Julkaistu16.12.2021
Viimeksi muokattu
20.10.2023

Kasvua CapitalBoxin avulla – nopeasti ja helposti

CapitalBoxin lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja yrityslainan avulla varmistat yrityksesi käyttöpääoman nopeasti, helposti ja turvallisesti.  

Uskomme, että meillä on tarjota sopiva ratkaisu suomalaisille pk-yrityksille. Etenemme yrityksesi tahdissa. Olemme tehneet prosesseistamme ja järjestelmistämme mahdollisimman sujuvia – näin voimme tarjota verkossa yrityslainaa, jonka ansiosta yritykset saavat liiketoiminnastaan kaiken irti.  

 

Nopea ja helppo yrityslainahakemus 

Kun yrittäjä hakee CapitalBox-yrityslainaa verkkohakemuksellamme, pyydämme muutamia perustietoja yrityksestä ja itse yrittäjästä. Edellytämme vähintään seuraavia tietoja: yrityksen sähköpostiosoite, yrityksen puhelinnumero ja y-tunnus. Tarvitsemme näitä tietoja voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä sekä arvioidaksemme, kuinka paljon lainaa voimme yrityksellesi tarjota.  

Kun olet jättänyt meille lainahakemuksen, asiasi siirtyy lainavirkailijalle, joka pitää sinut ajan tasalla hakemuksestasi ja mahdollisesti tarvittavista lisätiedoista. Käsittelemme tietojasi pankkitason turvallisuuskäytäntöjen mukaisesti koko prosessin ajan. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja noudatamme yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.  

Samaan aikaan taustajärjestelmämme algoritmi laatii hakemuksesi perusteella luottoarvion. Tämän jälkeen luottoarvio siirtyy riskinarvioijallemme tarkistettavaksi. Lainavirkailijasi pitää sinut ajan tasalla hakemuksestasi riippumatta siitä, mikä on riskiarvioinnin lopputulema. Lainavirkailija voi myös pyytää sinulta lisätietoja voidaksemme antaa sinulle paremman yrityslainatarjouksen.  

 

Arvostamme aikaasi 

Jos pääsemme sopimukseen lainatarjouksesta, lähetämme sinulle sopimuksen tarkasteltavaksi ja allekirjoitettavaksi kokonaan verkossa DocuSign-ohjelman avulla. Kun sopimus on allekirjoitettu, lainasumma siirretään pankkitilillesi. Voit saada lainasumman tilillesi jopa saman päivän aikana riippuen maksun käsittelyajasta pankkien välillä.  

Koko prosessi lainan hakemishetkestä pääoman vastaanottamiseen voi siis parhaimmillaan viedä vain muutaman tunnin.  

 

Sujuvan hakuprosessin ja nopeiden maksujen ansiosta olemme voineet auttaa monia yrityksiä, jotka ovat tarvinneet nopeaa käyttöpääomaa esimerkiksi: 

  • toimintakulujen kattamiseen lyhyellä aikavälillä 
  • raskaan kaluston ostoon 
  • leipomotilojen päivittämiseen 
  • tapahtumien (esim. konferenssien tai konserttien) ennakkorahoittamiseen 
  • sesonkiliiketoiminnan ennakkorahoittamiseen 
  • ravintolatilojen remontointiin 
  • uuden toimipisteen avaamiseen (esim. ravintola tai hoitola) 
  • lyhyen aikavälin käyttöpääomatarpeisiin, kuten vakuuksiin, palkkoihin ja toimittajalaskujen maksamiseen.  

 

Joissain tapauksissa hakuprosessi saattaa kestää yli yhden työpäivän, erityisesti jos tarvitsemme lisätietoa yrityksestäsi tai jos emme onnistu saamaan sinuun yhteyttä. Näissäkin tapauksissa CapitalBoxin hakemus- ja käsittelyajat ovat silti nopeampia kuin perinteisillä pankeilla. Lisäksi toimintamme on ympäristöystävällisempää, sillä hakuprosessi on paperiton ja täysin verkkopohjainen. 

 

Kasvua CapitalBoxin avulla 

Valitsemalla nopean yrityslainamme valitset lainantarjoajan, joka nopeuttaa ja helpottaa suomalaisten pk-yritysten lainansaantia. Onko yritykselläsi omaisuutta? Meiltä voit hakea myös lainaa vakuuksilla! Olemme lainantarjoaja, joka tekee yrityksesi kannalta oikean päätöksen oikeaan aikaan. Voit saada yrityslainamme parin päivän sisällä hakemuksen jättämisestä, toisinaan jopa saman päivän aikana. Pystyisikö tavallinen pankki samaan? Kaikkien säädösten, hyväksyntäprosessien ja työntekijätasojen vuoksi yrityslainan saaminen pankista voi viedä viikkoja.  

 

Hae yrityslainaa heti