Kuinka täyttää pienyrityslainan vaatimukset 

Useat pienyrittäjät ajattelevat, etteivät he täytä yrityslainan vaatimuksia, mikäli pankki on hylännyt heidän lainahakemuksensa. Näin ei kuitenkaan ole. Yrityslainaa hakiessasi kannattaa tutkia myös muita vaihtoehtoja pankkien ohella. Tarjolla on myös muita luotonantajia. 
Sinulla ei välttämättä tarvitse olla täydellistä luottoluokitusta, eikä yritykselläsi tarvitse olla useita toimintavuosia saadaksesi yrityslainan. Yritysluotonantajat katsovat useita tekijöitä päättäessään, tarjoavatko lainaa yrittäjälle vai eivät. Näihin kuuluvat mm.:

1. Minimivaatimusten täyttäminen yritysluoton saamiseksi

Luotonantajan minimivaatimusten täyttäminen tekee sinusta hyvän hakijan lainaa varten. Jotkut luotonantajat voivat olla joustavia tässä suhteessa, mutta paras mahdollisuutesi tulla hyväksytyksi on täyttää luotonantajan asettamat vaatimukset.

Mahdollisten liitteiden ja lisädokumentaation nopea toimittaminen auttaa myös tekemään sinusta vahvemman yrityslainan hakijan.

2. Vahva liiketoimintasuunnitelma

Selkeä ja hyvin laadittu liiketoimintasuunnitelma antaa näkemyksen siitä, kuinka hoidat ja suunnittelet yrityksesi kasvua. Tämä antaa luotonantajalle enemmän luottamusta yritykseesi ja voi siten lisätä hakemuksesi hyväksymismahdollisuuksia. Käy siis läpi oma tilanteesi ja voit hakea lainaa yritykselle.

Hanki pienyrityslainasi tänään.