Julkaistu16.12.2020
Viimeksi muokattu
26.04.2022

Verkkokaupan yrityslainat – Rahoitusta verkkokauppiaille

Yhä useammat kuluttajat valitsevat verkkokaupan perinteisen kaupan sijasta, mikä tarkoittaa, että menestyvän verkkokaupan perustaminen ja kasvattaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Olitpa sitten perustamassa omaa verkkokauppaa tai käytät kauppapaikkoja kuten Amazonia, Etsyä tai eBaytä, tarjoamme oikean ratkaisun yrityksesi kasvattamiseen.  

Käyttöpääomaa verkkokaupan kasvuun 

Käyttöpääoman omaaminen kaiken kattamiseksi voi olla vaikeaa useimmille verkkokauppayrityksille. Ilman käyttöpääomaa yritysten on usein vaikea rahoittaa jokapäiväistä toimintaansa, kuten varastoa, palkkoja, laitteita ja uusimpien ohjelmistojen hankkimista aiheutuneita kustannuksia. Lisäksi käyttöpääoman puute tarkoittaa, että yritykset ovat usein varautumattomia odottamattomiin kuluihin tai hätätilanteisiin.  

Tutustu tarkemmin – käyttöpääoma ja sen eri tyypit

Käyttöpääoman saaminen auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi, jos haluat päivittää varastoasi tai pitää verkkokauppasi riittävän nykyaikaisena saadaksesi asiakkaasi palaamaan takaisin ja houkutellaksesi lisää uusia asiakkaita. 

 

Ketterä ratkaisu verkkokauppaasi 

Me CapitalBoxilla pidämme lupauksemme. Myönnämme nopeita ja helppokäyttöisiä 2.000–350.000 €:n suuruisia yrityslainoja verkkokauppayrityksille ilman vakuuksia. Tarvitsemme vain henkilökohtaisen takauksen. Hakemuksen täyttäminen kestää alle minuutin, ja keskimäärin hakemus hyväksytään yhden työpäivän kuluessa. Saat tarvitsemasi käyttöpääoman yhdessä päivässä. Hae yrityslainaa jo tänään!