Miksi sinun pitäisi hakea yrityslainaa verkossa?

COVID-19 on ajanut digitalisaation ainakin viisi vuotta eteenpäin. Voimme nähdä tämän suuntauksen kaikkialla: kouluissa, hallituksissa, pk-yrityksissä ja suurissa yrityksissä ja tietysti lainanantajien keskuudessa. Kaikki etsivät helppoja tapoja digitalisoitua ja sopeutua uuteen normaaliin.  

Tunnettu tosiasia on, että yrityslainat ovat yrittäjien helpoin rahoitusvaihtoehto, ja fintech-yritykset hankkivat yhä enemmän asiakkaita digitalisaation avulla ja keskittymällä asiakkaan tarpeisiin. Vaikka pankit yrittävätkin saada jalansijaa, harvat ovat onnistuneet ohittamaan menestyvät fintech-yritykset. 

 

Yrityslainan verkossa hakemisen edut 

Yrityslainat voivat auttaa pk-yrityksiä täyttämään lyhyen ja pitkän aikavälin taloudelliset tarpeet. Yirtyslainat ovat saatavana kilpailukykyisillä koroilla ja ilman vakuuksia, joten ne ovat erinomainen lähde tuottojen takaisin saamiseen.  

Yrityslainan hakeminen verkossa tekee prosessista helpompaa ja joustavampaa kuin koskaan. Yritykset hyötyvät seuraavasti: 

 • Helppo ja nopea maksusuoritus. Ihanteellinen väliaikaisesta pääomavajeesta selviytymiseen. 
 • Rahavirran parantaminen helpoilla takaisinmaksuvaihtoehdoilla. 
 • Välittömien taloudellisten tarpeiden rahoittaminen ilman vakuuksia. Useimmat vaativat henkilökohtaisen takuun. 
 • Yksinkertainen hakuprosessi. 
 • Verkossa vähemmällä paperityöllä – sinun ei tarvitse mennä mihinkään tai tavata ketään koskaan – säästät paljon työtunteja, joista voit sen sijaan tienata rahaa 
 • Räätälöidyt rahoitusratkaisut, jotka vastaavat yrityksen erityistarpeita. 
 • Ei sitova – jotkut lainanantajat, kuten me CapitalBoxilla, sallivat sinun palauttaa rahat seuraavana päivänä, jos yrityksesi ei tarvitse niitä enää. Emme veloita maksuja ennenaikaisista takaisinmaksuista, viivästyksistä tai sovelletuista ehdoista. Maksat vain siitä ajasta, jolloin käytät pääomaa. 
 • Nopea – rahat ovat tililläsi yleensä yhden työpäivän kuluessa. Usein se tapahtuu samana tai hakemuksen jälkeisenä työpäivänä. 
 • Joustavat kelpoisuusperusteet 

 

Milloin sinun kannattaa harkita yrityslainaa? 

"Oikean ajan" löytäminen yrityslainan hakemiseen verkossa edellyttää hyvää ymmärrystä yrityksesi tarpeista. Tämä johtuu siitä, että liian aikaisin tai liian myöhään voi suoraan johtaa yrityksen kasvun viivästymiseen.  

 

Tässä on mainittu tilanteita, joissa sinun kannattaa harkita yrityslainan hakemista verkossa: 

 

Liiketoimintasi laajentaminen tai monipuolistaminen 

Jos yrityksesi kasvaa ja harkitset laajentamista, yrityslaina voi olla siihen sopiva pääoman lähde. Olipa kyseessä sivuliikkeiden avaaminen uusiin paikkoihin, uuden tuotevalikoiman lisääminen, tuotteiden markkinoiminen laajemmalle asiakasryhmälle, uuden henkilökunnan palkkaamainen tai nykyisen palkitseminen. Yrityksen laajentaminen edellyttää paljon helposti saatavaa käyttöpääomaa.  

Näissä tapauksissa yrityslainat osoittautuvat erittäin käteviksi. Nopea rahoitus yhdistettynä sujuvaan haku- ja maksuprosessiin auttaa yritystäsi kasvamaan ja laajentamaan nopeasti.  

 

Uusien laitteiden ostaminen 

Yleensä laitteiden ostaminen vaatii suuria investointeja. Jos yrityksesi tarvitsee uusia laitteita tai haluaa investoida tehokkaampiin työkaluihin, mikään ei palvele tarkoitustasi paremmin kuin yrityslaina. Laiterahoituksen hankkiminen yrityslainojen avulla voi auttaa yritystäsi parantamaan tuottavuutta ja kannattavuutta.  

 

Varaston ostaminen 

Jos liiketoimintasi on kausiluonteista ja vaatii tuotteiden varastointia irtotavarana tiettynä ajanjaksona, saatat joutua käyttämään ylimääräistä pääomaa. Lainahakemusta olisi harkittava tämän kysynnän nousun tyydyttämiseksi ja varaston täydentämiseksi laatutuotteilla. Nopea maksusuoritus yrityslainan avulla voi auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi nopeammin.  

 

Tämän lisäksi yrityslainaa voidaan käyttää myös samalla, kun muiden liiketoimintamahdollisuuksien kuluja korvataan. Näitä voivat olla omaisuuserien ostaminen, käyttöpääoman rahoittaminen ja vahvemman luottokelpoisuuden rakentaminen tulevaisuutta varten. 

 

CapitalBox on rahoituskumppanisi 

Uskomme, että lainojen tulisi olla yhtä nopeita, liikkuvia ja joustavia kuin työn ja elämän muutenkin. Et voi aina ennustaa, mitä on tulossa. Joskus kone rikkoutuu yhtäkkiä, tai sinun on löydettävä ratkaisu laskujen kattamiseksi. Nämä ovat yritystoiminnan todellisuutta. Siksi olemme suunnitelleet lainan, joka on räätälöity sinun tarpeisiisi.  2 000–250 000 euron lainatarjontamme on suunniteltu antamaan yrityksellesi uutta potkua, kun tarvitset sitä.  

CapitalBoxin yrityslainan tärkeimmät edut: 

 • Ei vakuuksia 
 • Nopea ja helppo hakemus, ei paperityötä, ei kokouksia 
 • Nopea vastaus: raha voi olla tililläsi samana päivänä  
 • Läpinäkyvä takaisinmaksuohjelma  

Valmistaudu rahoittamaan uusi alkusi! Pyydä yrityslainatarjous