Yrityslainaa 50 000€

50 000 euron tai tätä suurempi yrityslaina soveltuu mm. pidempiaikaiseen rahoitukseen ja esimerkiksi investointien tai yrityskauppojen rahoittamiseksi osittain tai kokonaan. Capitalboxin yrityslainaa voidaan myös hyödyntää yrityksen käyttöpääomana.

Näin haet 50 000 euron suuruista yrityslainaa

1. Täytä lainahakemus ja valitse lainasumma

Tarvitset vain Y-tunnuksen yhteystiedot sekä arvion lainan määrästä. Voit myös täyttää halutessasi lisätietoja.

2. Tutustu lainatarjoukseen

Tutustu lainatarjoukseen ja lainan ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla.

3. Hyväksy lainatarjouksemme ja nosta laina

Maksamme yrityslainan tilillesi pian, nopeimillaan yhdessä pankkipäivässä,  ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

4. Maksa lainaasi takaisin kuukausittain

Yrityslaina laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Yrityslainaa 50 000€ - 350 000€ ilman vakuuksia

CapitalBoxin vakuudettomat ja suuret yrityslainat soveltuvat pk-yrityksien liiketoiminnan kehittämiseen ja käyttöpääomaksi. Olemme erikoistuneet pk-yrityksien yritysrahoitukseen ja myönnämme reaalivakuudettomia lainoja yrityksille nopeasti ja luotettavasti verkossa. 

50 000 euroa suurempien yrityslainojen hakeminen tapahtuu paperittomasti verkossa ja lainapäätös perustuu kassavirtaan. Yrityslainamme ovat vakuudettomia ja lainan hakijan omavelkainen takaus riittää pääsääntöisesti takaamaan lainan. Kauttamme yrityslainaa voivat hakea kaikki yritysmuodot toiminimestä osakeyhtiöön. 

Yrityslainojemme takaisinmaksu tapahtuu ennustettavina kiinteinä kuukausierinä ja 50 000 suuruisen yrityslainan takaisinmaksu voidaan neuvotella peräti 48 kuukauden pituiseksi. Laina on myös mahdollista maksaa pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. 

Tätä vakuudeton yrityslainamme tarkoittaa

CapitalBox myöntää lainaa yrityksille joustavilla ehdoilla ilman reaalivakuuksia. 

Yrityslainamme eivät edellytä raha- tai esinevakuutta lainalle, lainaajan omavelkainen takaus riittää. 

Lue lisää - tätä tarkoittaa vakuudeton yrityslaina 

Lue lisää - yritysluotto ilman vakuuksia 

Lue lisää - yrityslainojen vakuudet ja kaikki mitä sinun tulee tietää 

 

Miksi hakea yrityslainaa Capitalboxilta?

✔️Nopea ja ei-sitova lainahakemus suoraan verkossa 

✔️Käsittelemme hakemuksen heti 

✔️Positiivinen luottopäätös ilman reaalivakuuksia 

✔️Joustava takaisinmaksu ja laina-aika tarpeesi mukaan jopa 48 kuukautta 

✔️Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu, ei koskaan piilokuluja 

✔️Voit maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin ja säästää 

Yritykselle voidaan myöntää yrityslainaa 50 000€ tai enemmän, kun

Toiminta

Yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta.

Liikevaihto

Yrityksesi vuosittainen liikevaihto on yli 40 000 €

Omistajuus

Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa.

Tili

Yritykselläsi on suomalainen pankkitili.

Liiketoiminta markkinoilla

Yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

Usein kysyttyä yli 50 000 euron suuruisista yrityslainoista

Miten yrityslainan hakeminen Capitalboxin kautta tapahtuu?

Yli 50 000 euron ja lainan ja pääomaltaan suurempien yrityslainojen hakeminen kauttamme tapahtuu täyttämällä aluksi ei-sitova lainahakemus verkossa. Yritys määrittelee hakemansa lainasumman, sekä antaa perustiedot yrityksestä, minkä jälkeen CapitalBox antaa yritykselle lainatarjouksen, johon kannattaa tutustua yhdessä ammattitaitoisten lainaneuvojiemme kanssa. Lainahakemuksen täyttämistä varten yritys tarvitsee ensi alkuun vain y-tunnuksen sekä yrityksen yhteystiedot. 

