Tietoa yrityslainoista

Vakuudellinen yrityslaina
2023-07-03
Vakuudellinen yrityslaina on rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden saada tarvitsemaansa pääomaa siten, että he tarjoavat lainan vakuudeksi jotain omaisuutta. Tämä vakuus voi olla esimerkiksi kiinteistö, maaomaisuus, ajoneuvo tai liiketoiminnan varat. Vakuuden avulla lainanantaja saa turvaa lainan takaisinmaksulle, ja tämä mahdollistaa suurempien lainasummien myöntämisen sekä alhaisemman korkotason verrattuna vakuudettomiin lainoihin.
cb_kivia_tasapainossa
2022-05-24
Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa usein ja kilpailutukseen liittyvissä yksityiskohdissa tulee olla tarkkana - lue lisää ja kilpailuta yrityslaina jo tänään!
cb nainen leipomossa
2022-04-22
Yrityslaina ilman pääomaa onnistuu joko vakuudetonta yrityslainaa tai yritysluottoa hyödyntämällä - tutustu ja hae jo tänään!
cb hymyilevät ihmiset
2022-04-22
Pitkäaikainen yrityslaina sopii monelle yrittäjälle, jos tulevaisuudessa on esimerkiksi laitehankintoja, toiminnan laajentamista tai jopa toisen yrityksen osto - lue lisää!
CapitalBox-domino
2022-01-12
Yrittäjä! Oletko etsimässä rahoitusta yritystoiminnallesi? Lue Capitalboxin blogi yrityslainojen mahdollisuuksista yrittäjille
CapitalBox_mies-nainen-kayttaa-kannettavaa-tietokonetta
2021-12-17
Nopea ja vakuudeton laina yritykselle järjestyy Capitalboxin kautta. Kauttamme saat yrityslainan tilille nopeimmillaan vuorokaudessa - lue lisää ja hae!
capitalbox_pikalainaa_yritykselle
2021-07-14
Yrityksen lainan tarve voi olla nopea ja äkillinen - näin haet pikalainaa yritykselle verkossa ja saat lainarahat tilille 1-2 pankkipäivässä!
capitalbox_yrityslainan_vakuudet_kaikki_yritysvakuuksista.jpg
2021-06-09
Yrityslainojen vakuuksista ja takaamisesta voi olla hankalaa löytää luotettavaa tietoa - tutustu yrityslainojen vakuustyyppeihin, yleisiin takausmääriiin ja löydä sinulle sopiva vaihtoehto!
capitalbox_vakuudeton_yrityslaina.jpg
2021-06-09
Oletko koskaan miettinyt mitä vakuudeton yrityslaina oikeastaan tarkoittaa? Tutustu vakuudettomiin yritysrahoitusvaihtoehtoihin ja löydä tarpeisiisi sopiva ratkaisu!
capitalbox_jalleenrahoitetun_yrityslainan
2021-06-09
Onko yrityslainan jälleenrahoitus hyvä idea? Mitä eroa on tavallisella yrityslainalla ja jälleenrahoituslainalla? Entä mitkä ovat yrityslainan jälleenrahoituksen hyödyt ja haitat?
capitalbox_yrityslainan_korko
2021-06-07
Aiotko ottaa lainaa yrityksesi nimissä? Kokosimme korkoon vaikuttavat asiat, jotka sinun tulee tietää parhaan mahdollisen lainasopimuksen varmistamiseksi.
CapitalBox_yrityslaina-ja-rahoitus-uusille-yrityksille
2021-06-01
Aloittavan yrityksen rahoitus ja yrityslainan saaminen uudelle yritykselle voi olla hankalaa – lue miten saat lainaa uudelle yritykselle ja onnistut rahoituksessa!
eri_rahoitusvaihtoehtoja_yritykselle
2021-05-03
Yritysrahoitus voi auttaa yrityksiä laajentamaan tai antaa tukea odottamattomien tilanteiden sattuessa. Lue lisää erilaisista rahoitusvaihtoehdoista yrityksellesi.
nain_hyodynnat_yrityslainan_mahdollisimman_tehokkaasti
2020-10-26
Sinulle on myönnetty yrityslainaa. Onnittelut! Lue, miten se kannattaa hyödyntää. 
vakuudettomat-yrityslainat
2020-05-20
Jokainen terve yritys, jolla ei ole pankille vakuudeksi kelpaavia varoja, voi silti saada yrityslainan. Vakuudettomat yrityslainat – mitä niistä kannattaa tietää.