Tutustu Team CapitalBoxiin

CapitalBox ylpeänä sponsoroi Suomen Urheiluliiton lahjakkaita ja sinnikkäitä urheilijoita. Alla voit tutustua tiimiimme!

Tapaa Team CapitalBoxin urheilijat

Jaamme paljon samankaltaisuuksia omissa ja asiakkaidemme arvoissa - sekä myös maailman huippu-urheilijoiden arvoissa. Kilpaillessa menestystä hakee urheilija, muttei kuitenkaan yksin. Mukana tiimissä on eri alojen huippuammattilaisia tukena.

Tuemme urheilijoitamme samalla tavalla, kuin asiakkaitamme – tarjoamalla heille rahoitusta juuri silloin, kun he sitä eniten tarvitsevat. Tämä tasoittaa tietä niin urheilijoille kuin yrityksille tavoitteidensa saavuttamiseen. 

CapitalBoxin urheilijatiimi koottiin syksyllä 2021. Mukana ovat kolmiloikkaajat Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen, pyörätuolikelaaja Amanda Kotaja, kiekonheittäjä Daniel Ståhl ja seiväshyppääjä Armand Duplantis. 

Amanda Kotaja

Amanda Kotaja voitti Tokion vuoden 2020 paralympialaisissa hopeaa 100 metrin ratakelauksessa 15,93 sekunnin ajalla, näin ollen jääden voittoajasta ainoastaan kolmella sadasosasekunnilla. Hän voitti myös 100 metrin kelauksen mestaruuden vuoden 2019 MM-kisoissa, kultaa 200 metrillä ja hopeaa 100 metrillä Dohan MM-kisoissa 2015, hopeaa 200 metrillä ja pronssia 100 metrillä vuoden 2013 MM-kisoissa Lyonissa, sekä kultaa 100 ja 400 metrin ratakelauksessa vuoden 2012 EM-kisoissa Hollannin Stadskanaalissa.  

“On todella hienoa asia ja kunnia päästä noin kovien ja hienojen urheilijoiden joukkoon”, Amanda kommentoi liittyessään mukaan CapitalBoxin urheilijatiimiin. 

 

 

Lue lisää Amandasta

 

Kristiina Mäkelä

Mäkelä on kolmiloikkaaja, joka on tämän hetken naisten kolmiloikan sisäratojen suomenennätyksen haltija ja eri arvokilpailujen moninkertainen mitalisti. Hän sijoittui toiseksi EM-kisoissa vuonna 2022, kuudenneksi vuoden 2016 sisäratojen MM-kisoissa, ja on myös osallistunut kahdesti olympialaisiin. Mäkelä on yhdeksänkertainen kolmiloikan suomenmestari.

Hänen henkilökohtaiset ennätyksensä kilpailuissa ovat 14,64 m ulkoradoilta (Münchenin EM-kisat 2022) ja 14,38 m sisäradalla (2019, Gallur, Madrid, Espanja).

Mäkelä kommentoi Capitalbox-yhteistyötä: "Kyse ei ole vain taloudellisesta tuesta. Vaikka kaikki ei menisi putkeen, tiimi on aina tukenasi. Ja kun asiat sujuvat, kaikki voivat olla tyytyväisiä. Se on todella tärkeää."

 

 

Tutustu Kristiinaan

 

Senni Salminen

Imatralla urheilu-uransa aloittanut Senni on nopeasti loikannut tiensä sekä Suomen, että kansainvälisen tason kärkinimiin. Vuonna 2020 Salminen voitti Suomen mestaruuden pituushypyssä ulkoradoilla ja vuonna 2021 sisäradoilla. Lisäksi hän oli kolmiloikan sisäratojen mestari vuosina 2020 ja 2021.

Kesäkuussa 2021 Salminen hyppäsi kolmiloikassa uuden Suomen ennätyksen (14,51 m) Turussa pidetyssä Paavo Nurmi Gamesissa. Tällä hyppyllä hän nousi eurooppalaisten urheilijoiden kärkeen ja ylitti minimivaatimuksen, päästen näin kisaamaan viivästyneisiin Tokion olympialaiskisoihin. Hän paransi ennätystä vielä myöhemmin samana kesänä Romaniassa lukemiin 14,63 m. 

"Yhteistyö vähentää paineita. Voit keskittyä olennaiseen, eli treenaamiseen ja kilpailemiseen. On aina hienoa, kun tukena on hyvä tiimi", Salminen kommentoi yhteistyötä.

 

Lue lisää Sennistä

 

 

Daniel Ståhl

Daniel Ståhl on ruotsalainen kiekonheittäjä, sivulajinaan kuulantyöntö. Hän on taustaltaan ruotsinsuomalainen. Danielin arvokisamenestys on vaikuttava: hän voitti kiekonheitossa kultamitalin vuoden 2020 kesäolympialaisissa 68,90 metrin heitolla, voitti maailmanmestaruuden 67,59 metrin heitolla vuoden 2019 MM-kisoissa 30. syyskuuta Dohassa, ja hänellä on hopeaa vuoden 2018 EM-kilpailuista ja yleisurheilun MM-kisoista 2017.

