MEDIAKESKUS

CAPITALBOX MEDIASSA

Amanda Kotaja liittyi Team CapitalBoxin huippuryhmään

Tämä artikkeli on ilmestynyt aikaisemmin Satakunnan Kansa -lehdessä

Ratakelaaja Amanda Kotaja on valittu syksyllä perustettuun Team CapitalBoxin huippu-urheilijoista koostuvaan ryhmään.

Ryhmään kuuluvat myös kolmiloikkaajat Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen sekä ruotsalaiset kiekonheiton olympiavoittaja Daniel Ståhl ja seiväshypyn olympiavoittaja ja maailmanennätyksen haltija Armand Duplantis.

CapitalBoxista Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppani – olympiavoittajat osa uutta sponsorointikonseptia

Tämä artikkeli on ilmestynyt aikaisemmin Yleisurheilu - lehdessä

Tässä on kyse uudenlaisesta yhteistyömallista. SUL on yhdessä CapitalBoxin kanssa rakentanut kokonaisvaltaisen monikansallisen sponsorointikonseptin, jossa yleisurheilu on valittu yhtiön strategiseksi urheilulajiksi, kertoo SUL:n markkinointiyhtiön Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä.

Daniel Ståhl riemuitsi suomalaisesta tukijasta – Urheiluliiton uudessa sponsorisopimuksessa on keulakuvina ruotsalaiset supertähdet

Tämä artikkeli on ilmestynyt aikaisemmin Helsingin Sanomissa

Samanaikaisesti yhteistyön julkistamisen kanssa kerrottiin ryhmän sponsoroimasta Team Capital Boxista, johon kuuluvat suomalaisurheilijoista kolmi­loikkaajat Senni Salminen ja Kristiina Mäkelä sekä ruotsalaisista kiekonheittäjä Daniel Ståhl ja seiväshyppääjä Armand Duplantis.

Kasvava fintech-yhtiö ryhtyy Urheiluliiton pääyhteistyökumppaniksi – Tallissa ruotsalaisia olympiavoittajia ja suomalaistähtiä

Tämä artikkeli on ilmestynyt aikaisemmin Kauppalehdessä

Yrityslainoja pienille ja keskisuurille yrityksille myöntävä fintech-yhtiö CapitalBox on Suomen Urheiluliiton (SUL) uusi pääyhteistyökumppani.

Suomen urheiluliiton uusi pääsponsori tarjoaa vakuudettomia yrityslainoja – Olympiavoittaja Duplantis: ”Sponsorit auttavat keskittymään vain urheiluun”

Tämä artikkeli on ilmestynyt aikaisemmin Talouselämä - lehdessä

Suomen urheiluliiton uuden pääyhteistyökumppanin Team CapitalBoxin hallituksen puheenjohtajan Scott Donnellyn mukaan urheilijoilla ja yrittäjillä on paljon yhteistä.

Pk-yritykset ovat tyytyväisiä Merkeliin, mutta COVID-19-pandemian takia myönnettäviin tukiin liittyvät huolet nousevat kaikkialla Euroopassa 

Artikkeli ilmestyi alun perin Forbesissa 

Laina-alusta Capitalboxin tekemässä kyselyssä 2 000 pk-yritysten johtajaa pyydettiin nimeämään poliitikko, joka oli antanut tehokkainta tukea pandemian aikana. 63 % nimesi Saksan liittokansleri Merkelin, jonka jälkeen toisella sijalla oli 55 %:lla Ranskan presidentti Emmanuel Macron.