Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Yrittäjänä voit hakea lainaa yritykselle ilman vakuuksia turvallisesti verkossa. Lainapäätöksen saat 1-2 päivän kuluessa ja se tehdään yrityksen kassavirtaan ja profiiliin perustuen.

Vakuudeton yritysrahoitus Suomessa

Suomessa yrityksillä on paljon erilaisia vaihtoehtoja hakea rahoitusta toiminnalleen. Nämä yrityksen rahoitusvaihtoehdot jakautuvat vakuudettomiin ja vakuudellisiin lainoihin.

Vakuudetonta yritysrahoitusta voivat hakea kaiken kokoiset yritykset, toiminimet ja henkilöyhtiöt. Vakuudeton yritysrahoitus sopii eri toimialojen yrityksille ja moniin käyttötarkoituksiin. Vakuudetonta lainaa haetaan useimmiten laitteiden hankkimiseen tai korjaamiseen, kausittaisen kassavajeen paikkaamiseen sekä yritystoiminnan laajentamiseen ja henkilöstön palkkaamiseen.

Monista yrityksen rahoitusvaihtoehdoista, vakuudeton yrityslaina soveltuu erityisesti nopeasti yrityslainaa tarvitsevalle, luottotiedoistaan huolehtineelle yrittäjälle, jonka yritystoiminta on ollut käynnissä ainakin 6 kuukautta.

Usein kysyttyä vakuudettomista yrityslainoista

Miten vakuudeton yrityslaina ja yritysluotto eroavat toisistaan?

Yleisimpiä vakuudettomia lainoja yrityksille ovat vakuudettomat yrityslainat ja yritysluotot.

Vakuudeton yrityslaina on kertaluontoinen laina, jota lyhennetään takaisin samansuuruisina kuukausierinä. Yrityslaina ilman vakuutta vaatii yrittäjän henkilötakauksen ja puhtaat luottotiedot. 

Lue lisää – mitä tarkoittaa vakuudeton yrityslaina?

Vakuudeton yritysluotto on sen sijaan yrityksen käyttöön haettavaa, joustavaa luottoa, jota voi käyttää tarpeen mukaan. Luotto palautuu taas yrityksen käytettäväksi sitä mukaa, kun sitä maksetaan takaisin. Luottolimiitti ei luonnollisesti maksa yritykselle mitään silloin, kun sitä ei käytetä. Yrityksellä on hyvä olla sopivasti käyttöpääomaa, kun kohdalle iskee äkillisiä menoeriä ja joustava vakuudeton yritysluotto on siihen yksi työkalu.

Lue lisää - mitä tarkoittaa vakuudeton yritysluotto?

Miten vakuudettoman yrityslainan korko määräytyy?

Vakuudettoman yrityslainan korko määräytyy yrityskohtaisesti. Yrityslainan korko säädetään yksilöllisesti yrityksen luottoluokituksen, toimialan, liikevaihdon sekä kassavirran perusteella.

Mitä varten yritykset hakevat lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudeton laina soveltuu erityisesti yrityksille, joilla ei ole reaalivakuutena käytettävää omaisuutta ja yrityksille, jotka eivät halua sitoa omaisuuttaan lainojen vakuudeksi.

Lisäksi yrityksissä ilmenee usein tarpeita nopealle käyttöpääomalle. Vakuudeton laina on erityisen hyvä rahoitusväline yrityksen väliaikaisten käyttöpääomahaasteiden paikkaamiseen.

Rahoitusyhtiön näkökulmasta vakuudettoman yrityslainan käyttötarkoituksella ei varsinaisesti ole merkitystä, mutta usein sitä haetaan jonkin hankkeen rahoittamiseksi, kuten yritystoiminnan laajentamiseksi, yllättävien menoerien ja välttämättömien investointien kattamiseksi. 

Myös sesonkipainotteisen yritystoiminnan kausivaihteluiden tasaaminen ja käteisalennusten hyödyntäminen ovat suosittuja syitä hakea vakuudetonta lainaa yritykselle.

Jos sinulla on jo olemassa kallis yrityslaina, voit myös hakea lainan jälleenrahoitusta ja saada tilalle yrityslainaa edullisella korolla.

Millä ehdoilla yritykselle myönnetään lainaa ilman vakuuksia?

CapitalBoxin yrityslainaa voidaan myöntää ilman vakuuksia yritykselle, jonka toiminta on ollut käynnissä yli 6 kuukautta, ja yrityksen vuosittainen liikevaihto on yli 40 000 €.

Vaatimuksena on, että yrityksen omistajien tulisi asua Suomessa. Yrityksellä on oltava myös suomalainen pankkitili ja fyysinen osoite Suomessa.

Miten haen vakuudetonta yrityslainaa?

CapitalBoxin yrityslainaa voi hakea verkossa tällä ilmaisella lainahakemuksella, jonka täyttäminen tapahtuu hetkessä. Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit sen avulla vain kartoittaa millaista yrityslainaa sinun on mahdollista saada. 

Lainahakemus on nopea ja helppo prosessi, mutta jos sinulle herää kysymyksiä, niin voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit myös soittaa numeroon 09-74790218 arkisin 9:00 - 17:00 välisenä aikana tai lähetttää sähköpostia osoitteeseen support@capitalbox.fi – pyrimme vastaamaan tiedusteluihin 12h tunnin kuluessa.