Vuonna 2016 Daniel kilpaili Ruotsin mestaruuskilpailuissa Sollentunassa, jossa hän voitti kiekonheiton uudella henkilökohtaisella ennätyksellään, 68,72 m. Tämä oli samalla myös maailman paras heitto vuodelta 2016. Edellisenä päivänä Daniel voitti myös kuulantyönnön ruotsinmestaruuden uudella henkilökohtaisella ennätyksellään 19,38 m. Kesäkuussa 2017 Ståhl onnistui heittämään Sollentunan kisoissa huimat 71,29 metriä, mikä teki heitosta hänen uuden henkilökohtaisen ennätyksen, samalla parantaen Rickard Bruchin vuonna 1984 tekemää Ruotsin ennätystä kolmella sentillä. Ståhlin heitto oli pisin kiekonheitto koko maailmassa sitten vuoden 2013.

"Olen yhteistyöstä suunnattoman kiitollinen. Tämä merkitsee minulle todella paljon: se tuo turvaa jokapäiväiseen arkeeni ja antaa mahdollisuuden satsata tulevaisuuteen. On erityisen mukavaa, että sponsorina on suomalainen yritys", Daniel Ståhl kommentoi CapitalBox-yhteistyötä.

 

Tutustu Danieliin

 

Armand Duplantis

Armand Gustav "Mondo" Duplantis on ruotsalais-amerikkalainen seiväshyppääjä ja nykyinen sisäratojen maailmanennätyksen haltija 6,21 metrin hypyllään. Hänen nimissään on vuodelta 2022 useampi maailmanennätyksen ylitys, ja hän on nykyään myös olympiavoittaja. Duplantis voitti 15-vuotiaana kultaa poikien seiväshypyssä vuoden 2015 nuorten maailmanmestaruuskilpailuissa ja hänellä on hallussaan useita ykkössijoituksia eri ikäryhmien kisoista. Hän voitti kultamitalin vuoden 2018 EM-kisoissa korkeudella 6,05 metriä (uusi alle 20-vuotiaiden maailmanennätys) ja hopeaa vuoden 2019 MM-kisoissa. Duplantis on myös voittanut vuoden 2020 Diamond Leaguen ja vuoden 2021 Euroopan mestaruuskilpailut, asettamalla uudet mestaruuskisojen ennätykset molemmissa. Vuonna 2021 hän voitti kultamitalin Tokion kesäolympialaisissa. 


"Yrittäjyys on tärkeintä tässä yhteistyössä, ja siihen me urheilijat voimme todella samaistua. Kukaan ei herää aamulla kultamitali kaulassa, sen eteen on tehtävä lujasti töitä", Armand kommentoi yhteistyöhömme liittyen.

 

Lue lisää Mondosta

 

Olemme Suomen Urheiluliiton kumppani

Viiden brändilähettiläämme ohella olemme myös yksi Suomen Urheiluliiton tärkeimmistä kumppaneista. Yhteistyömme SUL:n kanssa mahdollistaa sen, että tapaamme ja tuemme monia ahkeria urheilijoita, jotka haluavat saavuttaa urheilu-uransa tavoitteita Team CapitalBoxin jäseninä.

Tuemme kehitystä ja edistystä ylpeänä ja erittäin mielellämme niin yleisurheilussa, yrittäjyydessä kuin muissakin verkostoissamme yhteiskunnassa.

 

Lue lisää yhteistyöstämme

 

Toimintamme perustana

Motivaatio
Yhteistyö
Pitkäjänteisyys
Kehittyminen

Tarvitsetko tiimiä tukemaan toimintaasi?

Autamme pieniä ja keskisuuria suomalaisyrityksiä erilaisten rahoitustarpeiden kattamisessa, esimerkiksi yrityslainan, luottolimiitin tai jälleenrahoituksen muodossa.

Klikkaa alta ja hae lainaa, niin lainaneuvojamme on sivuun yhteydessä sopivan rahoituksen löytämiseksi.

Tutustu myös muihin uutisiimme

World Rallycross
28.03.2023
FIA:n rallicrossin maailmanmestaruuskilpailu on ilmoittanut yhteistyöstä fintech-asiantuntijan Multitude SE:n kanssa. Itsenäisten liiketoimintayksiköidensä SweepBankin, Ferratumin ja CapitalBoxin avulla Multitude on ollut mukana rallicrossin parissa jo useiden vuosien ajan, mutta tämä kausi on yritysten emoyhtiölle ensimmäinen virallinen osallistuminen. Fintech-palvelujen kansainvälisenä edelläkävijänä brändi hyödyntää alan johtavaa asiantuntemustaan, työkalujaan ja resurssejaan finanssiteknologian skaalaamiseen ja kasvattamiseen kestävällä tavalla. Sen itsenäiset liiketoimintayksiköt tarjoavat digitaalisia rahoitus- ja mobiilipankkipalveluja kuluttajille ja pk-yrityksille tavoitteenaan tehdä rahoituksesta helposti saatavilla olevaa kaikille.
CapitalBox yritysluoton
07.02.2022
CapitalBox lanseeraa uuden yritysluototuotteen suomalaisille yrittäjille
CapitalBox_nopeasti-ja-helposti
16.12.2021
Yrityslainaa 2000 – 350 000 euroa jopa 4 vuoden maksuajalla! Lue, miten lainan hakeminen onnistuu helposti, nopeasti ja joustavasti!