Kuljetusyrityksen rahoitus ja yrityslainat

Kuljetusyrityksen ja logistiikka-alan yritysten rahoitus järjestyy Capitalboxin yrityslainalla nopeasti. Vakuudeton yrityslaina on suunniteltu erityisesti pk-yritysten tarpeita varten.

Yrityslaina kuljetusyrittäjille

Oikeanlainen yritysrahoitus auttaa kuljetus- ja logistiikkayrityksiä suurten hankintojen rahoittamisessa sekä ajoneuvojen ylläpidon kustannuksien hallinnassa. Lyhytaikainen yrityslaina on usein hyvä keino rahoittaa suurempien hankintojen kulujen ennakkomaksuja. Pieni yrityslaina, vakuudellinen laina, oikein mitoitettu luottolimiitti tai yritysluotto sen sijaan auttavat jakamaan kuljetuskaluston ja ajoneuvojen ylläpidon kustannuksia pienempiin eriin.

CapitalBoxin tarkoitus on tarjota käyttöpääomaa yrityksellesi silloin, kun sitä tarvitset. Tarjoamme nopeita, helppoja ja yrityslainoja jopa 2 000 000 euroon saakka kuljetus- ja logistiikkayrittäjille. Lainan hakemisessa voit myös hyödyntää omaisuutta vakuutena! Yrittäjän on mahdollista saada positiivinen luottopäätös saman vuorokauden sisällä lainan hakemisesta ja rahat tilille nopeimmillaan saman pankkipäivän aikana.

Kuljetus- tai logistiikkayritys voi hakea yrityslainaa Capitalboxilta, yritysmuodosta riippumatta, seuraavien ehtojen täyttyessä:

  • Yrityksen on oltava ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta
  • Yrityksen vuosittainen liikevaihto ylittää 40 000 €
  • Yrityksen omistajat asuvat Suomessa
  • Yrityksellä on suomalainen pankkitili
  • Yrityksen fyysinen osoite on Suomessa 
     

Kokemuksia CapitalBoxin yrityslainasta kuljetusalalla

"Jokainen yritystoiminnan harjoittaja tietää, että käyttöpääoma on välttämätöntä. CapitalBox ymmärtää, että yritys voi silti toimia hyvin, vaikka käyttöpääomasta olisi puutetta. Avoimin mielin, läpinäkyvästi ja molemminpuolisella luottamuksella he kuuntelivat ja ymmärsivät edellytyksemme, aivan kuten missä tahansa hyvässä liiketoimessa. CapitalBoxin nopealla avulla pystyimme ratkaisemaan maksuvalmiusongelman 24 tunnin kuluessa. 

Heidän nopea ja ammattimainen toimintansa tekivät kestävän vaikutuksen, joka pysyy mielissämme." 

Näin haet rahoitusta CapitalBoxilta

1. Täytä lainahakemus ja valitse lainasumma

Tarvitset vain Y-tunnuksen yhteystiedot sekä arvion lainan määrästä. Voit myös täyttää halutessasi lisätietoja.

2. Tutustu lainatarjoukseen

Tutustu lainatarjoukseen ja lainan ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla.

3. Hyväksy tarjous ja nosta laina

Maksamme yrityslainan tilillesi pian, nopeimillaan yhdessä pankkipäivässä,  ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

4. Maksa lainaasi takaisin kuukausittain

Yrityslaina laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Hyödyllistä tietoa kuljetusyrityksen rahoituksesta

Mihin kuljetus -ja logistiikka yritykset voivat hyödyntää yrityslainaa?

Vakuudeton yrityslainamme soveltuu erityisesti uusien ajoneuvojen ostoon tai leasingiin, kaluston korjauskustannusten rahoittamiseen sekä suurempien huoltokulujen kattamiseen. Yrityslainan avulla kuljetusyritys voi niin ikään palkata uutta henkilöstöä tai panostaa esimerkiksi yrityksen markkinointiin.

Lue lisää – mihin yrityslainaa tarvitaan?

Tarvitsenko vakuuksia yrityslainaa varten?

CapitalBoxilta voit hakea lainaa vakuuksilla tai ilman, jolloin vain henkilökohtainen takaus riittää. Vakuuksien hyödyntäminen yrityslainaa hakiessa kuljetusyrityksille on täysin mahdollista yritysmuodosta riippumatta, ja vaikuttaa lähinnä vain haettavan lainasumman suuruuteen. Voit kuitenkin hakea lainaa myös ilman vakuuksia. Näin ollen rahoitus avullamme ei sitouta yrityksen kiinteää omaisuutta kuten kuljetuskalustoa tai toimitiloja. Lainaa varten tarvitaan lainan ottajan henkilökohtainen takaus.

Lue lisää yrityslainan vakuuksista

Hyödyllistä tietoa pk-yrityksille

CapitalBox_Yritysverokalenteri-2022
14.02.2022
Ole ajan tasalla vuoden 2022 tärkeimmistä verotuspäivistä. Yrittäjä, lue lista yrityksesi tärkeistä päivämääristä vuodelle 2022!
CapitalBox_mista-kaikkialta-pk-yritys-saa-rahoitusta
31.05.2021
Pk-yritysten rahoituskenttä on Suomessa hyvin monipuolinen. Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin ja löydä yrityksellesi sopiva rahoitusmuoto!
verkkokaupan
16.12.2020
Kassavirtaan perustuvat verkkokaupan yrityslainat. Rahoitus alle 24 tunnissa. Auta yritystäsi kasvamaan lisäpääoman avulla.