Miten nopeasti Capitalbox myöntää lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudeton yrityslaina sopii erityisesti nopeaan lainantarpeeseen, sillä hakuprosessi on erittäin nopea. Pyrimme käsittelemään lainahakemuksesi yhden työpäivän kuluessa ja siirtämään yrityslainan rahat tilille hyväksymistä seuraavana työpäivänä. Tavanomaisessa tilanteessa voit odottaa saavasi rahat tilille noin 2 päivää hakemuksen täyttämisestä.

Miten yrityslainan takaisinmaksu tapahtuu?

Vakuudettoman yrityslainan takaisinmaksu tapahtuu tasaisina kuukausierinä, jotka määrittyvät lainan määrän ja laina-ajan mukaan. Ensimmäisen laskun saat noin 30 päivää lainan hyväksymisestä. Takaisinmaksuaika voi pisimmillään olla jopa 48 kuukautta. Voit myös maksaa yrityslainan takaisin ilman lisäkuluja – maksat meille palkkiota vain siltä ajalta, kun laina on ollut sinulla maksettavana.

Kuinka paljon vakuudetonta lainaa on mahdollista saada?

Vakuudettoman lainan määrä voi vaihdella alkaen 5000 eurosta aina 350 000 euroon saakka. Pienet yrityslainat ovat lähtökohtaisesti kaikki vakuudettomia. Suurempien lainasummien kohdalla yrityksen on kuitenkin hyvä varautua jonkinasteisten vakuuksien esittämiseen. Yksityiskohtaiset tiedot mahdollisista vakuuksista saat lainaneuvottelijoiltamme lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. 

Lue lisää - yrityslainojen vakuuksien opas

Näin haet vakuudetonta lainaa yritykselle

Hae lainaa minuuteissa

Kerro meille itsestäsi ja yrityksestäsi sekä kuinka paljon haluat lainata yrityksellesi.

Pyydä yrityslainatarjous

Tutustu lainasi ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla, niin saat tarjouksen.

Hyväksy lainatarjouksemme

Maksamme yrityslainan tilillesi pian ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

Kuukausilaskutus

Yrityslainamme laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Voit hakea vakuudetonta lainaa yritykselle, kun

Toiminta

Yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta.

Liikevaihto

Yrityksesi vuosittainen liikevaihto on yli 40 000 €

Omistajuus

Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa.

Tili

Yritykselläsi on suomalainen pankkitili.

Liiketoiminta markkinoilla

Yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

Uusimmat blogikirjoitukset aiheittain

Näytä suodattimet
Kaikki
Vakuudellinen laina
10/03/2023
Yrityslainaa on vakuudellista ja vakuudetonta. Mitä se tarkoittaa? Vakuudellista lainaa haettaessa lainanottaja tekee sopimuksen lainoittajan kanssa, jonka mukaan jälkimmäinen saa haltuunsa vakuudeksi luvattua omaisuutta, rahaa tai yrityskiinnistyksiä, jos lainanottaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin sovitulla tavalla. Vakuudeton laina yritykselle voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että reaalivakuuksille ei ole rahoituslaitoksella tarvetta. Vakuutena toimii tällöin henkilökohtainen takaus.
yrityslainan korko
03/03/2023
Yrityslainan korko ei ole yksiselitteinen asia, sillä joskus korolla tarkoitetaan pelkkää korkoa ja joskus siihen lasketaan mukaan lainan muitakin kuluja. Erityistä huomiota on kiinnitettävä todelliseen vuosikorkoon, sillä se on esitetyistä korkoon liittyvistä termeistä merkittävin ja yleisimmin käytetty, sekä helpoiten ymmärrettävissä.
cb_yrityksen perustaminen
13/01/2023
Haaveiletko oman yrityksen perustamisesta? Oman liiketoiminnan aloittaminen on hieno saavutus, mutta matkalla on monta pakollista vaihetta, jotka tulee hoitaa. Tässä blogitekstissä käymme läpi vaiheet, jotka yrityksen perustaminen vaatii.
Verkkokauppa
24/11/2022
Haaveiletko verkkokaupan avaamisesta? Tässä oppaassa esittelemme asioita, jotka sinun kannattaa yrittäjänä tiedostaa, jos sinulla on myös verkkokauppa.
CapitalBox yritysluoton
07/02/2022
CapitalBox lanseeraa uuden yritysluototuotteen suomalaisille yrittäjille
CapitalBox_nopeasti-ja-helposti
16/12/2021
Yrityslainaa 2000 – 350 000 euroa jopa 4 vuoden maksuajalla! Lue, miten lainan hakeminen onnistuu helposti, nopeasti ja joustavasti!
CapitalBox –tiimiin
28/10/2021
Olemme iloisia saadessamme ilmoittaa, että pyörätuolikelaaja Amanda Kotaja liittyy CapitalBoxin urheilijatiimiin, joka koottiin aiemmin tänä syksynä. Ryhmään kuuluu myös kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen sekä ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl ja seiväshyppääjä Armand Duplantis.
CapitalBox on Suomen Urheiluliiton uusi pääyhteistyökumppani - Kristiina Mäkelä
16/08/2021
Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Pohjois-Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten rahoitukseen erikoistunut Fintech-yhtiö CapitalBox ovat solmineet nelivuotisen yhteistyösopimuksen, jolla CapitalBoxista tulee SUL:n uusi pääyhteistyökumppani.