Yrityslainaa 10 000€ 

10 000 euron suuruisella lainalla voi olla suuri merkitys monille pk-yrityksille. Capitalboxilta voit hakea 10 000 euron suuruista lainaa ilman vakuuksia, nopeasti ja luotettavasti. Yrityslaina soveltuu mm. kulujen kattamiseen ja käyttöpääomaksi.

Näin haet 10000 euron yrityslainaa.

1. Täytä lainahakemus ja valitse lainasumma

Tarvitset vain Y-tunnuksen yhteystiedot sekä arvion lainan määrästä. Voit myös täyttää halutessasi lisätietoja.

2. Tutustu lainatarjoukseen

Tutustu lainatarjoukseen ja lainan ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla.

3. Hyväksy lainatarjouksemme ja nosta laina

Maksamme yrityslainan tilillesi pian, nopeimillaan yhdessä pankkipäivässä,  ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

4. Maksa lainaasi takaisin kuukausittain

Yrityslaina laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Yrityslainaa ilman reaalivakuuksia

CapitalBox tarjoaa yritysrahoitusta pk-yrityksille joustavin ehdoin ilman reaalivakuuksia. Myönnämme 10000 euron suuruisia lainoja yrityksille ilman reaalivakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan saamiseksi emme vaadi lainalle taloudellista tai aineellista vakuutta, lainanottajan oma velkavakuus ja omavelkainen takaus riittää. Yritys voi saada lainan nopeimmillaan jopa yhden pankkipäivän kuluessa, ja maksuun heti. 

CapitalBoxin vakuudeton 10000 euron yrityslaina on loistava vaihtoehto, jos haluat kasvattaa tai kehittää yritystäsi tai jos tarvitset vain nopeasti lisää käyttöpääomaa.  

Lue lisää - mitä vakuudeton yrityslaina tarkoittaa

Lue lisää – yleisimmät yrityslainan vakuudet  

 

Mihin tarkoitukseen yritykset hakevat yrityslainaa?

On tavallista, että yritykset tarvitsevat ulkopuolista pääomaa niin liiketoiminnan kasvattamista varten kuin yritystoiminnan pyörittämiseen ja mahdollisia odottamattomia kuluja varten. Pienet yrityslainat ja esimerkiksi 10 000 euron yrityslainan yritykset voivat hyödyntää mm: 

✔️ käyttöpääomana ja kattamaan käteistarpeita

✔️ ostamaan tarvittavia laitteita, kuten koneita, tuotantolaitteita, kuorma-autoja, autoja, keittiötarvikkeita, toimistolaitteita ja paljon muuta

✔️ ostamaan varastoa ja valmistautua kiireisiin kausiin

✔️ markkinointiin ja lisä- tai kausihenkilöstön palkkaamiseen

 

Olemme tarjonneet aktiivisesti yritysrahoitusta Suomessa vuodesta 2015 lähtien, ja meillä on runsaasti kokemusta myös sinunlaistesi yritysten auttamisesta kasvuun. Olemme palvelleet yrityksiä eri toimialoilla, voit lukea niistä lisää alta löytyvistä linkeistä:

✔️Yrityslaina rakennusalan yritykselle

✔️ Yrityslaina vähittäiskaupan yritykselle

✔️ Yrityslaina ravintola-alan yritykselle

✔️ Yrityslaina logistiikkayrityksille

✔️ Yrityslaina käyttöpääomaksi

 

Rahoitamme myös yleisimpien yritysmuotojen toimintaa. Voit lukea lisää aiheesta alta:

✔️ Laina toiminimelle

✔️ Laina osakeyhtiölle

✔️ Laina yrittäjälle

 

Täytä hakemus ja selvitä yrityksesi mahdollisuus 10000 yrityslainaan!

Yrityslainan korot ja kustannukset

Yrityslainan kustannukset perustuvat yrityksesi yksilölliseen arviointiin, jonka teemme lähetettyäsi hakemuksen. Yrityslainan koron keskiarvo vaihtelee yrityksestäsi riippuen. Yrityslainan korko on yksilöllinen ja mukautetaan yrityksesi liikevaihdon, toimialan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella. 

