Yrityslainaa 50 000€

50 000 euron tai tätä suurempi yrityslaina soveltuu mm. pidempiaikaiseen rahoitukseen ja esimerkiksi investointien tai yrityskauppojen rahoittamiseksi osittain tai kokonaan. Capitalboxin yrityslainaa voidaan myös hyödyntää yrityksen käyttöpääomana.

Näin haet 50 000 euron suuruista yrityslainaa

1. Täytä lainahakemus ja valitse lainasumma

Tarvitset vain Y-tunnuksen yhteystiedot sekä arvion lainan määrästä. Voit myös täyttää halutessasi lisätietoja.

2. Tutustu lainatarjoukseen

Tutustu lainatarjoukseen ja lainan ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla.

3. Hyväksy lainatarjouksemme ja nosta laina

Maksamme yrityslainan tilillesi pian, nopeimillaan yhdessä pankkipäivässä,  ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

4. Maksa lainaasi takaisin kuukausittain

Yrityslaina laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Yrityslainaa 50 000€ - 350 000€ ilman vakuuksia

CapitalBoxin vakuudettomat ja suuret yrityslainat soveltuvat pk-yrityksien liiketoiminnan kehittämiseen ja käyttöpääomaksi. Olemme erikoistuneet pk-yrityksien yritysrahoitukseen ja myönnämme reaalivakuudettomia lainoja yrityksille nopeasti ja luotettavasti verkossa. 

50 000 euroa suurempien yrityslainojen hakeminen tapahtuu paperittomasti verkossa ja lainapäätös perustuu kassavirtaan. Yrityslainamme ovat vakuudettomia ja lainan hakijan omavelkainen takaus riittää pääsääntöisesti takaamaan lainan. Kauttamme yrityslainaa voivat hakea kaikki yritysmuodot toiminimestä osakeyhtiöön. 

Yrityslainojemme takaisinmaksu tapahtuu ennustettavina kiinteinä kuukausierinä ja 50 000 suuruisen yrityslainan takaisinmaksu voidaan neuvotella peräti 48 kuukauden pituiseksi. Laina on myös mahdollista maksaa pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. 

Tätä vakuudeton yrityslainamme tarkoittaa

CapitalBox myöntää lainaa yrityksille joustavilla ehdoilla ilman reaalivakuuksia. 

Yrityslainamme eivät edellytä raha- tai esinevakuutta lainalle, lainaajan omavelkainen takaus riittää. 

Lue lisää - tätä tarkoittaa vakuudeton yrityslaina 

Lue lisää - yritysluotto ilman vakuuksia 

Lue lisää - yrityslainojen vakuudet ja kaikki mitä sinun tulee tietää 

 

Miksi hakea yrityslainaa Capitalboxilta?

✔️Nopea ja ei-sitova lainahakemus suoraan verkossa 

✔️Käsittelemme hakemuksen heti 

✔️Positiivinen luottopäätös ilman reaalivakuuksia 

✔️Joustava takaisinmaksu ja laina-aika tarpeesi mukaan jopa 48 kuukautta 

✔️Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu, ei koskaan piilokuluja 

✔️Voit maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin ja säästää 

Yritykselle voidaan myöntää yrityslainaa 50 000€ tai enemmän, kun

Toiminta

Yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta.

Liikevaihto

Yrityksesi vuosittainen liikevaihto on yli 25 000 €

Omistajuus

Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa.

Tili

Yritykselläsi on suomalainen pankkitili.

Liiketoiminta markkinoilla

Yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

Usein kysyttyä yli 50 000 euron suuruisista yrityslainoista

Miten yrityslainan hakeminen Capitalboxin kautta tapahtuu?

Yli 50 000 euron ja lainan ja pääomaltaan suurempien yrityslainojen hakeminen kauttamme tapahtuu täyttämällä aluksi ei-sitova lainahakemus verkossa. Yritys määrittelee hakemansa lainasumman, sekä antaa perustiedot yrityksestä, minkä jälkeen CapitalBox antaa yritykselle lainatarjouksen, johon kannattaa tutustua yhdessä ammattitaitoisten lainaneuvojiemme kanssa. Lainahakemuksen täyttämistä varten yritys tarvitsee ensi alkuun vain y-tunnuksen sekä yrityksen yhteystiedot. 

Miten yrityslainojen korkotaso määräytyy?

Yrityslainan korko vaihtelee yrityksestä riippuen ja lainamäärä vaikuttaa lainan korkoon pääsääntöisesti vähemmän kuin yrityskohtaiset tekijät. Yrityslainan keskimääräinen korko vaihtelee yrityksen mukaan. Korko mukautetaan yksilöllisesti yrityksen liikevaihdon, toimialan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella. Yrityslainojen hinnoittelu lainatarjouksessa on aina selkää ja läpinäkyvää, eikä sisällä piilokuluja. 

Lue lisää yrityslainojen korkojen määräytymisestä 

Onko yritysmuodolla merkitystä lainaehtojen kannalta?

Lainaehdot perustuvat puhtaasti kassavirtaan ja yrityskohtaiseen arviointiin, joihin yhtiömuoto ei lähtökohtaisesti vaikuta. Lainaehdot ovat läpinäkyviä ja yrityksen on mahdollista maksaa laina takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja. 

Lue lisää – asiakaskohtainen luottoarvio  

Voiko haettava lainasumma ylittää 50 000 euroa?

Kyllä. 50 000 euron suuruinen yrityslaina on esimerkki ja yleinen kauttamme haettava lainamäärä. Yritys voi hakea yrityslainaa tarvitsemalleen summalle aina 350 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksu voi tapahtua jopa 48 kuukauden maksuajalla. Perinteisen yrityslainan vaihtoehtona kauttamme voi hakea myös yritysluottoa enintään 100 000 euroon saakka

Uusimmat blogipostaukset

naisyrittäjä istuu tiskin takana
Lue tästä artikkelista vinkit yrityslainan hakemiseen. Luettuasi tämän lyhyen tekstin tiedät, mikä on yrityslainan omarahoitusosuus ja tarvitaanko sellaista aina.
liiketoimintasuunnitelma ja sen laatiminen
Liiketoimintasuunnitelma konkretisoi liikeideaa, auttaa rahoituksen hakemisessa ja toimii yrityksen kehittämisen välineenä - laadi liiketoimintasuunnitelma näillä opeilla!
Kausityöntekijä
Tässä artikkelissa käydään läpi tärkeimpiä asioita liittyen kausityöntekijöiden käyttämiseen lähinnä yrityksen eli työnantajan näkökulmasta. Annamme 5 hyvää syytä hyödyntää kausityötä ja kerromme tärkeimmät pointit, jotka tulee ottaa huomioon kausityöntekijän palkkaamista suunnitellessa.
cb_pienyrittäjän vakuutukset
Tässä artikkelissa saat tiiviin ja hyödyllisen tietopaketin siitä, miten hoidat yrityksen rahoituksen ja vakuutukset kuntoon fiksulla tavalla. 
cb_asiakaspalvelu
Yrityksen tulorahoitus on yrityksen omasta toiminnasta syntynyttä kassavirtaa ja täten tärkeimpiä rahoitusmuotoja - lue lisää sen laskemisesta ja tulkinnasta!
cb_yrityksen_rahoituslaskelma
Rahoituslaskelma hahmottaa yrityksen rahavirtoja ja auttaa yritystä rahoituksen sekä investointien suunnittelussa - lue lisää ja lataa mallipohjat!