Julkaistu19.01.2021
Viimeksi muokattu
16.06.2021

Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox 26.–28.2.2021

Rallin MM-kisat tulevat Rovaniemelle – Nyt tehdään historiaa! 

 

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että CapitalBox on Arctic Rally Finland MM-rallin pääsponsorina Rovaniemellä 26.–28.2.2021 järjestettävissä kisoissa. 

Lähes seitsemän vuoden ajan CapitalBox on haastanut teknologian käyttötavan finanssipalvelujen tarjoamisessa tarjoamalla innovatiivisia, täysin digitaalisia ja reaaliaikaisia yrityslainoja pienille ja keskisuurille yrityksille. Tiimityö, nopeus ja ketteryys kuvastavat tapaamme tehdä. Tämän vuoksi olemme iloisia voidessamme osoittaa tukemme moottoriurheilulle sponsoroimalla näistä samoista elementeistä koostuvaa MM-rallia. 

Mielestämme osallistuminen ja parhaansa yrittäminen on yhtä tärkeää kuin voittaminen. Siksi olemme omistautuneet auttamaan pk-yrityksiä ympäri Eurooppa. Tasoitamme tietä tarjoamalla yrityksille käyttöpääomaa. Annamme yrityksille polttoainetta niin, että kilpailun lopputulos riippuu heistä itsestään; heidän ammattitaidostaan, päättäväisyydestään ja mukautumiskyvystään. Emme valitse häviäjiä tai voittajia, vaan tuemme tekijöitä, niitä yritysten omistajia, jotka ovat aina valmiita taistelemaan ja yrittämään uudelleen.  

Vuosi 2020 oli tapahtumien kannalta vaikea vuosi, joka vaikutti raskaasti faneihin, kilpa-ajajiin ja järjestäjiin kaikkialla maailmassa. Siksi olemme iloisia voidessamme tukea tapahtumaa, joka tuo iloa ja viihdettä moottoriurheilun ystäville ympäri maailman. 

– Moottoriurheilu sopii erinomaisesti CapitalBoxin perusarvoihin. Arvostamme tiimityötä ja ketteryyttä sekä teemme kovasti töitä auttaaksemme yrityksiä osallistumaan kilpailuun. Tiedämme, kuinka haastavaa pk-yrityksille voi olla saada rahoitusta, kun ne sitä eniten tarvitsevat. Siksi olemme iloisia voidessamme tukea tapahtumaa, joka edistää suurinta osaa meille tärkeistä arvoista, sanoo CapitalBoxin toimitusjohtaja Scott Donnelly. 

 Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox kestää kolme päivää: 

  • Kilpailu starttaa perjantaina 26.2. aamulla testierikoiskokeella, ja varsinaisen rallin ensimmäiset erikoiskokeet ajetaan illalla.  
  • Lauantai 27.2. kilpailu jatkuu kolmella kahteen kertaan ajettavalla EK:lla Rovaniemen ympäristössä. 
  • Kilpailu päättyy sunnuntaina 28.2. iltapäivän Power Stage -erikoiskokeeseen. 

Helmikuun MM-rallissa ajetaan yhteensä 10 erikoiskoetta ja yhteensä noin 260 EK-kilometriä. 

Järjestäjät kiinnittävät erityistä huomiota valtion, paikallisviranomaisten ja FIA:n antamiin koronaohjeisiin ja noudattavat niitä. Jos viralliset ohjeet eivät salli yleisön osallistumista kilpailuihin, fanit voivat nauttia Ylen ja WRC:n World Rally -lähetyksistä turvallisesti kotikatsomoissaan.  

Odotamme innostuneena voivamme katsella maailman parhaiden ralliajajien kilpailevan keskenään Rovaniemen arktisessa maisemassa helmikuun lopussa.  

 

Uusimmat blogipostaukset

asiakassuhde
Asiakkaiden pysyvyys on elintärkeää liiketoiminnalle, erityisesti uusille ja pienemmille yrityksille. Kun asiakassuhde kestää pitkään, se ei ainoastaan luo vankkaa asiakaspohjaa vaan myös edistää liiketoiminnan vakautta ja kasvua.
cb_konversio optiointi
Verkkokauppa on kasvattanut merkitystään huomattavasti liiketoiminnassa digitalisaation ja teknologisten innovaatioiden myötä. Pienyrityksille se tarjoaa mahdollisuuden kilpailla suurten toimijoiden kanssa globaaleilla markkinoilla. Kuitenkaan pelkän verkkokaupan perustaminen ei ole riittävä keino menestyä nykypäivän kilpailullisessa ympäristössä. Olennaista on, miten verkkosivustosi pystyy muuntamaan vierailijat tyytyväisiksi asiakkaiksi, ja tämä onkin konversio-optimoinnin ydin.
cb_muuttuvat kustannukset
Kun tarkastellaan yrityksen talouden hallintaa, yksi keskeinen osa on kustannusten hallinta. Yrityksen kulut voidaan jakaa kahteen pääluokkaan: kiinteisiin ja muuttuviin kustannuksiin. Kiinteät kustannukset, kuten vuokra ja palkat, pysyvät yleensä suhteellisen vakaana ajan kuluessa. Toisaalta muuttuvat kustannukset, kuten raaka-aineiden hinnat, kuljetuskustannukset ja markkinointimenojen vaihtelut, ovat alttiimpia muutoksille.
cb_yrittäjä
Suomi tunnetaan paitsi upeasta luonnostaan ja vahvasta kulttuuristaan myös innovatiivisesta yrityskentästään. Yrittäjyys on osa suomalaista identiteettiä, ja monet suomalaiset harkitsevatkin yrittäjäksi ryhtymistä. Miksi sitten yrittäjäksi kannattaa ryhtyä? Tässä artikkelissa pureudumme syihin, jotka tekevät yrittäjyydestä houkuttelevan vaihtoehdon suomalaisille.
kirjanpito_cb
Yrityksen menestyksen yksi kulmakivi on sen taloushallinta, ja tässä keskeisessä roolissa on kirjanpito. Kirjanpito ei ole pelkästään lakisääteinen velvollisuus, vaan se tarjoaa yritykselle mahdollisuuden ymmärtää taloutensa syvällisesti ja tehdä perusteltuja päätöksiä. Monille yrittäjille ja pienyrityksille kirjanpidon maailma voi kuitenkin tuntua monimutkaiselta ja haastavalta.
CB_kilpailuetu
Kilpailuetu on yksi keskeisimmistä tekijöistä yrityksen menestyksen kannalta. Se viittaa siihen, miten yritys erottuu kilpailijoistaan ja pystyy tarjoamaan asiakkailleen jotain ainutlaatuista ja arvokasta. Kilpailuetu on se tekijä, joka houkuttelee asiakkaita valitsemaan juuri sinun yrityksesi muiden vaihtoehtojen sijaan.