Julkaistu20.05.2020
Viimeksi muokattu
17.05.2022

Yrityslainaa autokorjaamoon

Mitä sinun tarvitsee tietää 

Autokorjaamon pyörittäminen tarkoittaa usein paljon etukäteen maksettavia kustannuksia kuten osien tilaaminen, vanhojen laitteiden vaihtaminen tehokkuuden lisäämiseksi tai lainsäädännöllisten vaatimusten täyttämiseksi tai uusien laitteiden ostaminen palveluvalikoimaa laajentamaan. 

Sää vaikuttaa paitsi autoihin myös eri vuodenaikoina odotettavissa olevan työn määrään. Vakuutusyhtiöiden korvaukset työstäsi eivät myöskään tule ilman pitkiä odotusaikoja.  

Oikea rahoitus voi auttaa hallitsemaan näitä tilanteita. Voit tasata kassavirtaa, ostaa uusia laitteita tai maksaa varaosia etukäteen valitsemalla luottolimiitin tai lyhytaikaisen lainan. Näin pienyrityslaina voi auttaa autokorjaamoa.

 

Milloin kannattaa harkita pienyrityslainaa autokorjaamolle 

Laitteiden rahoittaminen ja niiden korjaaminen  

Ilmakompressorien, maaliruiskujen ja kovetuslamppujen sekä kaikkien muiden erikoislaitteiden ostaminen voi nopeasti käydä kalliiksi. Lyhytaikainen yrityslaina voi olla hyvä keino sopeutua tällaisten suurempien hankintojen maksuihin. 

Tarviketilaukset 

Varaosien ja muiden tarvikkeiden tilaaminen voi olla kallista, ja varojen puute voi joskus jopa pakottaa kieltäytymään hommasta. Lyhytaikaisella lainalla voit jakaa toimituskustannuksia ajallisesti. Lisäksi voit pyytää alennusta ostaessasi enemmän kerralla. 

Kausivaihtelun hallinta 

Tasainen asiakasvirta on toivottavaa, mutta maailma ei aina toimi niin. Yhtenä kuukautena saatat joutua käännyttämään asiakkaita ovelta pois, kun taas seuraavana sinulla on liikaa vapaa-aikaa käsissäsi. Tämä on väistämätön osa liiketoimintaa, mutta siihen voi varautua. Lisärahoituksen nopea saatavuus voi auttaa hallitsemaan kausiluonteisuutta ja varmistamaan, että yrityksesi pysyy vakaalla pohjalla ympäri vuoden.

 

Hae yrityslainaa