan investointirahoitusta - tutustu vaihtoehtoihin ja löydä sopiva rahoitusmuoto!
CapitalBox-domino
12/01/2022
Yrittäjä! Oletko etsimässä rahoitusta yritystoiminnallesi? Lue Capitalboxin blogi yrityslainojen mahdollisuuksista yrittäjille
CapitalBox_ryhma-ihmisia-kannettavan-tietokoneen-kanssa
12/01/2022
Lue yrityksen budjetoinnin tärkeydestä, osa-alueista sekä erilaisista budjettityypeistä
CapitalBox_nopeasti-ja-helposti
16/12/2021
Yrityslainaa 2000 – 350 000 euroa jopa 3 vuoden maksuajalla! Lue, miten lainan hakeminen onnistuu helposti, nopeasti ja joustavasti!
CapitalBox –tiimiin
28/10/2021
Olemme iloisia saadessamme ilmoittaa, että pyörtuolikelaaja Amanda Kotaja liittyy CapitalBoxin urheilijatiimiin, joka koottiin aiemmin tänä syksynä. Ryhmään kuuluu myös kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen sekä ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl ja seiväshyppääjä Armand Duplantis.
CapitalBox on Suomen Urheiluliiton uusi pääyhteistyökumppani - Kristiina Mäkelä
16/08/2021
Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Pohjois-Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten rahoitukseen erikoistunut Fintech-yhtiö CapitalBox ovat solmineet nelivuotisen yhteistyösopimuksen, jolla CapitalBoxista tulee SUL:n uusi pääyhteistyökumppani.
capitalbox_arctic_rally
02/03/2021
Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox oli huikea rallikokemus. Jos jäit paitsi, niin ei hätää, täältä löydät kisojen parhaat pätkät.