Hae vakuudellista yrityslainaa alhaisemmalla korolla

CapitalBoxilta voit hakea vakuudellista yrityslainaa suurempiin summiin - jopa 3 000 000 €.

Vakuudellinen yrityslaina CapitalBoxilta

Valitsemasi lainasumma

Vakuudet mahdollistavat suurempien lainasummien myöntämisen. Tämä on eduksi tilanteessa, jossa tarvitset huomattavaa rahoitusta liiketoiminnan laajentamiseen, laitehankintoihin tai muihin pääomaa vaativiin tarpeisiin. CapitalBoxilta voit hakea jopa 2 000 000 € lainaa yrityksellesi!

Matalampi korkotaso

Tarjoamalla yrityslainallesi vakuuksia, kuten omaisuutta tai kiinteistöjä, sinulla on mahdollisuus saada alhaisempi korko lainallesi, kuin vakuudettoman lainan kanssa. 

Henkilökohtainen palvelu

Me CapitalBoxilla haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua kaikissa yrityksensä rahoitustarpeissa. Tästä syystä sinulla on aina yhteyshenkilönä oma laina-asiantuntija, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa tilanteissa.

Lainaa yrityksesi tarpeisiin matalammalla korolla

CapitalBoxin vakuudellinen yrityslaina mahdollistaa jopa 3 miljoonan euron yritysrahoituksen joustavin ehdoin. Tarjoamme jopa 5 vuoden takaisinmaksuajan lainallesi. Vakuuksien hyödyntäminen lainaa hakiessa mahdollistaa useita etuja:

Kevyempi korko

Vakuuksien toimiessa eräänlaisena takauksena, voimme tarjota lainalle edullisempaa korkotasoa, kuin ilman vakuuksia. 

Pidempi laina-aika

Vakuudelliset yrityslainat ovat usein myös saatavilla pidemmälle takaisinmaksuajalle, kuin vakuudettomat verrokkinsa. CapitalBoxilta voit saada jopa 5 vuoden laina-ajan.

Lisää käyttöpääomaa

Jotkut projektit ja investoinnit vaativat kerralla enemmän pääomaa. Hyödyntämällä muuta omaisuutta vakuutena, voit hakea 100 000 - 3 000 000 € vakuudellista yrityslainaa.

 

 

Mitä voin käyttää lainan vakuutena?

Kiinteistöjä

Hyväksymme lainan vakuutena omistuksessasi olevia kiinteistöjä, kuten asuntoja, toimistotiloja tai kaupallisessa käytössä olevia toimitiloja.

Maaomaisuutta

Vakuutena voit myös hyödyntää maaomaisuutta, kuten tontteja, metsää, tai maatalousmaata.

Vakuudellisen lainan hyödyt

Tavanomaisesti vakuuksien ansiosta vakuudellisen lainan korko on vakuudettoman lainan korkoa alhaisempi. Lainan takaisinmaksun turvaamisena käytetään lainanhakijan omaisuutta, joka korkoon vaikuttamisen ohella mahdollistaa myös usein sen, että lainaa voidaan vakuuden kanssa myös myötää suurempi määrä. Vakuuksien avulla myös mahdollisuutesi yritysrahoituksen saamiseen on usein todennäköisempää. Näin voit hakea rahoitusta isompaankin projektiin yrityksellesi.

Voit myös olla yhteydessä lainaneuvontaamme ja voimme keskustella yrityksesi rahoitustarpeista, jotta löydämme varmasti tarpeisiin sopivan ratkaisun. 

Kaiken kaikkiaan yrityslaina vakuuksilla voi tarjota useita etuja, kuten alhaisemmat korot, suuremmat lainasummat, paremmat hyväksymismahdollisuudet ja joustavia takaisinmaksuehtoja. On kuitenkin oleellista analysoida huolellisesti yrityksesi rahoitustarpeita, käytettävää vakuutta. Voimme myös auttaa arvioimisessa, onko vakuus käyttökelpoinen vaihtoehto yrityksesi rahoitustarpeisiin.

Pyydä veloitukseton tarjous vakuudellisesta yrityslainasta

HAE NYT
Tai soita numeroon: 09-74790218

Millä perusteella yritys voi saada CapitalBoxilta lainaa

Toiminta

Yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta.

Liikevaihto

Yrityksesi vuosittainen liikevaihto on yli 40 000 €

Omistajuus

Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa.

Tili

Yritykselläsi on suomalainen pankkitili.

Liiketoiminta markkinoilla

Yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

Usein kysyttyä vakuudellisesta yrityslainasta

Mitä tarvitsen haettaessa lainaa yritykselle?

Lainahakemuksen täyttämiseksi tarvitset vain y-tunnuksen sekä yhteystiedot. Ilmoita hakemuksessa, että sinulla on vakuuksia lainan takaukseksi. Hakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Yrityslainahakemuksen jättämisen jälkeen arvioimme tiettyjä perustietoja yritystoiminnasta. Näitä ovat mm. seuraavat tiedot:

 

Yritys ja liikeidea

Kerro meille perustiedot yrityksestäsi ja syyt miksi haet pääomaa yritykselle. Kerro myös liiketoiminnastasi ja toimialastasi, niin voimme keskustella yritysrahoitusvaihtoehdoista tarkemmin.

