Lainaa yrittäjälle

CapitalBox on erikoistunut yritysten rahoitukseen ja yrittäjänä voit hakea lainaa kauttamme aina 2 000 000 € saakka. Yrityslainat ovat reaalivakuudettomia ja soveltuvat mm. yrityksen käyttöpääomaksi ja yritystoiminnan vakiinnuttamiseen.
Joustava takaisinmaksu
Erinomainen asiakastyytyväisyys
Ei-sitova hakemus

Rahoitus yrittäjälle CapitalBoxin kautta

CapitalBoxin yrityslainat yritysrahoitusmuotona soveltuvat kaikille yritysmuodoille ja asiakaskuntamme koostuu pääosin pienistä ja keskisuurista yrityksistä. Yrittäjän on helppo ja nopea hakea rahoitusta kauttamme, sillä luottopäätökset perustuvat kassavirtaan, emmekä vaadi yrityslainoille reaalivakuuksia. Meiltä voit kuitenkin hakea myös vakuudellista yrityslainaa. Yrittäille on tarjolla henkilökohtaiseksi lainaksi tarkoitettua yrittäjälainaa toiminimellä toimiville yrittäjille. Muiden yritysmuotojen osalta lainaa yrittäjälle haetaan yritykselle myönnettävällä yrityslainalla.

 

Lainaa yrittäjälle ilman vakuuksia

  • Vakuudetonta lainaa aina 2 000 000 € saakka
  • Yrittäjälainaa  edullisen yrityslainan avulla
  • Ei piilokuluja ja joustava takaisinmaksu

 

Hae lainaa haluamallesi summalle

Hae lainaa minuuteissa

Kerro meille itsestäsi ja yrityksestäsi sekä kuinka paljon haluat lainata yrityksellesi.

Pyydä yrityslainatarjous

Tutustu lainasi ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla, niin saat tarjouksen.

Kuukausilaskutus

Yrityslainamme laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Hyväksy lainatarjouksemme

Maksamme yrityslainan tilillesi pian ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

Yrittäjälaina yrityslainaa hyödyntäen

CapitalBox on erikoistunut pk-yritysten yrityslainoihin ja  myönnämme lainaa yrittäjille joustavilla ehdoilla ilman reaalivakuuksia.

Yrityslainat myönnetään pääsääntöisesti yritykselle ja yrityksen nimiin. Yritysmuodon ollessa toiminimi, yrittäjä ja yritys ovat oikeudellisesti käytännössä samoja asioita jolloin yrityslaina on käytännössä yrittäjän laina. Yrittäjä voi hakea lainaa, kun yritys on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta, yrityksen omistajat asuvat Suomessa, liikevaihto ylittää 40 000€ ja, kun yrityksen fyysinen osoite ja pankkitili ovat Suomessa. Tutustu tarkemmin:

Lainaa toiminimelle

Yrityslaina osakeyhtiöön

Uuden yrityksen yrityslaina

Usein kysyttyä yrittäjän lainoista

Tarjoaako CapitalBox yrittäjälainaa?

Yrittäjälaina on yrittäjän henkilökohtainen laina ja kauttamme lainaa haetaan yritykselle. Ulkopuoliseksi yritysrahoitukseksi tarkoitettu ja kauttamme haettava yrityslaina otetaan yrityksen nimiin. Toiminimen yrityslaina voidaan ottaa käytännössä myös yrittäjän nimiin. Rahoituksen ehdot määräytyvät yleisten yrityslainaehtojen mukaan.

Kuinka paljon yrittäjä voi hakea lainaa?

Kauttamme yrittäjä voi hakea 5 000 € - 2 000 000 € suuruista yrityslainaa suoraan verkossa. Suurempien lainojen maksuaika voi olla peräti 60 kuukautta. Lainahakemukset käsitellään välittömästi ja yrittäjä saa rahoituspäätöksen viimeistään 48 tunnin kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta.

Mikä on yrittäjille myönnettävän rahoituksen korkotaso?

Yrittäjän rahoituksen hinta ja kustannukset vaihtelevat yrityksestä riippuen. Yrittäjälle myönnettävän lainan korko säädetään yksilöllisesti yrityksen liikevaihdon, alan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella. Lisäksi rahoituksen hintaan vaikuttaa markkinakysyntä. 

Lue lisää - miten yrityslainan korot määräytyvät?

Mitä on kassavirta ja miksi se on tärkeää?

Onko yritysmuodolla merkitystä lainaehtojen kannalta?

CapitalBoxin kautta voi hakea yrityslainaa kaikille yritysmuodoille oli kyseessä sitten avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö, osuuskunta tai toiminimi. Lainaehdot perustuvat puhtaasti kassavirtaan ja yrityskohtaiseen arviointiin, joihin yhtiömuoto ei lähtökohtaisesti vaikuta. Lainaehdot ovat läpinäkyviä ja yrittäjän on mahdollista maksaa laina takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja.

Voiko yrittäjä hyödyntää yritysluottoa yrittäjälainana?

Käytännössä kyllä. Yritysluotto mahdollistaa yritystoiminnan rahoituksen joustavasti ja yritysluoton avulla yritys maksaa korkoa vain käyttämästään lainasummasta. Yritysluottoa on helppo hakea, se myönnetään nopeasti ja otetaan yrityksen nimiin.

Yrityslainoihin liittyviä artikkeleita

yrityslainan korko
03.03.2023
Yrityslainan korko ei ole yksiselitteinen asia, sillä joskus korolla tarkoitetaan pelkkää korkoa ja joskus siihen lasketaan mukaan lainan muitakin kuluja. Erityistä huomiota on kiinnitettävä todelliseen vuosikorkoon, sillä se on esitetyistä korkoon liittyvistä termeistä merkittävin ja yleisimmin käytetty, sekä helpoiten ymmärrettävissä.
Yritysrahoitus
09.09.2022
Kuluneiden parin vuoden aikana ihmisiä ympäri maailman ei ole päästetty helpolla: miljoonien elämää ovat ravisuttaneet niin globaali pandemia, Ukrainan sota kuin inflaatiokin. On varmasti sanomattakin selvää, että tällaiset myllerrykset ovat vaikuttaneet dramaattisesti niin yksilöiden elämään kuin yritysten toimintaan ja rahoitukseenkin.
naisyrittäjä istuu tiskin takana
21.06.2022
Lue tästä artikkelista vinkit yrityslainan hakemiseen. Luettuasi tämän lyhyen tekstin tiedät, mikä on yrityslainan omarahoitusosuus ja tarvitaanko sellaista aina.