Lue lisää asiakaskohtaisesta luottoarviosta 

Lue lisää yrityslainojen korkojen määräytymisestä 

Mitä on kassavirta ja miksi se on tärkeää? 

Yritykselle voidaan myöntää yrityslainaa 10000€ tai enemmän, kun

Toiminta

Yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta.

Liikevaihto

Yrityksesi vuosittainen liikevaihto on yli 25 000 €

Omistajuus

Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa.

Tili

Yritykselläsi on suomalainen pankkitili.

Liiketoiminta markkinoilla

Yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

Yleisiä kysymyksiä 10 000€ suuruisista lainoista

Mitä tarvitsen, kun haen lainaa yritykselle?

Yrityslainan hakeminen tapahtuu täysin verkossa, se kestää muutaman minuutin eikä edellytä paperitöitä tai liitteitä. Lainahakemuksen täyttämiseksi tarvitset vain y-tunnuksen sekä yrityksen yhteystiedot. 

Täytyykö haettavan lainasumman olla tasan 10 000 euroa?

Ei. 10 000 euron suuruinen yrityslaina on esimerkki ja yleinen kauttamme haettava lainamäärä. Yritys voi hakea yrityslainaa tarvitsemalleen summalle alkaen 2 000 eurosta aina 350 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksu voi tapahtua jopa 48 kuukauden maksuajalla. 

Miten yrityslainan korot ja kustannukset määräytyvät?

Yrityslainan kustannukset perustuvat yrityksesi yksilölliseen arviointiin, lainasummaan ja laina-aikaan. Yrityslainan keskimääräinen korko vaihtelee yrityksen mukaan. Korko mukautetaan yksilöllisesti yrityksen liikevaihdon, toimialan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella. Yrityslainojen hinnoittelu lainatarjouksessa on aina selkää ja läpinäkyvää, eikä sisällä piilokuluja. 

Pitääkö yrityksen antaa lainalle vakuus?

Ei. CapitalBox-yrityslainan saaminen ei vaadi reaalivakuuksia, kuten kiinteistöjä. Lainalle saatetaan kuitenkin vaatia henkilötakaus. 

Uusimmat blogipostaukset

naisyrittäjä istuu tiskin takana
Lue tästä artikkelista vinkit yrityslainan hakemiseen. Luettuasi tämän lyhyen tekstin tiedät, mikä on yrityslainan omarahoitusosuus ja tarvitaanko sellaista aina.
liiketoimintasuunnitelma ja sen laatiminen
Liiketoimintasuunnitelma konkretisoi liikeideaa, auttaa rahoituksen hakemisessa ja toimii yrityksen kehittämisen välineenä - laadi liiketoimintasuunnitelma näillä opeilla!
Kausityöntekijä
Tässä artikkelissa käydään läpi tärkeimpiä asioita liittyen kausityöntekijöiden käyttämiseen lähinnä yrityksen eli työnantajan näkökulmasta. Annamme 5 hyvää syytä hyödyntää kausityötä ja kerromme tärkeimmät pointit, jotka tulee ottaa huomioon kausityöntekijän palkkaamista suunnitellessa.
cb_pienyrittäjän vakuutukset
Tässä artikkelissa saat tiiviin ja hyödyllisen tietopaketin siitä, miten hoidat yrityksen rahoituksen ja vakuutukset kuntoon fiksulla tavalla. 
cb_asiakaspalvelu
Yrityksen tulorahoitus on yrityksen omasta toiminnasta syntynyttä kassavirtaa ja täten tärkeimpiä rahoitusmuotoja - lue lisää sen laskemisesta ja tulkinnasta!
cb_yrityksen_rahoituslaskelma
Rahoituslaskelma hahmottaa yrityksen rahavirtoja ja auttaa yritystä rahoituksen sekä investointien suunnittelussa - lue lisää ja lataa mallipohjat!