Tietoa yrityslainoista

capitalbox_yrityslainojen_korot
2021-07-19
Yrityslainan korko ei ole vain prosenttiyksikkö vaan lainaehdoista, palkkiosta, järjestelyistä, ja yrityslainan tarkoituksesta koostuva kokonaisuus – laske kokonaiskorko laskurilla!
capitalbox_pikalainaa_yritykselle
2021-07-14
Yritysrahoituksen tarve voi olla nopea ja äkillinen - selvitä kuinka haet pikalainaa ja mitkä ovat lainan myöntämisen edellytykset!
capitalbox_yrityslainan_vakuudet_kaikki_yritysvakuuksista.jpg
2021-06-09
Yrityslainojen vakuuksista ja takaamisesta voi olla hankalaa löytää luotettavaa tietoa - tutustu yrityslainojen vakuustyyppeihin, yleisiin takausmääriiin ja löydä sinulle sopiva vaihtoehto!
capitalbox_vakuudeton_yrityslaina.jpg
2021-06-09
Oletko koskaan miettinyt mitä vakuudeton yrityslaina oikeastaan tarkoittaa? Tutustu vakuudettomiin yritysrahoitusvaihtoehtoihin ja löydä tarpeisiisi sopiva ratkaisu!
capitalbox_jalleenrahoitetun_yrityslainan
2021-06-09
Onko yrityslainan jälleenrahoitus hyvä idea? Mitä eroa on tavallisella yrityslainalla ja jälleenrahoituslainalla? Entä mitkä ovat yrityslainan jälleenrahoituksen hyödyt ja haitat?
capitalbox_yrityslainan_korko
2021-06-07
Aiotko ottaa lainaa yrityksesi nimissä? Kokosimme korkoon vaikuttavat asiat, jotka sinun tulee tietää parhaan mahdollisen lainasopimuksen varmistamiseksi.
CapitalBox_yrityslaina-ja-rahoitus-uusille-yrityksille
2021-06-01
Uudehkon tai aloittavan yrityksen rahoitus voi olla ajoittain hankalaa ja monimutkaista - lue vinkkimme rahoitusvaihtoehdoista uusille yrityksille!
eri_rahoitusvaihtoehtoja_yritykselle
2021-05-03
Yritysrahoitus voi auttaa yrityksiä laajentamaan tai antaa tukea odottamattomien tilanteiden sattuessa. Lue lisää erilaisista rahoitusvaihtoehdoista yrityksellesi.
nain_hyodynnat_yrityslainan_mahdollisimman_tehokkaasti
2020-10-26
Sinulle on myönnetty yrityslainaa. Onnittelut! Lue, miten se kannattaa hyödyntää. 
vakuudettomat-yrityslainat
2020-05-20
Jokainen terve yritys, jolla ei ole pankille vakuudeksi kelpaavia varoja, voi silti saada yrityslainan. Vakuudettomat yrityslainat – mitä niistä kannattaa tietää.
yrityslainan terminologia
2019-12-12
Oikeaa yrityslainaa valitessa on harkittava useita tekijöitä. Katso yleisimmät yrityslainatermit ja termistö, josta sinun pitäisi olla tietoinen etsiessäsi yrityslainaa omalle yrityksellesi.
Velan hyödyntäminen omalle yrityksellesi 
2019-09-30
Jokainen on varmasti kuullut sanonnan, jonka mukaan ansaitakseen rahaa on myös kulutettava sitä. Se onkin tietyllä tavalla totta. Yrittäjät tarvitsevat rahaa yritystensä kasvuun. Laitteisiin, mainontaan, palkkaamiseen, varastoon tai kiinteistöön sijoittamisella voi olla valtava merkitys nykyisessä liiketoimintaympäristössä.
Yrityslainan vakuudet
2019-08-16
On tärkeää ymmärtää, kuinka yrityslainan hakeminen omavelkaisella takauksella toimii. Yrittäjät voivat kasvattaa yrityksiään saamalla rahoitusta uusilta rahoitusyrityksiltä aiempaa nopeammin ja helpommin verkossa. Ota selvää kaikesta, mitä sinun on tiedettävä yrityslainojen omavelkaisesta takauksesta.
setelit
2018-03-15
Pyöritettäessä pien- tai keskisuurta yritystä aika on aina tärkeä tekijä.  Toimittajille on maksettava, henkilökunnalle on maksettava palkka, tuotantokustannukset on hoidettava ja inventaario tehtävä. Tiedämme, että jokainen päivä ja jokainen sentti voi ratkaista, pidämmekö ovet auki vai joudummeko sulkemaan ne.