CapitalBox yrityslaina

Yrityslaina on helppo ja nopea tapa edesauttaa yrityksen kasvua, kehittymistä ja yritystoiminnan käynnistämistä. Yritys voi hakea CapitalBoxin yrityslainaa myös ilman vakuuksia, jolloin pelkkä henkilökohtainen takaus riittää.
Joustava takaisinmaksu
Nopea ja ei-sitova hakemus
Erinomainen asiakastyytyväisyys
Ilman vakuuksia

Nopea ja joustava yrityslaina

 • Nopea ja ei-sitova lainahakemus suoraan verkossa
 • Käsittelemme hakemuksen heti
 • Positiivinen luottopäätös myös ilman reaalivakuuksia
 • Voit hyödyntää omaisuutta vakuutena, kuten kiinteistöjä tai tontteja
 • Joustava takaisinmaksu ja laina-aika tarpeesi mukaan jopa 60 kuukautta
 • Lainasumma 5 000 eurosta aina 3 000 000 euroon saakka
 • Yrityskohtainen korko
 • Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu, ei koskaan piilokuluja
 • Voit maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin ja säästää

Hae yrityslainaa jo tänään!

HAE NYT
Tai soita: (09) 7479 0218

Näin haet vakuudetonta yrityslainaa CapitalBoxilta

1. Täytä lainahakemus ja valitse lainasumma

Tarvitset vain Y-tunnuksen yhteystiedot sekä arvion lainan määrästä. Voit myös täyttää halutessasi lisätietoja.

2. Tutustu lainatarjoukseen

Tutustu lainatarjoukseen ja lainan ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla.

3. Hyväksy tarjous ja nosta laina

Maksamme yrityslainan tilillesi pian, nopeimillaan yhdessä pankkipäivässä,  ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

4. Maksa lainaasi takaisin kuukausittain

Yrityslaina laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Yrityslainaa 5 000 € - 3 000 000 € tarpeidesi mukaan

Yrityslaina pk-yrityksille ja kaikille yhtiömuodoille

CapitalBoxin yrityslaina on suunniteltu erityisesti pienten ja keskisuurten yrityksien kasvua ja kehittämistä varten. Yrityslainallamme lisäät yrityksen käyttöpääomaa, oli kyseessä sitten uusien laitteiden hankinta, työntekijöiden palkkaaminen, toimintakapasiteetin kasvattaminen tai muut investoinnit.

CapitalBox on erikoistunut pienten ja keskisuurten yrityslainoihin ja tarjoamme rahoitusta kaikille yhtiömuodoille. Asiakaskuntamme koostuu mikroyrityksistä, toiminimistä, kommandiittiyhtiöistä ja osakeyhtiöistä kymmeniltä eri toimialoilta. Yrityslaina asiakkaidemme toimialoista edustettuina ovat mm.

 

Arvostelut ja kokemuksia yrityslainastamme

”CapitalBox ymmärtää, että yritys voi silti toimia hyvin, vaikka käyttöpääomasta olisi puutetta. Avoimin mielin, läpinäkyvästi ja molemminpuolisella luottamuksella he kuuntelivat ja ymmärsivät edellytyksemme, aivan kuten missä tahansa hyvässä liiketoimessa. CapitalBoxin nopealla avulla pystyimme ratkaisemaan maksuvalmiusongelman 24 tunnin kuluessa. ” - Mats Holmgren 

  

Voit hakea lainaa yrityksellesi, kun

Toiminta

Yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta.

Liikevaihto

Yrityksesi vuosittainen liikevaihto on yli 40 000 €

Omistajuus

Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa.

Tili

Yritykselläsi on suomalainen pankkitili.

Liiketoiminta markkinoilla

Yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

Yrityslaina ilman vakuuksia

CapitalBoxilta myöntää lainaa yrityksille joustavilla ehdoilla myös ilman reaalivakuuksia. Tutustu CapitalBoxin vakuudelliseen yrityslainaan täältä

Yrityslaina ilman vakuuksia tarkoittaa, että lainan saamiseksi emme vaadi raha- tai esinevakuutta lainalle, lainaajan omavelkainen takaus riittää. Tarvitsemasi yritys laina voi olla käytössäsi jopa yhden pankkipäivän kuluttua.

