Yrityslainalaskuri

Nopea ja helppo lainalaskuri yrityksille. Tarjoamme yrityksellesi tarpeesi ja lainasumman mukaan räätälöidyt tarjoukset.

Miksi juuri CapitalBoxin yrityslainalaskuri?

Haluatko laajentaa yritystäsi?

Ehkä tarvitset käyttöpääomalainaa ostaaksesi uusia laitteita, palkataksesi uusia työntekijöitä tai johonkin muuhun?

Olipa lainan tarkoitus mikä tahansa, sinun on arvioitava, mitä yrityslaina maksaa ja mitkä ovat siihen liittyvät kustannukset. Voit selvittää yrityslainan kustannukset yrityslaina laskurillamme helposti ja ilman velvoitteita.

 

Läpinäkyvyys on tärkeintä

Internet kuhisee erityyppisiä lainavaihtoehtoja ja voi olla vaikeaa nähdä, minkälainen yrityslaina sopii parhaiten sinun ja yrityksesi tarpeisiin. Huomioon otettavia tekijöitä on useita aina lainan koroista sekä maksutavoista aina yrityslainan takaisinmaksu ajankohtaan.

Lainatarjouksemme ovat täysin läpinäkyviä. Tiedät tarkalleen mitä saat, kuinka paljon yrityslaina maksaa sinulle, minkä suuruisista eristä laina koostuu ja mitkä ovat lainan yksityiskohtaiset ehdot.

 

Yrityslaina on räätälöity sinun yrityksellesi

Laskemme yrityslainan sinusta ja yrityksestäsi antamiesi tietojen perusteella. Asiantuntijamme ottavat huomioon yrityksesi ainutlaatuisen tilanteen, jotta he voivat suunnitella sinulle parhaan lainatarjouksen ja sopivan yrityslainan määrän.

 

Muut yrityslaina laskurin hyödyt

Täyttämällä yrityslainahakemuksemme, saamme yrityksestäsi perustiedot ja tutustumme yritykseesi paremmin. Voimme laatia yrityksellesi sopivan yrityslainatarjouksen aina 2 000 000 € asti.

Hyväksymme lainahakemuksen noin yhden työpäivän kuluessa – ja maksamme rahat tilille nopeimmillaan samana päivänä!

Piilokuluja ei ole, ja ensimmäinen lainan takaisinmaksuerä on vasta 30 päivän kuluttua.

Laske yrityslainasi tänään

HAE NYT
Tai soita: : 09-74790218

Yrityslainan laskeminen 4 helpossa vaiheessa

Vaihe 1. Perustiedot – lainan määrä

Jotta voimme laskea yrityslainasi kulut, sinun on ensin määritettävä lainasumma. Tässä kohdassa sinua pyydetään ilmoittamaan haluttu lainasumma 5 000 – 350 000 euron väliltä. Tarvitsemme myös yhteystietosi.

Vaihe 2. Millainen yrityksesi on?

Millaista liiketoimintaa harjoitat? Palvelemme useita eri aloja ja meillä on laaja kokemus lainojen räätälöinnistä yritysten yksittäisiin tarpeisiin.

Vaihe 3. Kuka olet?

Kerro lyhyesti myös itsestäsi. Siten voimme parhaiten laatia lainasi.

Vaihe 4. Laskemme yrityslainan edut

Hakemus kestää vain hetken, ja laskemme sen jälkeen yrityslainan antamiesi tietojen perusteella. Pyrimme hyväksymään kaikki lainat yhden työpäivän kuluessa ja maksamaan lainasumman hyväksynnän jälkeisenä päivänä. Laina on räätälöity yrityksesi tilanteen ja tarpeidesi mukaan, jolloin saat itsellesi sopivan lainan.

Ota meihin yhteyttä – se ei velvoita sinua mihinkään

Ota yhteyttä meihin keskustellaksesi yrityslainalaskelmastamme. Se ei velvoita sinua mihinkään. Soita meille arkena klo 9–17 numeroon 09-74790218  tai lähetä sähköpostia, johon vastaamme 12 tunnin kuluessa.

Yrityslainalaskuri

Teemme lainalaskelman yrityslainoille jopa 2 000 000 euroon saakka
 
Läpinäkyvät ehdot 
Laina on saatavilla jopa 60 kuukauden laina-ajalle. Tiedät tarkalleen mitä saat – ja mitä sinun on maksettava.
  
Kiinteä maksu jälkikäteen 
Lainan takaisinmaksu kuukausittain kiinteissä erissä, joka alkaa vasta 30 päivän kuluttua. 
  
Helppo hakemus yrityksesi lainan laskemiseksi 
Voit täyttää hakemuksen välittömästi. 
  
Henkilökohtainen palvelu 
Asiantuntevat lainaneuvojamme laskevat yrityslainan yrityksesi tilanteen perusteella, joten saat yrityksesi tarpeisiin sopivan lainan.  
 
Kokemusta sinun alaltasi 
Meillä on kokemusta yrityslainojen laskemisesta yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. Olemme tehneet vuosien varrella yhteistyötä useiden eri alojen kanssa. Tämän ansiosta meillä on selkeä kuva eri alojen tarpeista.  
  
Yrityslainat myös ilman vakuuksia 
CapitalBox -lainat eivät vaadi reaalivakuuksia – vain henkilökohtaisen takauksen. Voit halutessasi kuitenkin hyödyntää vakuuksia lainaa hakiessa.