Yritystalous ja tunnusluvut

CapitalBox-Yrityksen omavaraisuusaste
2021-10-11
Omavaraisuusaste kuvaa yrityksen vakavaraisuutta ja pääomarakennetta tavalla, jolla on vaikutusta yrityksen tappionsietokykyyn - lue lisää!
CapitalBox Kannattavuuslaskelma
2021-09-28
Kannattava ja tuottava liiketoiminta ovat jokaisen yrittäjän tärkeimmät prioriteetit. Kannattamaton liiketoiminta ei selviydy pidemmän päälle. Siksi nykyisen ja menneen liiketoiminnan kannattavuuden laskeminen, sekä tulevan toiminnan tuottavuuden ennustaminen on tärkeää. Lue lisää yrityksesi kannattavuuslaskelman laatimisesta!
capitalbox_kayttokate
2021-08-23
Käyttökate kertoo mikä on yrityksen tulos ennen poistoja, veroja tai rahoituseriä ja käyttökate %:in tulkinta riippuu monista tekijöistä - lue lisää
capialbox_yritysverokalenteri_ja_yritysverojen_maaraajat
2021-07-22
Yrittäjä, ole ajan tasalla vuoden 2021 toisen puoliskon tärkeimmistä veropäivistä ja lue lista yrityksesi kannalta tärkeistä päivämääristä loppuvuodelle!
CapitalBox_quick_ratio_eli_maksuvalmiussuhde_tunnuslukuna
2021-07-14
Quick ratio on kannattavuuteen liittyvä tunnusluku, jolla on merkittävää relevanssia yritysrahoituksen kannalta - tutustu ja lue lisää!
asiakkaan_elinkaariarvo
2020-11-02
Kaikki asiakkaat eivät ole samanarvoisia. Lue, miten voit luokitella asiakkaat sen perusteella, miten paljon rahaa he tuovat yrityksellesi.
mitä_on_kassavirta
2020-04-01
Kassavirran ymmärtäminen ja hallinta on tärkeää jokaiselle yrittäjälle. Siksi olemme luoneet oppaan, jonka avulla voit ymmärtää ja hallita yrityksesi kassavirtaa sekä estää tulevia kassavirtaongelmia