CapitalBoxin vakuudeton yrityslaina on suunniteltu yrityksien kasvua ja kehitystä varten lisäämään yritysten käyttöpääomaa nopeasti.

Lue lisää - mitä vakuudeton yrityslaina oikeasti tarkoittaa?

Yrityslainan yleisiä käyttökohteita

Capitalbox myöntää yrityslainaa hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Yleisiä asiakkaidemme lisärahoituksen käyttökohteita ovat mm.

Capitalboxin missiona on tukea yrityksien kasvua ja yrittäjyyttä tarjoamalla joustavaa rahoitusta kaikissa olosuhteissa. 

Olit sitten rakennus- tai kuljetusalalla, ravintoloitsija tai muun alan yrittäjä, voit toteuttaa yrityksesi tavoitteet yrityslainan avulla.
Voit kasvattaa varastoasi, hankkia uutta laitteistoa tai palkata tarvittavia työntekijöitä – mitä ikinä liiketoimintasi laajentumiseen tarvitsetkaan.

Lue lisää miksi yritykset hakevat yrityslainaa?

Selvitä, paljonko voit saada lainaa – täytä hakemus tänään!
 

Mikä on CapitalBox yrityslainan korko?

Yrityslainan keskimääräinen korko vaihtelee yrityksestäsi riippuen. Yrityslainan korko säädetään yksilöllisesti yrityksesi liikevaihdon, alan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella.

Miksi ottaa yrityslaina CapitalBoxilta?

✓ Henkilökohtainen palvelu - Asiantuntevat lainaneuvojamme ovat aina valmiina auttamaan sinua, jos sinulla on kysyttävää yrityslainoistamme.

✓ Tarvittaessa vakuudeton - voit hakea lainaa myös ilman reaalivakuuksia, luottopäätökset perustuvat kassavirtaan

✓ Nopea - laina voi olla yrityksesi käytössä jopa yhden pankkipäivän kuluttua.

✓ Yksinkertainen – takaisinmaksu kuukausittain tasalyhennyksinä

✓ Lyhyt tai pitkä laina-aika – valitse sinulle sopiva maksuaikataulu 6 kk:n ja 60 kk:n väliltä

✓ Läpinäkyvä – voit maksaa yrityslainan takaisin ennen laina-ajan päättymistä yrityksesi tarpeiden mukaan

Hae yrityslaina netistä

CapitalBox-yrityslainan hakemus tehdään kokonaan verkossa, joten sinun ei tarvitse varata aikaa toimistossa käymiseen printattujen liitteiden kanssa. Hakeminen on todellakin niin helppoa, että voit tehdä sen suoraan puhelimellasi muutamalla klikkauksella. Aloittaaksesi hakemuksen, pyydämme sinua toimittamaan muutamia tietoja yrityksestäsi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä yrityslainastamme

Mitä tarvitsen haettaessa lainaa yritykselle?

Lainahakemuksen täyttämiseksi tarvitset vain y-tunnuksen sekä yhteystiedot. Hakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Yrityslainahakemuksen jättämisen jälkeen arvioimme tiettyjä perustietoja yritystoiminnasta. Näitä ovat mm. seuraavat tiedot:

 

Yritys ja liikeidea

Kerro meille perustiedot yrityksestäsi ja syyt miksi haet pääomaa yritykselle. Kerro myös liiketoiminnastasi ja toimialastasi, niin voimme keskustella yritysrahoitusvaihtoehdoista tarkemmin.

Kun haet CapitalBoxin yrityslainaa, yrityksellä tulee olla fyysinen osoite Suomessa ja liiketoiminnan olisi täytynyt olla käynnissä yli 6 kuukautta.

