Yrityslainaa 10 000€ 

10 000 euron suuruisella lainalla voi olla suuri merkitys monille pk-yrityksille. Capitalboxilta voit hakea 10 000 euron suuruista lainaa ilman vakuuksia, nopeasti ja luotettavasti. Yrityslaina soveltuu mm. kulujen kattamiseen ja käyttöpääomaksi.

Näin haet 10000 euron yrityslainaa.

1. Täytä lainahakemus ja valitse lainasumma

Tarvitset vain Y-tunnuksen yhteystiedot sekä arvion lainan määrästä. Voit myös täyttää halutessasi lisätietoja.

2. Tutustu lainatarjoukseen

Tutustu lainatarjoukseen ja lainan ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla.

3. Hyväksy tarjous ja nosta laina

Maksamme yrityslainan tilillesi pian, nopeimillaan yhdessä pankkipäivässä,  ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

4. Maksa lainaasi takaisin kuukausittain

Yrityslaina laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Yrityslainaa ilman reaalivakuuksia

CapitalBox tarjoaa yritysrahoitusta pk-yrityksille joustavin ehdoin ilman reaalivakuuksia. Myönnämme 10 000 euron suuruisia lainoja yrityksille ilman reaalivakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan saamiseksi emme vaadi lainalle taloudellista tai aineellista vakuutta, lainanottajan oma velkavakuus ja omavelkainen takaus riittää. Yritys voi saada lainan nopeimmillaan jopa yhden pankkipäivän kuluessa, ja maksuun heti. 

CapitalBoxin vakuudeton 10 000 euron yrityslaina on loistava vaihtoehto, jos haluat kasvattaa tai kehittää yritystäsi tai jos tarvitset vain nopeasti lisää käyttöpääomaa.  

Lue lisää - mitä vakuudeton yrityslaina tarkoittaa

Lue lisää – yleisimmät yrityslainan vakuudet  

 

Mihin tarkoitukseen yritykset hakevat yrityslainaa?

On tavallista, että yritykset tarvitsevat ulkopuolista pääomaa niin liiketoiminnan kasvattamista varten kuin yritystoiminnan pyörittämiseen ja mahdollisia odottamattomia kuluja varten. Pienet yrityslainat ja esimerkiksi 10 000 euron yrityslainan yritykset voivat hyödyntää mm: 

✔️ käyttöpääomana ja kattamaan käteistarpeita

✔️ ostamaan tarvittavia laitteita, kuten koneita, tuotantolaitteita, kuorma-autoja, autoja, keittiötarvikkeita, toimistolaitteita ja paljon muuta

✔️ ostamaan varastoa ja valmistautua kiireisiin kausiin

✔️ markkinointiin ja lisä- tai kausihenkilöstön palkkaamiseen

 

Olemme tarjonneet aktiivisesti yritysrahoitusta Suomessa vuodesta 2015 lähtien, ja meillä on runsaasti kokemusta myös sinunlaistesi yritysten auttamisesta kasvuun. Olemme palvelleet yrityksiä eri toimialoilla, voit lukea niistä lisää alta löytyvistä linkeistä:

✔️Yrityslaina rakennusalan yritykselle

✔️ Yrityslaina vähittäiskaupan yritykselle

✔️ Yrityslaina ravintola-alan yritykselle

✔️ Yrityslaina logistiikkayrityksille

✔️ Yrityslaina käyttöpääomaksi

 

Rahoitamme myös yleisimpien yritysmuotojen toimintaa. Voit lukea lisää aiheesta alta:

✔️ Laina toiminimelle

✔️ Laina osakeyhtiölle

✔️ Laina yrittäjälle

 

Täytä hakemus ja selvitä yrityksesi mahdollisuus 10 000 € yrityslainaan!

Yrityslainan korot ja kustannukset

Yrityslainan kustannukset perustuvat yrityksesi yksilölliseen arviointiin, jonka teemme lähetettyäsi hakemuksen. Yrityslainan koron keskiarvo vaihtelee yrityksestäsi riippuen. Yrityslainan korko on yksilöllinen ja mukautetaan yrityksesi liikevaihdon, toimialan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella. 

Lue lisää asiakaskohtaisesta luottoarviosta 

Lue lisää yrityslainojen korkojen määräytymisestä 

Mitä on kassavirta ja miksi se on tärkeää? 

Yritykselle voidaan myöntää yrityslainaa 10 000 € tai enemmän, kun

Toiminta

Yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta.

Liikevaihto

Yrityksesi vuosittainen liikevaihto on yli 40 000 €

Omistajuus

Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa.

Tili

Yritykselläsi on suomalainen pankkitili.

Liiketoiminta markkinoilla

Yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

Yleisiä kysymyksiä 10 000 € suuruisista lainoista

Mitä tarvitsen, kun haen lainaa yritykselle?

