Miksi valitsisit meidät?

Läpinäkyvät ehdot

Verkkohakemuksemme on nopea ja helppokäyttöinen. Olemme poistaneet turhan vaivan lainan hakemisesta. Ei paperipinoja tai jonottamista. Itse asiassa hakemusprosessin suorittaminen kestää keskimäärin alle 5 minuuttia.

Helppo prosessi

Täytä yrityksesi ja henkilökohtaiset tietosi saadaksesi automaattisen taloudellisen arvion. Näin voimme arvioida yrityksesi välittömästi ilman, että sinun tarvitsee etsiä tilinpäätöstietoja.

Henkilökohtainen palvelu

Lainan hakemisesta aina tilisi hallintaan ja pääomasi hyödyntämiseen asiakaspalvelijamme auttavat sinua aina, kun tarvitset.

Näin se toimii

Tietoja CapitalBoxista

CapitalBox on Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten verkkorahoitusalusta. Autamme tasoittamaan yritysten rahoitusvajetta tarjoamalla oikea-aikaisia, räätälöityjä ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Nämä antavat asiakkaillemme heidän tarvitsemansa tuen juuri silloin, kun he sitä eniten tarvitsevat.

Aloitimme vuonna 2015 Ferratum Groupin osana ja olemme kasvattaneet oman identiteettimme. Keskitymme nykyisin auttamaan yhä useampia pk-yrityksiä saamaan yrityslainaa helposti Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa, Liettuassa sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja aiomme laajentua entisestään. Asiantuntevat lainaneuvojamme tekevät nopeita lainanmyöntöpäätöksiä digitaalisen laina-alustamme kautta. Yrityslaina voikin olla asiakkaan käytössä jopa jo seuraavana päivänä. 

Ymmärrämme sekä yrittämistä että pk-yritysten rahoitusmaailmaa. Joten jos he ovat talouden selkäranka, niin me olemme pulssi: lähetämme rahaa niille osille, jotka sitä eniten tarvitsevat, jopa päivässä.

Meta description: CapitalBox tarjoaa  verkossa 2 000–250 000 € yrityslainoja, jopa 36 kuukauden laina-ajalla, jotta voit keskittyä tärkeimpään, yrityksesi kasvattamiseen! 

Tämän saavuttamiseksi käyttämämme teknologia on monimutkaista, mutta tehtävämme on yksinkertainen: järjestää nopeasti rahoitusta sinne, missä yritys sitä eniten tarvitsee menestyäkseen. 
 

Blogikirjoitukset

Näytä suodattimet
Kaikki
pienyritysten_kassavirran
24/11/2020
Helppo opas pienyritysten kassavirtaongelmien ratkaisemiseen
yrityslainaa_verkossa
17/11/2020
Yrityslainan saaminen verkosta on nyt mukavin rahoitusvaihtoehto. Katso, miksi sinun pitäisi hakea yrityslainaa tänään.
Joustavaa
09/11/2020
Entistäkin joustavampaa yrityslainaa. Keskity kaikista tärkeimpään: liiketoimintasi kasvattamiseen.
asiakkaan_elinkaariarvo
02/11/2020
Kaikki asiakkaat eivät ole samanarvoisia. Lue, miten voit luokitella asiakkaat sen perusteella, miten paljon rahaa he tuovat yrityksellesi.
Joustavaa
09/11/2020
Entistäkin joustavampaa yrityslainaa. Keskity kaikista tärkeimpään: liiketoimintasi kasvattamiseen.
CapitalBox-SpotCap
26/10/2020

CAPITALBOX OSTAA ALANKOMAISEN SPOTCAP-RAHOITUSYHTIÖN VOIDAKSEEN PAREMMIN TUKEA PIENYRITYKSIÄ EUROOPASSA

 

capitalbox_palauttaa_world_rallycrossin_suomeen
13/07/2020
Olemme aloittaneet yhteistyön FIA:n kanssa tuodaksemme hienoa viihdettä kaikille moottoriurheilun ystäville Suomessa. CapitalBox World Rally järjestetään Kouvolan radalla elokuun lopulla.
setelit
15/03/2018
Pyöritettäessä pien- tai keskisuurta yritystä aika on aina tärkeä tekijä.  Toimittajille on maksettava, henkilökunnalle on maksettava palkka, tuotantokustannukset on hoidettava ja inventaario tehtävä. Tiedämme, että jokainen päivä ja jokainen sentti voi ratkaista, pidämmekö ovet auki vai joudummeko sulkemaan ne.
nain_hyodynnat_yrityslainan_mahdollisimman_tehokkaasti
26/10/2020
Sinulle on myönnetty yrityslainaa. Onnittelut! Lue, miten se kannattaa hyödyntää. 
ota_nama_asiat_huomioon_sisallontuottamisessa
21/10/2020
Sisältömarkkinointi voi auttaa yritystä tavoittamaan uusia yleisöjä, saamaan uskollisia seuraajia, lisäämään näkyvyyttä ja kasvattamaan tuotteen ja brändin arvoa. Tässä muutamia asioita, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon tuottaessasi sisältöä. 
katsaus_sisaltomarkkinointiin
13/10/2020
Sisältömarkkinointi on suosittu aihe niin pienten kuin suurtenkin yritysten keskuudessa. Mutta mitä se tarkkaan ottaen on ja miten se voi edistää liiketoimintaasi?
facebook_nain_luot_yritykselle_Facebook-sivun
29/09/2020
Facebookin kautta voit tavoittaa yleisösi ja kasvattaa sitä. Aivan ensiksi sinun tulee luoda yritykselle oma Facebook-sivu. Tässä artikkelissa kerromme, miten se onnistuu.
Aivoriihi
22/10/2019
Oikeiden työntekijöiden löytäminen pieneen tai keskisuureen yritykseesi ei ole helppoa. Tämän asian hoitamiseksi on olemassa monta tapaa. Yksi niistä on tehdä yrityksestäsi mahtava työpaikka. Lue postauksemme ja vertaa yritystäsi siihen, mitä työntekijät etsivät.
ihmiset_odottavat
15/03/2018
Koska vuosituhannen vaihteessa kasvaneet edustavat 40 prosenttia kokonaistyövoimasta vuoteen 2020 mennessä, keskustelemme rekrytointiin ja työpaikkaan sitoutumiseen liittyen siitä, kuinka houkutella ja palkata oikeat työntekijät PK-yritykseesi.