Yrityslainaa 50 000€

50 000 euron tai tätä suurempi yrityslaina soveltuu mm. pidempiaikaiseen rahoitukseen ja esimerkiksi investointien tai yrityskauppojen rahoittamiseksi osittain tai kokonaan. Capitalboxin yrityslainaa voidaan myös hyödyntää yrityksen käyttöpääomana.

Näin haet 50 000 euron suuruista yrityslainaa

1. Täytä lainahakemus ja valitse lainasumma

Tarvitset vain Y-tunnuksen yhteystiedot sekä arvion lainan määrästä. Voit myös täyttää halutessasi lisätietoja.

2. Tutustu lainatarjoukseen

Tutustu lainatarjoukseen ja lainan ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla.

3. Hyväksy tarjous ja nosta laina

Maksamme yrityslainan tilillesi pian, nopeimillaan yhdessä pankkipäivässä,  ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

4. Maksa lainaasi takaisin kuukausittain

Yrityslaina laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Yrityslainaa 50 000€ - 350 000€ ilman vakuuksia

CapitalBoxin vakuudettomat ja suuret yrityslainat soveltuvat pk-yrityksien liiketoiminnan kehittämiseen ja käyttöpääomaksi. Olemme erikoistuneet pk-yrityksien yritysrahoitukseen ja myönnämme reaalivakuudettomia lainoja yrityksille nopeasti ja luotettavasti verkossa. 

50 000 euroa suurempien yrityslainojen hakeminen tapahtuu paperittomasti verkossa ja lainapäätös perustuu kassavirtaan. Yrityslainamme ovat vakuudettomia ja lainan hakijan omavelkainen takaus riittää pääsääntöisesti takaamaan lainan. Kauttamme yrityslainaa voivat hakea kaikki yritysmuodot toiminimestä osakeyhtiöön. 

Yrityslainojemme takaisinmaksu tapahtuu ennustettavina kiinteinä kuukausierinä ja 50 000 suuruisen yrityslainan takaisinmaksu voidaan neuvotella peräti 48 kuukauden pituiseksi. Laina on myös mahdollista maksaa pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. 

Tätä vakuudeton yrityslainamme tarkoittaa

CapitalBox myöntää lainaa yrityksille joustavilla ehdoilla ilman reaalivakuuksia. 

Yrityslainamme eivät edellytä raha- tai esinevakuutta lainalle, lainaajan omavelkainen takaus riittää. 

Lue lisää - tätä tarkoittaa vakuudeton yrityslaina 

Lue lisää - yritysluotto ilman vakuuksia 

Lue lisää - yrityslainojen vakuudet ja kaikki mitä sinun tulee tietää 

 

Miksi hakea yrityslainaa Capitalboxilta?

✔️Nopea ja ei-sitova lainahakemus suoraan verkossa 

✔️Käsittelemme hakemuksen heti 

✔️Positiivinen luottopäätös ilman reaalivakuuksia 

✔️Joustava takaisinmaksu ja laina-aika tarpeesi mukaan jopa 48 kuukautta 

✔️Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu, ei koskaan piilokuluja 

✔️Voit maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin ja säästää 

Yritykselle voidaan myöntää yrityslainaa 50 000€ tai enemmän, kun

Toiminta

Yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta.

Liikevaihto

Yrityksesi vuosittainen liikevaihto on yli 40 000 €

Omistajuus

Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa.

Tili

Yritykselläsi on suomalainen pankkitili.

Liiketoiminta markkinoilla

Yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

Usein kysyttyä yli 50 000 euron suuruisista yrityslainoista

Miten yrityslainan hakeminen Capitalboxin kautta tapahtuu?

Yli 50 000 euron ja lainan ja pääomaltaan suurempien yrityslainojen hakeminen kauttamme tapahtuu täyttämällä aluksi ei-sitova lainahakemus verkossa. Yritys määrittelee hakemansa lainasumman, sekä antaa perustiedot yrityksestä, minkä jälkeen CapitalBox antaa yritykselle lainatarjouksen, johon kannattaa tutustua yhdessä ammattitaitoisten lainaneuvojiemme kanssa. Lainahakemuksen täyttämistä varten yritys tarvitsee ensi alkuun vain y-tunnuksen sekä yrityksen yhteystiedot. 

Miten yrityslainojen korkotaso määräytyy?

