Yritysrahoitusmuodot

pienyrittäjä
2022-03-09
Lainanhaku tarkoittaa monelle perinteisen kiinteän lainan hakemista pankista. Prosessi on monesti hidas ja lainanmyöntäjä tekee useita eri tarkistuksia ennen lainan myöntämistä. Usein myös vaaditaan lainalle takaaja, joko henkilö- tai esinevakuuden muodossa.
CapitalBox_Yrityksen rahoitusvaihtoehdot vertailussa
2021-11-04
Yritysrahoitus vaihtoehtoja on kymmeniä erilaisia. Tutustu erilaisiin yritysrahoituksen muotoihin ja löydä sinun yrityksellesi sopiva vertailemalla!
CapitalBox yritysten kustannustuen
2021-09-23
Yrittäjät ja yksityisyrittäjät voivat vielä hakea kustannustukea koronan aiheuttaman liikevaihdon alenemisen johdosta - lue lisää tuen edellytyksistä ja hakemisesta!
CapitalBox-mies harkitsee
2021-09-02
Yritysrahoituksen hakeminen pankista lienee useimmille tuttu prosessi. Mutta miten rahan lainaaminen onnistuu käymättä pankissa?
Yrityslaina_vai_yritysluotto
2021-05-20
Yrityslaina vai yritysluotto – kumpi on parempi valinta? Mikä ero yrityslainalla ja yritysluotolla on liiketoimintasi kannalta?
yrityksen-luottolimiitti-vai-yritysluottokortti
2020-05-20
Monet yritykset käyttävät yritysluottokorttia yrityksen kulujen maksamiseen. Yrityksen luottolimiitti voi olla hyvä täydennys luottokortille. Lue lisää yrityksen luottolimiitin ja yritysluottokortin eroista.
onko-luottolimiitti-oikea-väline-yrityksellesi
2020-05-20
Yrityksen luottolimiitti on arvokas työkalu monille pk-yrityksille kasvun edistämiseen ja muihin liiketoiminnan tarkoituksiin. Lue lisää hyödyllistä tietoa luottolimiiteistä.