Yrityslainaa 50 000€

50 000 euron tai tätä suurempi yrityslaina soveltuu mm. pidempiaikaiseen rahoitukseen ja esimerkiksi investointien tai yrityskauppojen rahoittamiseksi osittain tai kokonaan. Capitalboxin yrityslainaa voidaan myös hyödyntää yrityksen käyttöpääomana.

Näin haet 50 000 euron suuruista yrityslainaa

1. Täytä lainahakemus ja valitse lainasumma

Tarvitset vain Y-tunnuksen yhteystiedot sekä arvion lainan määrästä. Voit myös täyttää halutessasi lisätietoja.

2. Tutustu lainatarjoukseen

Tutustu lainatarjoukseen ja lainan ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla.

3. Hyväksy tarjous ja nosta laina

Maksamme yrityslainan tilillesi pian, nopeimillaan yhdessä pankkipäivässä,  ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

4. Maksa lainaasi takaisin kuukausittain

Yrityslaina laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Yrityslainaa 50 000€ - 350 000€ ilman vakuuksia

CapitalBoxin vakuudettomat ja suuret yrityslainat soveltuvat pk-yrityksien liiketoiminnan kehittämiseen ja käyttöpääomaksi. Olemme erikoistuneet pk-yrityksien yritysrahoitukseen ja myönnämme reaalivakuudettomia lainoja yrityksille nopeasti ja luotettavasti verkossa. 

50 000 euroa suurempien yrityslainojen hakeminen tapahtuu paperittomasti verkossa ja lainapäätös perustuu kassavirtaan. Yrityslainamme ovat vakuudettomia ja lainan hakijan omavelkainen takaus riittää pääsääntöisesti takaamaan lainan. Kauttamme yrityslainaa voivat hakea kaikki yritysmuodot toiminimestä osakeyhtiöön. 

Yrityslainojemme takaisinmaksu tapahtuu ennustettavina kiinteinä kuukausierinä ja 50 000 suuruisen yrityslainan takaisinmaksu voidaan neuvotella peräti 48 kuukauden pituiseksi. Laina on myös mahdollista maksaa pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. 

Tätä vakuudeton yrityslainamme tarkoittaa

CapitalBox myöntää lainaa yrityksille joustavilla ehdoilla ilman reaalivakuuksia. 

Yrityslainamme eivät edellytä raha- tai esinevakuutta lainalle, lainaajan omavelkainen takaus riittää. 

Lue lisää - tätä tarkoittaa vakuudeton yrityslaina 

Lue lisää - yritysluotto ilman vakuuksia 

Lue lisää - yrityslainojen vakuudet ja kaikki mitä sinun tulee tietää 

 

Miksi hakea yrityslainaa Capitalboxilta?

✔️Nopea ja ei-sitova lainahakemus suoraan verkossa 

✔️Käsittelemme hakemuksen heti 

✔️Positiivinen luottopäätös ilman reaalivakuuksia 

✔️Joustava takaisinmaksu ja laina-aika tarpeesi mukaan jopa 48 kuukautta 

✔️Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu, ei koskaan piilokuluja 

✔️Voit maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin ja säästää 

Yritykselle voidaan myöntää yrityslainaa 50 000€ tai enemmän, kun

Toiminta

Yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta.

Liikevaihto

Yrityksesi vuosittainen liikevaihto on yli 40 000 €

Omistajuus

Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa.

Tili

Yritykselläsi on suomalainen pankkitili.

Liiketoiminta markkinoilla

Yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

Usein kysyttyä yli 50 000 euron suuruisista yrityslainoista

Miten yrityslainan hakeminen Capitalboxin kautta tapahtuu?

Yli 50 000 euron ja lainan ja pääomaltaan suurempien yrityslainojen hakeminen kauttamme tapahtuu täyttämällä aluksi ei-sitova lainahakemus verkossa. Yritys määrittelee hakemansa lainasumman, sekä antaa perustiedot yrityksestä, minkä jälkeen CapitalBox antaa yritykselle lainatarjouksen, johon kannattaa tutustua yhdessä ammattitaitoisten lainaneuvojiemme kanssa. Lainahakemuksen täyttämistä varten yritys tarvitsee ensi alkuun vain y-tunnuksen sekä yrityksen yhteystiedot. 

Miten yrityslainojen korkotaso määräytyy?

Yrityslainan korko vaihtelee yrityksestä riippuen ja lainamäärä vaikuttaa lainan korkoon pääsääntöisesti vähemmän kuin yrityskohtaiset tekijät. Yrityslainan keskimääräinen korko vaihtelee yrityksen mukaan. Korko mukautetaan yksilöllisesti yrityksen liikevaihdon, toimialan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella. Yrityslainojen hinnoittelu lainatarjouksessa on aina selkää ja läpinäkyvää, eikä sisällä piilokuluja. 

