2018-05-31

Päivittäistavaraliikkeet / elintarvikeliikkeet

Mitä sinun tarvitsee tietää 

Menestyvän ruokakaupan pyörittäminen tarkoittaa useiden asioiden hallintaa kerralla henkilöstöhallinnosta hyllyjen täyttöasteen varmistamiseen ja vuokran maksamiseen. 

Vaikka ruokakaupat ovat melko vakaita verrattuna muun tyyppisiin yrityksiin, odottamattomat laitteiden korjauskustannukset ja ennakkoon maksettavien tarvikkeiden ylimääräiset kustannukset voivat tehdä jo ennestään kapeista marginaaleista vieläkin ohuemmat. 

Oikeanlainen rahoitus voi auttaa hallitsemaan näitä ja muita tilanteita. Voit ostaa uusia laitteita tai maksaa tarvikkeita ennakolta valitsemalla luottolimiitin tai lyhytaikaisen lainan. Näin pienyrityslaina voi päivittäistavarakauppaa. 

 

Milloin kannattaa harkita pienyrityslainaa päivittäistavarakauppaan 

Varastojen ostaminen 

Hyvän varaston pitäminen on välttämätöntä, jotta asiakkaasi olisivat tyytyväisiä. Samalla se voi nopeasti tulla erittäin kalliiksi, varsinkin kun toimittajat vaativat sinua maksamaan etukäteen. Lisärahoituksen nopea saatavuus voi auttaa poistamaan stressin tilauksiin liittyvistä asioista ja antaa sinulle vapauden keskittyä liiketoiminnan muihin osa-alueisiin. 

Suurempien ostosten rahoittaminen 

Kun asiakkaat vaativat yhä terveellisempiä vaihtoehtoja, päivittäistavarakaupat jatkavat sopeutumistaan ja muuttavat tarjoamaansa ja tarjontakeinojaan. Olipa kyseessä uusi jääkaappi tai uusi terveysosasto, lyhytaikainen yrityslaina voi auttaa laajentamaan toimintaasi ja jakamaan alkuperäisen taloudellisen sijoituksen pienempiin ja hallittavissa oleviin osiin 

 

CapitalBoxilla avulla voit aina pitää liiketoimintasi tuoreena. Voit luottaa CapitalBoxiin fiksun, nopean ja yksinkertaisen yritysluoton tarjoajana. Tarjoamme nopeita, yritysluotot jopa 250 000 euroon saakka päivittäistavarakauppasi kaltaisille yrityksille - reaalivakuuksia ei tarvita. Hakemuksemme täyttämiseen menee aikaa alle viisi minuuttia. Keskimäärin hakemuksen hyväksymiseen kuluu yksi pankkipäivä. Saat siis tarvitsemasi käyttöpääoman vain yhdessä päivässä. 

 

Katso, mitä eräs ylpeä asiakkaamme sanoi CapitalBoxin yritysluotosta:

"Yritys on laajennusvaiheessa ja tarvitsee lisää käyttöpääomaa.

CapitalBox järjestää asiat ilman pitkiä ja byrokraattisia kokouksia. Meillä on paljon kokemusta toiminnasta perinteisten pankkien kanssa, jotka eivät huolehdi asiakkaasta ja joilla päätöksen teko kestää kauan. Suosittelen yrityksiä tekemään yhteistyötä CapitalBoxin kanssa vakavasti otettavana ja pitkäaikaisena kumppanina. Tukenne ja palvelunne on 100-prosenttista. Kiitos, CapitalBox!” – Johan Ljung, Ljungs Handel 

Hae nyt!