Julkaistu17.12.2021
Viimeksi muokattu
20.10.2023

Yrityslainaa heti – lainaa yritykselle nopeasti

Yritysrahoitukseen erikoistuneen CapitalBoxin kautta voit saada yrityslainaa heti. Hae nopeaa lainaa yritykselle muutamasta tuhannesta eurosta jopa satoihin tuhansiin euroihin saakka. Käsiteltyämme lainahakemuksen ja myöntäessämme lainan, maksamme yrityslainan yrityksen tilille viipymättä – viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Hae yrityslainaa

 

 

Yrityslainaa nopeasti ilman vakuuksia

Yritysrahoituksen monenkirjavista vaihtoehdoista nopein yrityslaina on lähtökohtaisesti aina vakuudeton yrityslaina. Nopea yrityslaina ilman vakuuksia tarkoittaa, että sen saamiseksi yrityksen ei tarvitse antaa minkäänlaista reaalivakuutta eli arvo-omaisuutta, käteistalletusta tai laitteita, vaan riittää, että yrittäjä asettuu lainan henkilö takaajaksi vastaamaan lainan takaisinmaksusta.

Tällainen laina on mahdollista saada yrityksen tilille heti eli vielä samana päivänä kuin yritys täyttää lainahakemuksen verkossa.

 

TÄYTÄ EI-SITOVA LAINAHAKEMUS

 

Yrityslaina ilman vakuuksia on nopea juurikin siitä syystä, että vakuudettomuus takaa nopeamman käsittelyn, kun vakuuden arvoa ei tarvitse arvioida, niin rahoitusyhtiö voi vain keskittyä tekemään luottoluokituksen yrityksestä kassavirran ja muiden taloustietojen perusteella. Rahoitusalan yhtiöt ovat pitkälti automatisoineet tämän prosessin. On siis automaattisen päätöksenteon ansiota, että yrityslaina myönnetään nopeasti ja maksetaan yrityksen tilille nopeimmillaan heti. 

 

HAE VAKUUDETONTA LAINAA YRITYKSELLE

 

 

CapitalBoxin yrityslainaa koskevan lainapäätöksen saa nopeasti - keskimäärin jopa yhden työpäivän kuluessa, joten se sopii hyvin myös yllättäviin tilanteisiin, joissa tarvitaan yrityslaina heti.

Etenkin äkillisiin kassavajeisiin ja kriittisten laitteiden rikkoutumisiin nopea yrityslaina voi tulla tarpeeseen, jotta yritystoiminta saadaan pidettyä yllä ilman, että tulovirta pääsisi sukeltamaan liikaa. Yrityksen isompiin investointeihin on mahdollista hakea myös vakuudellista lainaa, jos yrityksellä on omaisuutta, kuten kiinteistöjä tai maaomaisuutta. 

Tällaisia tilanteita varten yrityksen maksuvalmius ja siihen liittyvät työkalut tulisivat olla hallussa.

 

Rahoitusta yritykselle nopeasti – yritysluotto vai yrityslaina?

Haussa yritysluotto heti tai nopea laina yritykselle? Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on monia syitä hakea yritysrahoitusta, minkä vuoksi erilaisia rahoitusvaihtoehtoja onkin kattavasti tarjolla. Yleisimpiä haettuja rahoitusmuotoja ovat nopea yritysluotto ja yrityslaina.

Näiden kahden yritysrahoituksen erona on, että yritysluotto on heti käytettävissä ja mahdollistaa sen, että sitä voi käyttää joustavasti tarpeen tullen, kun tarpeita tulee vastaan. Luotto palautuu sitten takaisin yrityksen käytettäväksi sitä mukaa, kun sitä maksetaan takaisin. Jos yritysluottoa ei ole käytetty, ei siitä luonnollisesti tarvitse silloin maksaa, eikä siitä tule minkäänlaisia kuluja.

Yrityslaina sen sijaan nostetaan kerralla täysimääräisesti yrityksen tilille ja sen takaisinmaksu tapahtuu tasaisten kuukausierien muodossa. Ensimmäinen kuukausierä maksetaan 30 päivää lainan hyväksymisestä.

Jos mietit, kumman typpinen rahoitus yritykselle on nopeampi ja edullisempi, kannattaa tututusta yrityslainan ja luoton vertailuun sekä yrityslainan kilpailuttamisen vinkkeihin.

Jos mietit, mikä rahoitus yritykselle nopeasti – täältä voit lukea lisää, kannattaako yritykselle valita yritysluotto vai yrityslaina.

 

Yrityslainaa haetaan verkossa – rahat nopeasti tilille

Vähemmän paperisotaa vaativien lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helpoiten verkossa, ja koska niiden käsittely on myös nopeaa, yrityslainan rahat voi saada tilille jo 1-2 päivässä. Tämän käsittelyajan ansiosta nopea yrityslaina tarkoittaa käytännössä samaa asiaa kuin pikalaina yritykselle.

