Miten voimme olla avuksi?

Mitkä ovat CapitalBox -lainaehdot?

CapitalBox antaa pienyrityksille niiden käyttöpääomaa lisäävää tasaerälainaa. Lainan määrä on 5 000 € - 350 000 €, ja sen takaisinmaksuaika on jopa 48 kuukautta.

Mitä tietoja minun tulee antaa?

Hakeminen on yksinkertaista ja hakemuksen täyttämiseen kuluu noin 5 minuuttia.

Käytämme sähköistä tunnistautumista ja pyydämme teiltä mm. seuraavia tietoja:

 • Y-tunnus
 • Yrityksen liikevaihto ja toimiala
 • Oma sosiaaliturvatunnuksesi
Miten voin saada CapitalBox -yrityslainaa?

Voit saada CapitalBox -rahoitusta seuraavien kohtien täyttyessä:

 • Yrityksesi on toiminut vähintään 6 kuukautta
 • Vuosittainen liikevaihtosi on yli 40 000 €
 • Yrityksen kaikki omistajat asuvat pysyvästi Suomessa
 • Yritykselläsi on suomalainen pankkitili
 • Yritykselläsi on toimipaikka Suomessa

 

Voinko maksaa yrityslainan aikaisemmin takaisin?

Kyllä, voitte maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin milloin vain ilman lisäkuluja. Korkoa maksetaan vain toteutuneelta laina-ajalta.

Liittyykö hakemiseen velvoitteita?

Ei, hakemiseen ei liity velvoitteita ja hakemuksen täyttäminen ei maksa mitään.

Tarvitsenko vakuuksia?

Et. CapitalBox ei käytä reaalivakuuksia, kuten kiinteistöjä. Lainan hakija toimii kuitenkin lainan omavelkaisena takaajana.

Miten nopeasti voin saada CapitalBox -lainaa?

Voimme yleensä käsitellä yritysluoton ja -lainan hakemuksen yhden työpäivän kuluessa edellyttäen, että hakija tai hakijat toimittavat meille kaikki tarvittavat tiedot.

Pyrimme hyväksymään kaikki lainat yhden työpäivän kuluessa ja siirtämään varat sinulle hyväksymistä seuraavana työpäivänä, joten voit yleensä odottaa saavasi varat tilillesi noin 2 päivää CapitalBox -hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Yritysluoton maksuprosessin kesto riippuu maksutavasta, joka voi kestää 1–3 päivää siitä hetkestä alkaen, kun teet nostopyynnön.

Kuinka yrityslainan takaisinmaksu tapahtuu?

Lainan takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä, jotka suoritetaan kuukausittain.

Kuinka paljon yrityslaina maksaa?

Kulu on yrityskohtainen ja perustuu arvioomme yrityksesi luottokelpoisuudesta.

Kuinka joustavia CapitalBoxin yrityslainat ovat?

Pyriumme siihen, että CapitalBoxin lainatuotteet ovat mahdollisimman joustavia ja vastaavat yritysasiakkaidemme tarpeita. Asiakkaanamme yrityksesi voi hyötyä joustavista maksuvaihtoehdoista.   

 • Ennenaikainen takaisinmaksu ilman lisäkustannuksia. Oletko lainasopimuksesi keskivaiheessa ja olet huomannut, että voit maksaa koko lainan takaisin? Voit tehdä niin ja nyt ilman lisäkustannuksia!   
 • Haluatko maksaa vähemmän? Ei huolta – voit maksaa vain korot ja pienentää seuraavaa laskua tekemällä niin. Tässä edussa tulevan erän pääoma jakautuu tuleviin eriin tai jatkamalla laina-aikaasi.  
 • Maksaisitko mieluummin myöhemmin? Se on helppoa – voimme tarvittaessa muuttaa laskusi eräpäivää. Voit muuttaa yhtä tai kaikkia tulevia eräpäiviä.  

Olemalla yhteyttä laina-asiantuntijoihimme, voimme tarkastaa ja hyväksyä maksuaikataulusi mahdolliset muutokset. Jokainen pyyntö tarkistetaan ja arvioidaan riskiosastollamme. Hyvä uutinen on, että joustavuusvaihtoehtojen käytöstä ei aiheudu lisäkustannuksia eikä myöhästymismaksuja. Huomaa kuitenkin, että korkoa kertyy edelleen tänä aikana.  

Jos olet asiakkaamme ja haluaisit selvittää, voiko yrityksesi hyötyä näistä maksunlykkäysvaihtoehdoista, ota yhteyttä lainaneuvojiimme.  

Miten yritysluotto toimii?

