Julkaistu15.03.2018
Viimeksi muokattu
14.01.2022

Kuinka paljon voin saada rahaa yrityslainasta?

Pyöritettäessä pien- tai keskisuurta yritystä aika on aina tärkeä tekijä.  Toimittajille on maksettava, henkilökunnalle on maksettava palkka, tuotantokustannukset on hoidettava ja inventaario tehtävä. Tiedämme, että jokainen päivä ja jokainen sentti voi ratkaista, pidämmekö ovet auki vai joudummeko sulkemaan ne.

Kyse on käyttöpääomasta

Käyttöpääoma ratkaisee PK-yrityksissä.  Koska kahta samanlaista yritystä ei ole, yrityksen tarvitseman käyttöpääoman määrä vaihtelee. 

Toimintasykli, yrityksen tavoitteet ja tietenkin yritystyyppi määrittelevät, kuinka paljon käyttöpääomaa yritys tarvitsee.

Lue lisää – käyttöpääoma ja käyttöpääoman rahoitus

 

TUTUSTU KÄYTTÖPÄÄOMALAINAAN

 

 

Älä koskaan rajoita tavoitteitasi

Yrityksen tavoitteiden ja päämäärien perustaminen sillä hetkellä käytettävissä oleviin varoihin rajoittaa sekä tavoitteita että kasvua.  Missä yrityksesi on nyt ja missä haluat sen olevan?  Mikä pidättelee sinua?

 

Vain taivas on rajana 

Onko sinulla uusi tuote jota haluat markkinoida?  Haluatko mainostaa palvelujasi laajentaaksesi asiakaskuntaasi?  Haluatko osallistua messuille näytteilleasettajana? 

Mitä haluatkaan, mitkä tarpeesi ovatkaan, me CapitalBoxilla autamme.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kriteerit täyttäville yrityksille jopa 350 000 € yrityslainaa.  Turvaa kaikki, ja vielä hieman lisää.

 

Hakeminen verkossa

Kun pyörität pienyritystä, sinulla on parempaakin tekemistä kuin seisoa pankkijonossa, täyttää monisivuisia hakemuksia vain odottaaksesi jännittyneenä, onko yrityslainasi hyväksytty.

Loimme CapitalBoxin tarjotaksemme pienyritysten omistajille käyttöpääomaa silloin kun he sitä tarvitsevat ilman suurta vaivannäköä.  Verkkohakemuksemme on erittäin nopea ja helppo.  Itse asiassa yrityslainahakemuksen täyttäminen vie aikaa alle 5 minuuttia. 

Keskimäärin hakemus hyväksytään yhden työpäivän kuluessa, ja saat tarvitsemasi käyttöpääoman seuraavana päivänä.  CapitalBoxin kanssa asioidessa sinulla on yksi huoli vähemmän.

Vain aikasi ja resurssisi rajoittavat PK-yrityksesi kehitystä ja laajentumista.  Kuinka voimme siis auttaa?

 

Lue lisää kiinnostavia juttuja ja vinkkejä blogistamme!