Miksi valitsisit meidät?

Läpinäkyvät ehdot

Verkkohakemuksemme on nopea ja helppokäyttöinen. Olemme poistaneet turhan vaivan lainan hakemisesta. Ei paperipinoja tai jonottamista. Itse asiassa hakemusprosessin suorittaminen kestää keskimäärin alle 5 minuuttia.

Helppo prosessi

Täytä yrityksesi ja henkilökohtaiset tietosi saadaksesi automaattisen taloudellisen arvion. Näin voimme arvioida yrityksesi välittömästi ilman, että sinun tarvitsee etsiä tilinpäätöstietoja.

Henkilökohtainen palvelu

Lainan hakemisesta aina tilisi hallintaan ja pääomasi hyödyntämiseen asiakaspalvelijamme auttavat sinua aina, kun tarvitset.

Näin se toimii

Tietoja Meistä

CapitalBox toimii kahdeksassa maassaa ympäri maailman. Keskitymme 100-prosenttisesti auttamaan pieniä yrityksiä niiden rahoitustarpeissa.

CapitalBox on osa Ferratum Groupia, Euroopan johtavaa rahoitusyhtiötä. Ferratum Group on listattu Frankfurtin pörssissä ja toimii 25 maassa ympäri maailman.

Ymmärrämme, että liiketoimintasi kehittyy nopeasti ja perinteinen pankkirahoitus ei ole aina ulottuvillasi tai vastaa tarpeisiisi riittävän nopeasti. Loimme yrityslainamme tarjotaksemme käyttöpääomaa pienyrityksille silloin, kun tarve on suurimmillaan.

Teknologiamme ja asiantuntevan tiimimme avulla pystymme hyväksymään yrityslainoja nopeammin ja useammin - ilman vakuuksia, haastatteluja tai paperitöitä.

Blogikirjoitukset

Näytä suodattimet
Kaikki
capitalbox_palauttaa_world_rallycrossin_suomeen
13/07/2020
Olemme aloittaneet yhteistyön FIA:n kanssa tuodaksemme hienoa viihdettä kaikille moottoriurheilun ystäville Suomessa. CapitalBox World Rally järjestetään Kouvolan radalla elokuun lopulla.
nain_avaat_pienyrityksen_uudelleen_kriisin_jalkeen
09/07/2020
Pienyrittäjät ympäri maailman odottavat malttamattomina liiketoimintansa avaamista uudelleen. Lue vinkkimme, miten uudelleenavaaminen onnistuu mahdollisimman sujuvasti.
kolme-tapaa-joilla-yrityksesi-voi-hyödyntää-sosiaalista-mediaa 
15/06/2020
Sosiaalisesta mediasta on muodostunut tärkeä markkinointikanava monille pienille ja keskisuurille yrityksille. Lue, miten voit valjastaa somen avuksesi liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
kolme-strategiaa-jotka-saavat-asiakkaasi-palaamaan
11/06/2020
On yleisesti tiedossa, että olemassa olevalle asiakkaalle myyminen maksaa vähemmän kuin uuden hankkiminen. Siksi on niin tärkeää olla vankka strategia asiakassuhteen säilyttämiseen. Se lisää mahdollisuuksiasi saada uskollisia asiakkaita, jotka ostavat sinulta säännöllisesti ja useammin.
capitalbox_palauttaa_world_rallycrossin_suomeen
13/07/2020
Olemme aloittaneet yhteistyön FIA:n kanssa tuodaksemme hienoa viihdettä kaikille moottoriurheilun ystäville Suomessa. CapitalBox World Rally järjestetään Kouvolan radalla elokuun lopulla.
setelit
15/03/2018
Pyöritettäessä pien- tai keskisuurta yritystä aika on aina tärkeä tekijä.  Toimittajille on maksettava, henkilökunnalle on maksettava palkka, tuotantokustannukset on hoidettava ja inventaario tehtävä. Tiedämme, että jokainen päivä ja jokainen sentti voi ratkaista, pidämmekö ovet auki vai joudummeko sulkemaan ne.
markkinointi-globaalin-kriisin-aikana
02/06/2020
Globaalit talouskriisit, kuten 1930-luvun suuri lama, vuoden 2008 talouskriisi ja viimeaikainen COVID-19-pandemia, ajavat yrityksiä vaikeiden päätösten eteen. Tästä syystä monet yrittäjät päätyvät leikkaamaan juuri markkinointikuluja. Historia ja tutkimukset kuitenkin osoittavat, että tällainen ratkaisu voi kostautua ja loppujen lopuksi vain lisätä ongelmia.
ilmaiset_digitaaliset_työkalut
07/05/2020
Monet yritykset ovat vahvistaneet tukeaan pienille ja keskisuurille yrityksille koronaviruskriisistä selviytymiseen. Tutustu ilmaisiin työkaluihin ja resursseihin, jotka voivat auttaa sinua ja työntekijöitäsi pysymään pinnalla näinä hämmentävinä aikoina.
strategia
06/04/2020
Pidä huolta nykyisistä asiakkaistasi | Asiakkaat ovat yrityksesi suurin voimavara. Ilman heitä yritystäsi ei olisi olemassa. On tunnettu tosiasia, että uusien asiakkaiden löytäminen on työläämpää kuin olemassa olevien pitäminen. Jos siis pidät nykyiset asiakkaasi tyytyväisinä, yritykselläsi on paremmat mahdollisuudet selviytyä taantumasta. 
5 asiaa, joita voit tehdä kasvattaaksesi yritystäsi ja pitää hauskaa tekemällä sitä
22/01/2020

Jos haluat kasvattaa yritystäsi, se voi myös vaatia kasvua sinulta ihmisenä. Halusit tai et, yrittäjyyden tielläsi kohtaat tilanteita, jotka eivät tunnu mukavilta.

Aivoriihi
22/10/2019
Oikeiden työntekijöiden löytäminen pieneen tai keskisuureen yritykseesi ei ole helppoa. Tämän asian hoitamiseksi on olemassa monta tapaa. Yksi niistä on tehdä yrityksestäsi mahtava työpaikka. Lue postauksemme ja vertaa yritystäsi siihen, mitä työntekijät etsivät.
ihmiset_odottavat
15/03/2018
Koska vuosituhannen vaihteessa kasvaneet edustavat 40 prosenttia kokonaistyövoimasta vuoteen 2020 mennessä, keskustelemme rekrytointiin ja työpaikkaan sitoutumiseen liittyen siitä, kuinka houkutella ja palkata oikeat työntekijät PK-yritykseesi.