Yrittäjä, onko sinulla kallis yrityslaina?

Yrityslainojen yhdistäminen tai jälleenrahoitus jopa 2 000 000 € asti aina 60 kuukauden laina-ajalla on nyt mahdollista CapitalBoxin kautta!

Näistä syistä yrityslainan jälleenrahoittaminen CapitalBoxin kautta kannattaa

Matalampi korkotaso

Jokainen 0,1 prosentin madallus korkotasossa voi tarkoittaa satojen eurojen säästöä koko lainasta. Käytä siis 5 minuuttia hakeaksesi CapitalBoxin jälleenrahoituslainaa ja tarkista, voisitko saada meiltä paremmat ehdot lainallesi.

 

Pienempi kuukausierä

Kun lyhennät yrityslainaasi pienemmissä kuukausierissä, jää sinulle enemmän käyttöpääomaa itse yrityksen toimintaan kuten esimerkiksi laitehankintoihin, uusien työntekijöiden palkkaamiseen tai vaikkapa yrityksesi markkinointiin.   

 

Pidempi maksuaika

Pidempi maksuaika mahdollistaa yrityksellesi sen, että voit huolettomasti mitoittaa takaisinmaksuerät yrityksesi talouteen sopivaksi. Kun maksuaikaa on riittävästi, lainan lyhentämiseen menevät kuukausierät pysyvät maltillisina. 

 

Lainojen yhdistäminen

On helpompaa hoitaa yksi säännöllisesti toistuva maksuerä kuukausittain, kuin kymmenen pienempää eri lainoittajilta otettua lainaa. Lisäksi lainojen yhdistäminen yhteen paikkaan saattaa parantaa lainaehtojasi huomattavasti.

 

Lisää käyttöpääomaa

Investoinnit ovat yrityksen kasvun kannalta elintärkeitä. Vaikka velkojen lyhentäminen on fiksua, lainaa pidentämällä voit kuitenkin nostaa yritystoimintasi uudelle tasolle.

Pyydä veloitukseton tarjous yrityslainasi jälleenrahoittamisesta

HAE NYT
Tai soita: 09-74790218

Usein kysytyt kysymykset

Mitä jälleenrahoitus on?

Jälleenrahoittaminen ja yrityslainojen yhdistäminen tarkoittaa, että useampi laina yhdistetään yhdeksi uudeksi lainaksi tai yksi laina vaihdetaan toiseen. Jälleenrahoittamalla yrityslainansa yritykset voivat maksaa pois kalliit lainansa ja vaihtaa ne edullisempaan vaihtoehtoon, mikä mahdollistaa yritykselle lisää käyttöpääomaa.

Milloin voin hakea jälleenrahoituslainaa?

Jos sinulla on olemassa oleva yrityslaina ja haluat tarkistaa, voisitko saada paremmat lainaehdot muualta.

Kuinka paljon lainaa voin enintään saada?

CapitalBoxin kautta voit saada lainaa jälleenrahoitukseen tai lainojen yhdistämiseen jopa 2 000 000 € saakka ja jopa 60 kuukauden maksuajalla!

Lue lisää vaihtoehtoisista lainoista yrittäjälle.

Liittyykö tarjouspyyntöön jotain kuluja?

Jälleenrahoitustarjouksen pyytäminen on täysin veloituksetonta. Lainahakemuksen täyttäminen verkossa vie vain 5 minuuttia.

Etsitkö rahoitusta yrityksellesi?

Tiimimme on valmis löytämään ratkaisun taloudellisiin tarpeisiisi. Pyydä tarjous tai soita 09-74790218.