 

Yrityksen taloustiedot

Lainapäätöksen tekemiseksi vastuullisena rahoitusyhtiönä meidän on varmistuttava siitä, ettei yrityslaina vaaranna yrityksen kannattavuutta.

Tarkistamme yrityksen kassavirran ja mahdollisesti myös muita taloustietoja. Arvioimme niitä myös tulevaisuuden kannalta.

Tutustu täältä, miten kannattavuuslaskelma auttaa parantamaan yrityksen taloudenhallintaa.

CapitalBox voi myöntää lainaa yritykselle, joka kykenee maksamaan korot ja lainan lyhennykset moitteetta, ja jonka vuotuinen liikevaihto ylittää 40 000 euroa.

 

Yrityksen omistajat

Tarvitsemme tiedot myös yrityksen omistajista ja johtoon kuuluvista henkilöistä. On yleinen käytäntö, että yrittäjän luottotiedot tarkistetaan, kun haetaan vakuudellista tai vakuudetonta lainaa yritykselle.

CapitalBoxin ehtona on, että yrityksen kaikki omistajat asuvat Suomessa.
 

Mihin yrityslainaa tarvitaan?

 

Yritystoiminnan laajentaminen ja kasvu

Yli 6 kuukautta käynnissä olleen yrityksen liiketoimintaa voi kasvattaa CapitalBoxin yrityslainan avulla. Usein vakuudetonta lainaa saatetaan hakea jonkin laajentamishankkeen toteuttamista tai lisähenkilöstön palkkaamista varten. Yrityslainan suosittuja käyttökohteita ovat myös olleet isomman liiketilan tai varaston hankkiminen.

 

Investointirahoitus

Investoinnit kuuluvat olennaisesti yritystoiminnan laajentamiseen. Niitä ovat muun muassa uusien, parempien ja energiatehokkaampien laitteiden hankinta, toimitilojen laajentaminen ja materiaalihankinnat. Myönnämme lainaa yrityksille moninaisia investointeja varten, sillä usein  investoinnit parantavat yrityksen kannattavuutta ja toimintaedellytyksiä pitkällä aikavälillä.

 

Kausittaisen vaihtelun tasaaminen

Sesonkipainotteisen liiketoiminnan kassavirtaa voi tilapäisesti paikata hakemalla yritykselle lainaa kyseiselle ajanjaksolle yritystoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi. Yrityslaina maksetaan pois sitten vilkkaamman sesonkin tuotoilla.

 

Yllättävien menoerien kattaminen

CapitalBoxin rahoitus yritykselle käy myös tilanteeseen, jossa tarvitaan nopeasti lainaa yritykselle. Yrityslaina auttaa esimerkiksi rikkoutuneen liiketoimintakriittisen laitteen korjaamisessa. Myös kysynnän nousuun on mahdollisuus vastata palkkaamalla lisää henkilöstöä tai kasvattamalla varastoja lainarahalla.
 

Keitä asiakkaamme ovat?

Olemme erikoistuneet pk-yritysten rahoitukseen, ja CapitalBoxin vakuudeton yrityslaina soveltuu kaiken kokoisille yrityksille yritysmuodosta ja toimialasta riippumatta. Yrityksen yhtiömuodolla ei ole merkitystä ja palvelemme niin toiminimiä, avoimia yhtiöitä, kommandiittiyhtiötä kuin osakeyhtiötä. Yleisimpiä asiakkaitamme ovat olleet:

 • Rakennusalan yritykset
 • Siivouspalveluita tarjovat yritykset
 • Verkkokaupat
 • Vähittäis- ja tukkukaupat

Käsitelemme kuukaudessa satoja hakemuksia miljoonien eurojen edestä.

Miten hakuprosessi etenee?

CapitalBoxin yrityslainan hakeminen on vaivatonta, sillä lainahakemuksen voi täyttää verkossa noin 5 minuutissa. Lainaprosessimme avulla säästyt hakemusmaksulta ja ylimääräiseltä paperityöltä.