Miten yrityslainojen korkotaso määräytyy?

Yrityslainan korko vaihtelee yrityksestä riippuen ja lainamäärä vaikuttaa lainan korkoon pääsääntöisesti vähemmän kuin yrityskohtaiset tekijät. Yrityslainan keskimääräinen korko vaihtelee yrityksen mukaan. Korko mukautetaan yksilöllisesti yrityksen liikevaihdon, toimialan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella. Yrityslainojen hinnoittelu lainatarjouksessa on aina selkää ja läpinäkyvää, eikä sisällä piilokuluja. 

Lue lisää yrityslainojen korkojen määräytymisestä 

Onko yritysmuodolla merkitystä lainaehtojen kannalta?

Lainaehdot perustuvat puhtaasti kassavirtaan ja yrityskohtaiseen arviointiin, joihin yhtiömuoto ei lähtökohtaisesti vaikuta. Lainaehdot ovat läpinäkyviä ja yrityksen on mahdollista maksaa laina takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja. 

Lue lisää – asiakaskohtainen luottoarvio  

Voiko haettava lainasumma ylittää 50 000 euroa?

Kyllä. 50 000 euron suuruinen yrityslaina on esimerkki ja yleinen kauttamme haettava lainamäärä. Yritys voi hakea yrityslainaa tarvitsemalleen summalle aina 350 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksu voi tapahtua jopa 48 kuukauden maksuajalla. Perinteisen yrityslainan vaihtoehtona kauttamme voi hakea myös yritysluottoa enintään 100 000 euroon saakka

Uusimmat blogipostaukset

cb_yrityksen perustaminen
Haaveiletko oman yrityksen perustamisesta? Oman liiketoiminnan aloittaminen on hieno saavutus, mutta matkalla on monta pakollista vaihetta, jotka tulee hoitaa. Tässä blogitekstissä käymme läpi vaiheet, jotka yrityksen perustaminen vaatii.
Verkkokauppa
Haaveiletko verkkokaupan avaamisesta? Tässä oppaassa esittelemme asioita, jotka sinun kannattaa yrittäjänä tiedostaa, jos sinulla on myös verkkokauppa.
Kirjanpito
Jokaisen yrityksen omistajan on pidettävä kirjaa toiminnastaan. Kirjanpito on hyvä nähdä tärkeänä osana työtäsi, ja sinun on opittava, mitä sinun on opittava, jotta tunnet hallitsevasi taloutesi ja pystyt selviytymään tulevista haasteista. Kirjanpito voi olla hauskaa ja mielenkiintoista!
Tiimi
Yrityksen kasvattamisen takana ei ole yksinkertainen yhtälö. Se vaatii ajattelua ja analysointia, se edellyttää ennakointia ja herkkyyttä suuntauksia kohtaan ja ennen kaikkea se vaatii rohkeutta.
Rakennusyrityksen rahoitus
Rahoituksen saaminen on aina ollut omanlaisensa haaste rakennusalan yrityksille ja alihankkijoille. Rakennusyrityksille on kuitenkin saatavilla monenlaisia käyttöpääomalainoja, jotka auttavat rakennusalan yritysten omistajia missä tahansa yrityksen elinkaaren vaiheessa selviytymään haasteista ja jatkamaan kasvuaan, mukaanlukien pitkä- ja lyhytaikainen rahoitus sekä vakuudelliset ja vakuudettomat lainat.
Yritysrahoitus
Kuluneiden parin vuoden aikana ihmisiä ympäri maailman ei ole päästetty helpolla: miljoonien elämää ovat ravisuttaneet niin globaali pandemia, Ukrainan sota kuin inflaatiokin. On varmasti sanomattakin selvää, että tällaiset myllerrykset ovat vaikuttaneet dramaattisesti niin yksilöiden elämään kuin yritysten toimintaan ja rahoitukseenkin.