Yrityslaina ravintola-alan liiketoimintaan

Rahoituksen järjestäminen ravintolalle, kahvilalle tai baarille onnistuu helposti CapitalBoxin yrityslainan avulla. Lainahakemuksen tekeminen vie vain hetken ja päätöksen saat jopa seuraavana päivänä. Reaalivakuuksia et tarvitse.

Yrityslainat ravintoloille, anniskelupaikoille ja kahviloille

Oikeanlainen rahoitus auttaa pitämään ravintolan, kahvilan tai pubin ovet avoinna yllättävien tilanteiden sattuessa kohdalle. Lisärahoitukselle voi nousta tarve myös ulkopuolisten tekijöiden, kuten pandemiasulkujen vuoksi, puhumattakaan eri investoinneista keittiöön tai asiakassalin puolelle.  

Lyhytaikainen yrityslaina on hyvä keino selvitä tämän kaltaisten tilanteiden yli. Lisärahoituksen nopea saatavuus on oleellisen tärkeää, ja CapitalBoxin lainapäätöksen saat nopeimmillaan jopa vuorokaudessa. Valintasi voi olla joko joustava yritysluotto tai lyhytaikainen yrityslaina. Molemmat näistä rahoitusvaihtoehdoista ovat reaalivakuudettomia. 

Nopeaa ja vaivatonta rahoitusta ravintola-alalle 

Voit luottaa CapitalBoxiin nopeana yrityslainojen tarjoajana. Tarjoamme yrityslainoja 350 000 euroon saakka - reaalivakuuksia ei vaadita. Hakemuksemme täyttäminen kestää alle 5 minuuttia ja keskimäärin hakemus hyväksytään yhden työpäivän aikana. Voit siis saada tarvitsemasi käyttöpääoman vain yhdessä päivässä.  

Ravintola-alan yritys voi hakea yrityslainaa CapitalBoxilta seuraavien ehtojen täyttyessä: 

  • Yritys on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta 
  • Yrityksen vuosittainen liikevaihto ylittää 40 000 € 
  • Yrityksen omistajat asuvat Suomessa 
  • Yhtiöllä on suomalainen pankkitili 
  • Yhtiön fyysinen osoite on Suomessa 

Hae yritysrahoitusta jo tänään

HAE NYT
Tai soita: (09) 7479 0218

Katso, mitä eräs ylpeä asiakkaamme CapitalBox-yritysluotosta:

"Jonkin aika sitten meillä oli suuria projekteja, mikä tarkoitti, että meillä oli hetkellisesti maksuvalmiusongelma. Onneksi otimme yhteyttä CapitalBoxiin, joka käsitteli hakemuksemme ja maksoi lainan nopeasti, jotta projektit pystyttiin toteuttamaan ajoissa ja asiakkaat olivat tyytyväisiä.  Aloimme täyttää hakemusta verkkosivustolla ja seuraavana päivänä minulle soitti konsultti, joka tarvitsi vain muutamia lisätietoja. Muutaman päivän kuluttua viimeisten tietojen antamisen jälkeen rahat olivat tilillä. Tämä ei todellakaan ole viimeinen kerta, kun hyödynnämme CapitalBoxiä." 

Jonas Christoffersen, Omistaja /TJ, ShowIt Media IVS”  

Näin haet rahoitusta CapitalBoxilta

1. Täytä lainahakemus ja valitse lainasumma

Tarvitset vain Y-tunnuksen yhteystiedot sekä arvion lainan määrästä. Voit myös täyttää halutessasi lisätietoja.

2. Tutustu lainatarjoukseen

Tutustu lainatarjoukseen ja lainan ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla.

3. Hyväksy tarjous ja nosta laina

Maksamme yrityslainan tilillesi pian, nopeimillaan yhdessä pankkipäivässä,  ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

4. Maksa lainaasi takaisin kuukausittain

Yrityslaina laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.