Yrityslainan hakeminen tapahtuu täysin verkossa, se kestää muutaman minuutin eikä edellytä paperitöitä tai liitteitä. Lainahakemuksen täyttämiseksi tarvitset vain y-tunnuksen sekä yrityksen yhteystiedot. 

Täytyykö haettavan lainasumman olla tasan 10 000 euroa?

Ei. 10 000 euron suuruinen yrityslaina on esimerkki ja yleinen kauttamme haettava lainamäärä. Yritys voi hakea yrityslainaa tarvitsemalleen summalle alkaen 5 000 eurosta aina 350 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksu voi tapahtua jopa 48 kuukauden maksuajalla. 

Miten yrityslainan korot ja kustannukset määräytyvät?

Yrityslainan kustannukset perustuvat yrityksesi yksilölliseen arviointiin, lainasummaan ja laina-aikaan. Yrityslainan keskimääräinen korko vaihtelee yrityksen mukaan. Korko mukautetaan yksilöllisesti yrityksen liikevaihdon, toimialan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella. Yrityslainojen hinnoittelu lainatarjouksessa on aina selkää ja läpinäkyvää, eikä sisällä piilokuluja. 

Pitääkö yrityksen antaa lainalle vakuus?

Ei. CapitalBox-yrityslainan saaminen ei vaadi reaalivakuuksia, kuten kiinteistöjä. Lainalle saatetaan kuitenkin vaatia henkilötakaus. 

Uusimmat blogipostaukset

cb_konversio optiointi
Verkkokauppa on kasvattanut merkitystään huomattavasti liiketoiminnassa digitalisaation ja teknologisten innovaatioiden myötä. Pienyrityksille se tarjoaa mahdollisuuden kilpailla suurten toimijoiden kanssa globaaleilla markkinoilla. Kuitenkaan pelkän verkkokaupan perustaminen ei ole riittävä keino menestyä nykypäivän kilpailullisessa ympäristössä. Olennaista on, miten verkkosivustosi pystyy muuntamaan vierailijat tyytyväisiksi asiakkaiksi, ja tämä onkin konversio-optimoinnin ydin.
cb_muuttuvat kustannukset
Kun tarkastellaan yrityksen talouden hallintaa, yksi keskeinen osa on kustannusten hallinta. Yrityksen kulut voidaan jakaa kahteen pääluokkaan: kiinteisiin ja muuttuviin kustannuksiin. Kiinteät kustannukset, kuten vuokra ja palkat, pysyvät yleensä suhteellisen vakaana ajan kuluessa. Toisaalta muuttuvat kustannukset, kuten raaka-aineiden hinnat, kuljetuskustannukset ja markkinointimenojen vaihtelut, ovat alttiimpia muutoksille.
cb_yrittäjä
Suomi tunnetaan paitsi upeasta luonnostaan ja vahvasta kulttuuristaan myös innovatiivisesta yrityskentästään. Yrittäjyys on osa suomalaista identiteettiä, ja monet suomalaiset harkitsevatkin yrittäjäksi ryhtymistä. Miksi sitten yrittäjäksi kannattaa ryhtyä? Tässä artikkelissa pureudumme syihin, jotka tekevät yrittäjyydestä houkuttelevan vaihtoehdon suomalaisille.
kirjanpito_cb
Yrityksen menestyksen yksi kulmakivi on sen taloushallinta, ja tässä keskeisessä roolissa on kirjanpito. Kirjanpito ei ole pelkästään lakisääteinen velvollisuus, vaan se tarjoaa yritykselle mahdollisuuden ymmärtää taloutensa syvällisesti ja tehdä perusteltuja päätöksiä. Monille yrittäjille ja pienyrityksille kirjanpidon maailma voi kuitenkin tuntua monimutkaiselta ja haastavalta.
CB_kilpailuetu
Kilpailuetu on yksi keskeisimmistä tekijöistä yrityksen menestyksen kannalta. Se viittaa siihen, miten yritys erottuu kilpailijoistaan ja pystyy tarjoamaan asiakkailleen jotain ainutlaatuista ja arvokasta. Kilpailuetu on se tekijä, joka houkuttelee asiakkaita valitsemaan juuri sinun yrityksesi muiden vaihtoehtojen sijaan.
Vakuudellinen yrityslaina
Vakuudellinen yrityslaina on rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden saada tarvitsemaansa pääomaa siten, että he tarjoavat lainan vakuudeksi jotain omaisuutta. Tämä vakuus voi olla esimerkiksi kiinteistö, maaomaisuus, ajoneuvo tai liiketoiminnan varat. Vakuuden avulla lainanantaja saa turvaa lainan takaisinmaksulle, ja tämä mahdollistaa suurempien lainasummien myöntämisen sekä alhaisemman korkotason verrattuna vakuudettomiin lainoihin.