Yritysluottomme on pienille yrityksille tarkoitettu yrityslaina, joka on kuitenkin perinteistä yrityslainaa joustavampi vaihtoehto. Yritysluotto toimii samaan tapaan kuin luottokortti. Yritysluoton avulla voit lainata jopa 150 000 euroa, ja maksat korkoa vain käyttöön nostamastasi summasta. Voit käyttää luottoa ja maksaa sitä takaisin sitä mukaa kuin haluat, kunhan et ylitä luottorajaasi.

Miten CapitalBoxin yritysluottoa haetaan?

CapitalBoxin yritysluoton hakeminen on helppoa. Alkuun tarvitsemme sinusta ja yrityksestäsi hieman tietoja, jotka voit toimittaa kokonaan verkossa. Tämän jälkeen rahoitustiimimme tekee hakemuksesi pohjalta luottoarvion, ja jos hakemuksesi hyväksytään, lähetämme sinulle tarjouksen ja sopimuksen. Sopimus allekirjoitetaan kokonaan verkossa. Kun sopimus on allekirjoitettu, saat yritysluoton käyttöösi ja voit nostaa varoja CapitalBox-tilisi kautta yhdellä napsautuksella.

Voiko yritysluottoa kasvattaa yhteistyön jatkuessa?

Voit pyytää uutta riskiarviota milloin tahansa. Jos yrityksesi taloudellinen tilanne on vahvistunut, voit olla oikeutettu suurempaan luottolimiittiin.  

Millaisia etuja yritysluotosta on?

Yritysluoton merkittävin etu on sen joustavuus. Yritysluoton ansiosta voit luottaa siihen, että tarvitsemasi käyttöpääoma on aina käden ulottuvilla. Maksat korkoa ainoastaan käyttämästäsi luoton osasta ja voit maksaa rahat takaisin sinulle sopivaan tahtiin. Voit nostaa varoja yritysluotoltasi milloin tahansa CapitalBox-tilisi kautta.

Mikä on CapitalBoxin yritysluoton luottoraja?

Tarjoamme yrityksille ja freelancereille lainaa välillä 5 000 euroa ja 150 000 euroa. Voit selvittää oman yrityksesi luottorajan lähettämällä meille veloituksettoman hakemuksen, joka ei sido sinua mihinkään.

Mikä on yritysluoton vähimmäisnostoraja ja nostoveloitus?

Vähimmäisnostoraja on 100 euroa.

Tällä hetkellä meillä ei ole käytössä nostoveloitusta.

Miten yritysluoton nostaminen tapahtuu?

Voit nostaa varoja yritysluotoltasi suoraan CapitalBox-tilisi kautta milloin vain haluat. Jos lähetät nostopyynnön ennen klo 16.00, rahojen pitäisi saapua pankkitilillesi vielä saman päivän aikana. Jos nostopyyntö lähetetään klo 16.00 jälkeen, rahat saapuvat pankkitilillesi seuraavana työpäivänä.

Miten yritysluoton takaisinmaksu tapahtuu?

Sinun on suoritettava vähimmäismaksuerä kerran kuukaudessa joko suoramaksuna tai tilisiirtona. Kuukausittainen vähimmäismaksu koostuu lainanlyhennyksestä ja kertyneestä korosta. Voit myös suorittaa tilisiirrolla ylimääräisiä maksuja pienentääksesi kokonaisvelkaasi sekä maksettavaa kokonaissummaa ja -korkoa. 

Kuinka suuret ovat yritysluoton kulut?

Tällä hetkellä ainoa kulu syntyy korosta, jonka maksat nostamastasi summasta. Sen lisäksi ei ole muita nosto-, sopimus- tai tilinhoitokuluja. Korkotaso lasketaan yrityskohtaisesti yrityksen riskiprofiilin perusteella.

Voinko maksaa yritysluoton jo ennen eräpäivää?

Kyllä! Voit maksaa tilisiirtona ilman ylimääräisiä kustannuksia. Korkoa kertyy vain siltä ajalta, kun yritysluottosi on käytössä.  

Kuinka pitkään yritysluotto on käytössäni?

Hyväksymisen jälkeen sinulla on 2 kuukautta aikaa tehdä ensimmäinen nosto luottotililtäsi. Jos nostoja ei ole tehty 2 kuukauden kuluessa, meidän voi olla tarpeen uudelleenarvioida yrityksesi luottokelpoisuus. Jatkossa yritysluotolla ei ole rajattua käyttöaikaa.  

Soita meille

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Ma-Pe 9:00-17:00

09-74790218

Lähetä meille sähköpostia

Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin 12 tunnin kuluessa.

support@capitalbox.fi

Kysyttävää laskutuksesta?

Laskuihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen laskutus@capitalbox.fi tai soittaa numeroon 09-41556028