Iso yrityslaina

Suuret yrityslainat soveltuvat yrityksen pidempiaikaiseen rahoitukseen, isoihin investointeihin ja esimerkiksi yrityskauppoihin. CapitalBoxilta haettava isoin mahdollinen yrityslaina on suuruudeltaan 2 000 000€
Joustava takaisinmaksu
Erinomainen asiakastyytyväisyys
Ei-sitova hakemus

Yrityslainaa aina 2 000 000 € saakka

 

CapitalBoxin yrityslainat ovat suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla voi olla tarvetta suurillekin lainasummille. Olemme hiljaittain nostaneet yrityslainamme maksimimäärän 2 000 000€ tarjotaksemme myös isoja yrityslainoja. Pääomaltaan suurta yrityslainaa haetaan paperittomasti verkossa, luottopäätös perustuu kassavirtaan emmekä pääsääntöisesti edellytä suurille yrityslainoille reaalivakuuksia. CapitalBoxilta voit kuitenkin hakea myös vakuudellista yrityslainaa. Isojen yrityslainojen kohdalla on kuitenkin hyvä huomioida, että vakuusvaatimukset voivat olla keskimääräistä tiukempia.

 

Miksi ottaa suuri yrityslaina CapitalBoxilta?

  • Joustavat laina-ehdot ja takaisinmaksu tarpeesi mukaan
  • Ennustettava kiinteä kuukausierä
  • Henkilökohtainen ja erinomainen asiakaspalvelu

 

Pyydä lainatarjous haluamallesi summalle aina 2 000 000€ saakka

Hae lainaa minuuteissa

Kerro meille itsestäsi ja yrityksestäsi sekä kuinka paljon haluat lainata yrityksellesi.

Pyydä yrityslainatarjous

Tutustu lainasi ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla, niin saat tarjouksen.

Kuukausilaskutus

Yrityslainamme laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Hyväksy lainatarjouksemme

Maksamme yrityslainan tilillesi pian ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

Haussa vakuudeton suuri yrityslaina?

Yrityslaina voi olla vakuudeton tai vakuudellinen. CapitalBoxilta voit hakea isoakin lainaa yrityksellesi joustavilla ehdoilla ilman reaalivakuuksia.

Lainasummaltaan suuretkaan yrityslainat eivät pääsääntöisesti edellytä raha- tai esinevakuutta lainalle, lainaajan omavelkainen takaus riittää.

CapitalBooxilta voit kuitenkin hakea yrityslainaa vakuuksilla.

Lue lisää - tätä tarkoittaa vakuudeton yrityslaina

Lue lisää - yritysluotto ilman vakuuksia

Lue lisää - yrityslainojen vakuudet ja kaikki mitä sinun tulee tietää

Usein kysyttyä suuremmista yrityslainoista

Mitä tarkoittaa suuri yrityslaina?

Suurelle yrityslainalle ei ole virallista määritelmää, mutta useimmat luotonantajat määrittelevät suuren yrityslainan yli 250 000€ suuruiseksi lainaksi, jonka takaisinmaksuaika on vähintään yksi vuosi. CapitalBoxin suurin mahdollinen yrityslaina on 2 000 000€ ja takaisinmaksuaika enintään 5 vuotta.

Miten haen suurta yrityslainaa CapitalBoxilta?

Pääomaltaan suuren yrityslainan hakeminen kauttamme tapahtuu täyttämällä aluksi ei-sitova lainahakemus verkossa. Yritys määrittelee hakemansa lainasumman, sekä antaa perustiedot yrityksestä, minkä jälkeen CapitalBox antaa yritykselle lainatarjouksen, johon kannattaa tutustua yhdessä ammattitaitoisten lainaneuvojiemme kanssa.

Mikä on suurten yrityslainojen korkotaso?

Yrityslainan korko vaihtelee yrityksestä riippuen ja lainamäärä vaikuttaa lainan korkoon pääsääntöisesti vähemmän kuin yrityskohtaiset tekijät. Isojen yrityslainojen korko määräytyy yksilöllisesti yrityksen liikevaihdon, alan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella. Lisäksi korkoihin vaikuttavat erilaiset ulkoiset tekijät, suurimpana markkinakysyntä. 

Lue lisää - miten yrityslainan korot määräytyvät?

Mitä on kassavirta ja miksi se on tärkeää?

Onko yritysmuodolla merkitystä lainaehtojen kannalta?

CapitalBoxin kautta voi hakea isoa yrityslainaa kaikille yritysmuodoille oli kyseessä sitten avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö, osuuskunta tai toiminimi. Lainaehdot perustuvat puhtaasti kassavirtaan ja yrityskohtaiseen arviointiin, joihin yhtiömuoto ei lähtökohtaisesti vaikuta. Lainaehdot ovat läpinäkyviä ja yrityksen on mahdollista maksaa laina takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja.

Onko yrityslainan maksimimäärä sama kuin yritysluoton enimmäismäärä?

Lähtökohtaisesti ei. CapitalBox yritysluottoa voi hakea enintään 100 000€ saakka ja yrityslainan maksimäärä on 2 000 000€. Yritysluotto toimii yritykselle joustavana luottolimiittinä, kun taas yrityslaina maksetaan takaisin kiinteinä samansuuruisina kuukausierinä.

Lue lisää - yrityslaina vai yritysluotto?

Minulla on jo yrityslaina - voinko yhdistää aiemmat lainani?

Olemassa olevien lainojen yhdistäminen aina 2 000 000€ saakka on mahdollista CapitalBoxin kautta. Lainoja yhdistelemällä yritys voi säästää merkittäviä summia etenkin, kun kyseessä ovat suuremmat yrityslainat.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä

Mihin suurta yrityslainaa voi käyttää?

Isot yrityslainat soveltuvat erityisesti investointirahoitukseksi ja yrityskauppojen rahoitukseen. Suuria yrityslainoja voi myös hyödyntää lisäämään yrityksen käyttöpääomaa.

Lue lisää - investointirahoitus

Yrityskauppojen rahoitus

Investointien suunnittelu

Lisää artikkeleja liiketoiminnan kasvattamiseen, josta voisit pitää

Tiimi
24.10.2022
Yrityksen kasvattamisen takana ei ole yksinkertainen yhtälö. Se vaatii ajattelua ja analysointia, se edellyttää ennakointia ja herkkyyttä suuntauksia kohtaan ja ennen kaikkea se vaatii rohkeutta.
CapitalBox_yrityksen_investoinnit
28.01.2022
Tutustu kattavaan oppaaseen investointien suunnittelusta ja investointilaskennasta yrittäjille sekä selvitä perusasiat investointien rahoituksesta!
CapitalBox Yrityksen kansainvälistyminen
11.10.2021
Yrityksen kasvu ja kansainvälistyminen on monivaiheinen prosessi - tutustu kansainvälistymisen vaiheisiin ja rahoitusvaihtoehtoihin.