Yritysrahoitusmuodot

Vakuudellinen laina
2023-03-10
Yrityslainaa on vakuudellista ja vakuudetonta. Mitä se tarkoittaa? Vakuudellista yrityslainaa haettaessa lainanottaja tekee sopimuksen lainoittajan kanssa, jonka mukaan jälkimmäinen saa haltuunsa vakuudeksi luvattua omaisuutta, rahaa tai yrityskiinnistyksiä, jos lainanottaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin sovitulla tavalla. Vakuudeton laina yritykselle voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että reaalivakuuksille ei ole rahoituslaitoksella tarvetta. Vakuutena toimii tällöin henkilökohtainen takaus.
Rakennusyrityksen rahoitus
2022-09-28
Rahoituksen saaminen on aina ollut omanlaisensa haaste rakennusalan yrityksille ja alihankkijoille. Rakennusyrityksille on kuitenkin saatavilla monenlaisia käyttöpääomalainoja, jotka auttavat rakennusalan yritysten omistajia missä tahansa yrityksen elinkaaren vaiheessa selviytymään haasteista ja jatkamaan kasvuaan, mukaanlukien pitkä- ja lyhytaikainen rahoitus sekä vakuudelliset ja vakuudettomat lainat.
pienyrittäjä
2022-03-09
Lainanhaku tarkoittaa monelle perinteisen kiinteän lainan hakemista pankista. Prosessi on monesti hidas ja lainanmyöntäjä tekee useita eri tarkistuksia ennen lainan myöntämistä. Usein myös vaaditaan lainalle takaaja, joko henkilö- tai esinevakuuden muodossa.
CapitalBox_Yrityksen rahoitusvaihtoehdot vertailussa
2021-11-04
Yritysrahoitus vaihtoehtoja on kymmeniä erilaisia. Tutustu erilaisiin yritysrahoituksen muotoihin ja löydä sinun yrityksellesi sopiva vertailemalla!
CapitalBox yritysten kustannustuen
2021-09-23
Yrittäjät ja yksityisyrittäjät voivat vielä hakea kustannustukea koronan aiheuttaman liikevaihdon alenemisen johdosta - lue lisää tuen edellytyksistä ja hakemisesta!
CapitalBox-mies harkitsee
2021-09-02
Yritysrahoituksen hakeminen pankista lienee useimmille tuttu prosessi. Mutta miten rahan lainaaminen onnistuu käymättä pankissa?
Yrityslaina_vai_yritysluotto
2021-05-20
Yrityslaina vai yritysluotto – kumpi on parempi valinta? Mikä ero yrityslainalla ja yritysluotolla on liiketoimintasi kannalta?
yrityksen-luottolimiitti-vai-yritysluottokortti
2020-05-20
Monet yritykset käyttävät yritysluottokorttia yrityksen kulujen maksamiseen. Yrityksen luottolimiitti voi olla hyvä täydennys luottokortille. Lue lisää yrityksen luottolimiitin ja yritysluottokortin eroista.
onko-luottolimiitti-oikea-väline-yrityksellesi
2020-05-20
Yrityksen luottolimiitti on arvokas työkalu monille pk-yrityksille kasvun edistämiseen ja muihin liiketoiminnan tarkoituksiin. Lue lisää hyödyllistä tietoa luottolimiiteistä.