Kun haet CapitalBoxin yrityslainaa, yrityksellä tulee olla fyysinen osoite Suomessa ja liiketoiminnan olisi täytynyt olla käynnissä yli 6 kuukautta.

 

Yrityksen taloustiedot

Lainapäätöksen tekemiseksi vastuullisena rahoitusyhtiönä meidän on varmistuttava siitä, ettei yrityslaina vaaranna yrityksen kannattavuutta.

Tarkistamme yrityksen kassavirran ja mahdollisesti myös muita taloustietoja. Arvioimme niitä myös tulevaisuuden kannalta.

Tutustu täältä, miten kannattavuuslaskelma auttaa parantamaan yrityksen taloudenhallintaa.

CapitalBox voi myöntää lainaa yritykselle, joka kykenee maksamaan korot ja lainan lyhennykset moitteetta, ja jonka vuotuinen liikevaihto ylittää 40 000 euroa.

 

Yrityksen omistajat

Tarvitsemme tiedot myös yrityksen omistajista ja johtoon kuuluvista henkilöistä. On yleinen käytäntö, että yrittäjän luottotiedot tarkistetaan, kun haetaan vakuudellista tai vakuudetonta lainaa yritykselle.

CapitalBoxin ehtona on, että yrityksen kaikki omistajat asuvat Suomessa.
 

Miten hakuprosessi etenee?

CapitalBoxin vakuudellisen yrityslainan hakeminen on helpooa, sillä lainahakemuksen voi täyttää verkossa noin 5 minuutissa. Lainaprosessimme avulla säästyt hakemusmaksulta ja ylimääräiseltä paperityöltä. 

Varmistaaksesi nopean lainanpäätöksen saamisen, suosittelemme varamaan hakemuksen täyttämiseen hieman aikaa, jotta tiedot tulee täytettyä oikein. Käytettävän vakuuden osalta tarvitsemme myös dokumentaatiota sen omistajuudesta. Muita meille hyödyllisiä dokumentteja lainapäätöksen tueksi ovat tase ja tuloslaskelman raportti. Nämä on hyvä olla myös saatavilla. 

Keskimäärin lainapäätöksen saa yhden työpäivän kuluttua, ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat voivat yrityksesi käytössä ja tilillä siitä seuraavana työpäivänä. Nopeimmillaan maksamme yrityslainan tilille 1-2 päivässä. Huomioithan kuitenkin, että vakuudellisen lainan hakeminen voi kestää hieman pidempään vakuuden arvioinnin takia.

Käsittelemme yrityksesi tietoja aina luotettavasti ja turvallisesti. CapitalBoxin asiakaspalvelu auttaa mielellään, mikäli yrityslainan hakemisesta herää kysymyksiä.
 

Mikä on CapitalBox yrityslainan korko?

CapitalBox yrityslainan korko on yrityskohtainen. Yrityslainan korko säädetään yksilöllisesti yrityksesi liikevaihdon, alan, luottoluokituksen sekä yrityksen kassavirran perusteella. Myös käytettävä lainan vakuus voi vaikuttaa lainasi korkoon.

Yrityslainan hinta on siis aina yrityskohtainen ja määräytyy asiakaskohtaisen luottoarvion perusteella. 

Kuinka paljon voin hakea yrityslainaa?

CapitalBoxilta voit hakea yrityslainaa tarvitsemallesi summalle 5 000 - 3 000 000 euron väliltä. Ilman vakuuksia voit saada lainaa enintään 350 000 € asti. Vakuuksien avulla voit hakea 100 000 - 3 000 000 € lainaa.

Yrityslainan takaisinmaksu voi tapahtua jopa 60 kuukauden maksuajalla.

Haluatko tietää enemmän vakuudellisista yrityslainoistamme?

Läpinäkyvyys on meillä erityisen tärkeää ja yrityslainan myöntämisestä herää usein kysymyksiä. Mikäli haluat lisää tietoa yrityslainoista, vakuuksista tai kaipaat rahoitusneuvoja, voit aina ottaa yhteyttä osaaviin lainaneuvojiimme. Neuvontapalvelumme opastavat sinua yrityslainan hakemiseen ja myöntämiseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöösi, jotta saat parhaan hyödyn sinulle sopivasta rahoituksesta.

 

Ota yhteyttä keskustellaksesi yrityslainastamme ja vaihtoehdoistasi

Ota yhteyttä meihin, niin voimme tehdä tarjouksen yrityslainasta, joka voi auttaa sinua kehittämään yritystäsi. Voit soittaa meille arkisin klo 9–17 tai lähettää sähköpostia, johon vastaamme 12 tunnin kuluessa.

Soita meille - (09) 7479 0218

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään

Ma-Pe 9:00-17:00

 

Lähetä meille sähköpostia - support@capitalbox.fi

Vastaamme tiedusteluihin 12 tunnin kuluessa.