Yrityslainan korko vaihtelee yrityksestä riippuen ja lainamäärä vaikuttaa lainan korkoon pääsääntöisesti vähemmän kuin yrityskohtaiset tekijät. Yrityslainan keskimääräinen korko vaihtelee yrityksen mukaan. Korko mukautetaan yksilöllisesti yrityksen liikevaihdon, toimialan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella. Yrityslainojen hinnoittelu lainatarjouksessa on aina selkää ja läpinäkyvää, eikä sisällä piilokuluja. 

Lue lisää yrityslainojen korkojen määräytymisestä 

Onko yritysmuodolla merkitystä lainaehtojen kannalta?

Lainaehdot perustuvat puhtaasti kassavirtaan ja yrityskohtaiseen arviointiin, joihin yhtiömuoto ei lähtökohtaisesti vaikuta. Lainaehdot ovat läpinäkyviä ja yrityksen on mahdollista maksaa laina takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja. 

Lue lisää – asiakaskohtainen luottoarvio  

Voiko haettava lainasumma ylittää 50 000 euroa?

Kyllä. 50 000 euron suuruinen yrityslaina on esimerkki ja yleinen kauttamme haettava lainamäärä. Yritys voi hakea yrityslainaa tarvitsemalleen summalle aina 350 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksu voi tapahtua jopa 48 kuukauden maksuajalla. Perinteisen yrityslainan vaihtoehtona kauttamme voi hakea myös yritysluottoa enintään 100 000 euroon saakka

Uusimmat blogipostaukset

Yrityksen vastuullisuus
Yritysvastuu on noussut keskeiseksi aiheeksi liike-elämässä. Yhä useammat yritykset ymmärtävät vastuullisen liiketoiminnan merkityksen sekä yhteiskunnalle että oman menestyksensä kannalta. Tämä artikkeli tutkii yritysvastuun käsitettä ja tarjoaa ideoita yrityksen vastuullisuuden kehittämiseen.
Pienyrityksen laskutus
Yrityksen laskutuksen ja perinnän hallinta on tärkeää taloudellisen menestyksen kannalta. Tässä oppaassa tarjoamme käytännön vinkkejä ja strategioita, joiden avulla voit optimoida laskutusprosessin ja varmistaa maksujen oikea-aikaisen perinnän.
Kustannusten nousu
Kasvavat kustannukset voivat aiheuttaa haasteita yritysten kannattavuudelle ja liiketoiminnan jatkuvuudelle. On tärkeää, että yritykset pystyvät hallitsemaan näitä kustannuksia tehokkaasti ja löytämään tapoja säilyttää kannattavuutensa.
World Rallycross
FIA:n rallicrossin maailmanmestaruuskilpailu on ilmoittanut yhteistyöstä fintech-asiantuntijan Multitude SE:n kanssa. Itsenäisten liiketoimintayksiköidensä SweepBankin, Ferratumin ja CapitalBoxin avulla Multitude on ollut mukana rallicrossin parissa jo useiden vuosien ajan, mutta tämä kausi on yritysten emoyhtiölle ensimmäinen virallinen osallistuminen. Fintech-palvelujen kansainvälisenä edelläkävijänä brändi hyödyntää alan johtavaa asiantuntemustaan, työkalujaan ja resurssejaan finanssiteknologian skaalaamiseen ja kasvattamiseen kestävällä tavalla. Sen itsenäiset liiketoimintayksiköt tarjoavat digitaalisia rahoitus- ja mobiilipankkipalveluja kuluttajille ja pk-yrityksille tavoitteenaan tehdä rahoituksesta helposti saatavilla olevaa kaikille.
Vakuudellinen laina
Yrityslainaa on vakuudellista ja vakuudetonta. Mitä se tarkoittaa? Vakuudellista yrityslainaa haettaessa lainanottaja tekee sopimuksen lainoittajan kanssa, jonka mukaan jälkimmäinen saa haltuunsa vakuudeksi luvattua omaisuutta, rahaa tai yrityskiinnistyksiä, jos lainanottaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin sovitulla tavalla. Vakuudeton laina yritykselle voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että reaalivakuuksille ei ole rahoituslaitoksella tarvetta. Vakuutena toimii tällöin henkilökohtainen takaus.
yrityslainan korko
Yrityslainan korko ei ole yksiselitteinen asia, sillä joskus korolla tarkoitetaan pelkkää korkoa ja joskus siihen lasketaan mukaan lainan muitakin kuluja. Erityistä huomiota on kiinnitettävä todelliseen vuosikorkoon, sillä se on esitetyistä korkoon liittyvistä termeistä merkittävin ja yleisimmin käytetty, sekä helpoiten ymmärrettävissä.