Varmistaaksesi nopean lainanpäätöksen saamisen, suosittelemme kuitenkin varamaan hakemuksen täyttämiseen hieman aikaa, jotta tiedot tulee täytettyä rauhassa ja oikein.

Keskimäärin lainapäätöksen saa yhden työpäivän kuluttua, ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat voivat yrityksesi käytössä ja tilillä siitä seuraavana työpäivänä. Nopeimmillaan maksamme yrityslainan tilille 1-2 päivässä.

Käsittelemme yrityksesi tietoja luotettavasti ja turvallisesti. CapitalBoxin asiakaspalvelu auttaa mielellään, mikäli yrityslainan hakemisesta herää kysymyksiä.
 

Mikä on CapitalBox yrityslainan korko?

CapitalBox yrityslainan korko on yrityskohtainen. Yrityslainan korko säädetään yksilöllisesti yrityksesi liikevaihdon, alan, luottoluokituksen sekä yrityksen kassavirran perusteella. 

Yrityslainan hinta on yrityskohtainen ja määräytyy asiakaskohtaisen luottoarvion perusteella. 

Kuinka paljon voin hakea yrityslainaa?

Voit hakea yrityslainaa tarvitsemallesi summalle 5 000 - 3 000 000 euron väliltä. Yrityslainan takaisinmaksu voi tapahtua jopa 60 kuukauden maksuajalla.

Haluatko tietää enemmän yrityslainoistamme?

Läpinäkyvyys on meillä erityisen tärkeää ja yrityslainan myöntämisestä herää usein kysymyksiä. Mikäli haluat lisää tietoa yrityslainoista tai kaipaat rahoitusneuvoja, voit aina ottaa yhteyttä osaaviin lainaneuvojiimme. Neuvontapalvelumme opastavat sinua yrityslainan hakemiseen ja myöntämiseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöösi, jotta saat parhaan hyödyn sinulle sopivasta rahoituksesta.

 

Ota yhteyttä keskustellaksesi yrityslainastamme ja vaihtoehdoistasi

Ota yhteyttä meihin, niin voimme tehdä tarjouksen yrityslainasta, joka voi auttaa sinua kehittämään yritystäsi. Voit soittaa meille arkisin klo 9–17 tai lähettää sähköpostia, johon vastaamme 12 tunnin kuluessa.

Soita meille - (09) 7479 0218

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään

Ma-Pe 9:00-17:00

 

Lähetä meille sähköpostia - support@capitalbox.fi

Vastaamme tiedusteluihin 12 tunnin kuluessa.

Capitalbox on yritysrahoituksen asiantuntija

Asiakkaamme ovat useilta eri aloilta, ja meillä on kokemusta eri alojen neuvonnasta ja auttamisesta. Voimme myös auttaa yrityksesi rahoituksessa yrityslainalla.

Lue lisää pk-yrityksien rahoitusvaihtoehdoista

Lue lisää yrityslainasta uusille yrityksille

Yrityslainoihin liittyviä artikkeleita

Vakuudellinen yrityslaina
03.07.2023
Vakuudellinen yrityslaina on rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden saada tarvitsemaansa pääomaa siten, että he tarjoavat lainan vakuudeksi jotain omaisuutta. Tämä vakuus voi olla esimerkiksi kiinteistö, maaomaisuus, ajoneuvo tai liiketoiminnan varat. Vakuuden avulla lainanantaja saa turvaa lainan takaisinmaksulle, ja tämä mahdollistaa suurempien lainasummien myöntämisen sekä alhaisemman korkotason verrattuna vakuudettomiin lainoihin.
cb_kivia_tasapainossa
24.05.2022
Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa usein ja kilpailutukseen liittyvissä yksityiskohdissa tulee olla tarkkana - lue lisää ja kilpailuta yrityslaina jo tänään!
cb nainen leipomossa
22.04.2022
Yrityslaina ilman pääomaa onnistuu joko vakuudetonta yrityslainaa tai yritysluottoa hyödyntämällä - tutustu ja hae jo tänään!