Lue lisää - mitä tarkoittaa pikalaina yritykselle

CapitalBox on Euroopan johtava pk-yritysten yritysrahoituksen verkkoalusta, joten kun haet meiltä yrityslainaa verkossa, takaamme, että asiakkaamme saavat kaiken tarvitsemansa tuen yritysrahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

CapitalBoxin yrityslainaa haetaan verkossa ilmaisen ja ei-sitovan lainahakemuksen kautta. Sen täyttämiseen menee alle 5 minuuttia, ja lainapäätöksen saa keskimäärin yhden päivän kuluessa. Voit hakea yrityslainaa verkossa 2000-350 000 euroa.

Näin haet yrityslainaa verkossa ja saat rahat nopeasti tilille:

  1. Täytä hakemukseen yhteystietosi, yrityksen Y-tunnus sekä haluttu lainan määrän. Kerro meille myös itsestäsi, yrityksestäsi sekä miksi haet pikalainaa yritykselle.
  2. Pyydä yrityslainatarjous. Tarvittaessa voit tutustua lainaehtoihin osaavien lainaneuvojiemme kanssa.
  3. Hyväksy lainatarjouksemme, niin maksamme lainan yrityksesi tilille heti, jopa 1-2 pankkipäivässä. Ensimmäisen kuukausittaisen takaisinmaksuerän maksat 30 päivän kuluttua.

Voit myös tarvittaessa soittaa numeroon (09) 7479 0218 arkipäivinä 9:00 - 17:00, jolloin asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua lainan hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

 

Täytä ei-sitova lainahakemus
 

 

Usein kysyttyä

Saako yrityslainan heti?

Jos haluat yrityslainaa heti tilille, voit täyttää ei-sitovan lainahakemuksen verkkosivuillamme. Lainapäätöksen voi saada heti, jopa yhden arkipäivän kuluessa. Hae lainaa nopeasti ja saat rahat tilille jo 1-2 päivän sisällä hakemisesta.

Kuinka nopeasti CapitalBoxin yrityslaina myönnetään?

Hyödynnämme automaattista päätöksentekoa, joten kassavirtaan perustuvan lainapäätöksen saa keskimäärin jo yhdessä päivässä. Kiinnitä huomiota, että täytät lainahakemukseen varmasti kaikki tiedot oikein, niin epäselvien kohtien selvittämiseen ei kulu aikaa ja varmistat nopean yrityslainan hakemisen. Hakijan ollessa myös lainan takaaja, nopeutuu takaussitoumuksen allekirjoittaminen, sillä sen voi tehdä lainan hakemisen yhteydessä.
 

Kuka voi hakea nopeaa yrityslainaa?

CapitalBoxin nopeaa yrityslainaa voi hakea 2000-350 000 euroa seuraavilla ehdoilla:

  • Yritystoiminta on ollut käynnissä yli 6 kuukautta
  • Liikevaihto on yli 25 000 euroa vuodessa 
  • Yrityksellä on suomalainen pankkitili ja fyysinen osoite Suomessa 
  • Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa

Hakijan tulee olla yrityksen johtoon kuuluva henkilö.
 

Miten nopeasti yrityslainahakemus tehdään?

Yrityslainahakemus tehdään alle 5 minuutissa ja lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Syötä hakemukseen yhteystietosi, haluttu lainasumma, yrityksen Y-tunnus sekä lisätietoja itsestäsi ja yrityksestäsi.

Jos tarvitset apua yrityslainahakemuksen täyttämisessä ja lainaehtojen läpi käymisessä, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua arkipäivisin 9:00 - 17:00 numerosta (09) 7479 0218.

Mikä on nopea yrityslaina?

CapitalBoxin nopea yrityslaina on joustava ja vakuudeton yrityslaina, jota tarjoamme yrityksille ja yrittäjille, jotta he voivat keskittyä yrityksen kasvuun ja kannattavuuden parantamiseen. Yrityslaina ilman vakuuksia on nopea siksi, ettei vakuuksien arviointi vie aikaa hakuprosessissa. 1-2 päivässä tehtävä lainapäätös tehdään sekä yrityksen kassavirran, että yrittäjän ja yrityksen taloustietojen perusteella.

Vaikuttaako yhtiömuoto yrityslainan myöntämiseen?

Nopeaa yrityslainaa voi hakea, oli yhtiömuoto mikä tahansa. Yrityslainan myöntämiseen yhtiömuodolla on ainoastaan merkitystä sillä tavalla, että esimerkiksi luottotiedottoman toiminimi- tai henkilöyrittäjän on vaikea saada yrityslainaa.

Tutustu toiminimen lainoihin

Jos verrataan osakeyhtiöön, niin silloin ei välttämättä haittaa lainan myöntämistä, vaikka yhdellä omistajista olisikin maksuhäiriömerkintä, kunhan osakeyhtiön muilla omistajilla luottotiedot ovat kunnossa, ja lainalle saadaan yksi tai useampi luottotietoinen takaaja.

Tutustu osakeyhtiön rahoitukseen