Lue lisää yrityslainojen korkojen määräytymisestä 

Onko yritysmuodolla merkitystä lainaehtojen kannalta?

Lainaehdot perustuvat puhtaasti kassavirtaan ja yrityskohtaiseen arviointiin, joihin yhtiömuoto ei lähtökohtaisesti vaikuta. Lainaehdot ovat läpinäkyviä ja yrityksen on mahdollista maksaa laina takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja. 

Lue lisää – asiakaskohtainen luottoarvio  

Voiko haettava lainasumma ylittää 50 000 euroa?

Kyllä. 50 000 euron suuruinen yrityslaina on esimerkki ja yleinen kauttamme haettava lainamäärä. Yritys voi hakea yrityslainaa tarvitsemalleen summalle aina 350 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksu voi tapahtua jopa 48 kuukauden maksuajalla. Perinteisen yrityslainan vaihtoehtona kauttamme voi hakea myös yritysluottoa enintään 100 000 euroon saakka

Uusimmat blogipostaukset

cb_konversio optiointi
Verkkokauppa on kasvattanut merkitystään huomattavasti liiketoiminnassa digitalisaation ja teknologisten innovaatioiden myötä. Pienyrityksille se tarjoaa mahdollisuuden kilpailla suurten toimijoiden kanssa globaaleilla markkinoilla. Kuitenkaan pelkän verkkokaupan perustaminen ei ole riittävä keino menestyä nykypäivän kilpailullisessa ympäristössä. Olennaista on, miten verkkosivustosi pystyy muuntamaan vierailijat tyytyväisiksi asiakkaiksi, ja tämä onkin konversio-optimoinnin ydin.
cb_muuttuvat kustannukset
Kun tarkastellaan yrityksen talouden hallintaa, yksi keskeinen osa on kustannusten hallinta. Yrityksen kulut voidaan jakaa kahteen pääluokkaan: kiinteisiin ja muuttuviin kustannuksiin. Kiinteät kustannukset, kuten vuokra ja palkat, pysyvät yleensä suhteellisen vakaana ajan kuluessa. Toisaalta muuttuvat kustannukset, kuten raaka-aineiden hinnat, kuljetuskustannukset ja markkinointimenojen vaihtelut, ovat alttiimpia muutoksille.
cb_yrittäjä
Suomi tunnetaan paitsi upeasta luonnostaan ja vahvasta kulttuuristaan myös innovatiivisesta yrityskentästään. Yrittäjyys on osa suomalaista identiteettiä, ja monet suomalaiset harkitsevatkin yrittäjäksi ryhtymistä. Miksi sitten yrittäjäksi kannattaa ryhtyä? Tässä artikkelissa pureudumme syihin, jotka tekevät yrittäjyydestä houkuttelevan vaihtoehdon suomalaisille.
kirjanpito_cb
Yrityksen menestyksen yksi kulmakivi on sen taloushallinta, ja tässä keskeisessä roolissa on kirjanpito. Kirjanpito ei ole pelkästään lakisääteinen velvollisuus, vaan se tarjoaa yritykselle mahdollisuuden ymmärtää taloutensa syvällisesti ja tehdä perusteltuja päätöksiä. Monille yrittäjille ja pienyrityksille kirjanpidon maailma voi kuitenkin tuntua monimutkaiselta ja haastavalta.
CB_kilpailuetu
Kilpailuetu on yksi keskeisimmistä tekijöistä yrityksen menestyksen kannalta. Se viittaa siihen, miten yritys erottuu kilpailijoistaan ja pystyy tarjoamaan asiakkailleen jotain ainutlaatuista ja arvokasta. Kilpailuetu on se tekijä, joka houkuttelee asiakkaita valitsemaan juuri sinun yrityksesi muiden vaihtoehtojen sijaan.
Vakuudellinen yrityslaina
Vakuudellinen yrityslaina on rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden saada tarvitsemaansa pääomaa siten, että he tarjoavat lainan vakuudeksi jotain omaisuutta. Tämä vakuus voi olla esimerkiksi kiinteistö, maaomaisuus, ajoneuvo tai liiketoiminnan varat. Vakuuden avulla lainanantaja saa turvaa lainan takaisinmaksulle, ja tämä mahdollistaa suurempien lainasummien myöntämisen sekä alhaisemman korkotason verrattuna vakuudettomiin lainoihin.