Rahoitus

yrityslainan korko
2023-03-03
Yrityslainan korko ei ole yksiselitteinen asia, sillä joskus korolla tarkoitetaan pelkkää korkoa ja joskus siihen lasketaan mukaan lainan muitakin kuluja. Erityistä huomiota on kiinnitettävä todelliseen vuosikorkoon, sillä se on esitetyistä korkoon liittyvistä termeistä merkittävin ja yleisimmin käytetty, sekä helpoiten ymmärrettävissä.
Yritysrahoitus
2022-09-09
Kuluneiden parin vuoden aikana ihmisiä ympäri maailman ei ole päästetty helpolla: miljoonien elämää ovat ravisuttaneet niin globaali pandemia, Ukrainan sota kuin inflaatiokin. On varmasti sanomattakin selvää, että tällaiset myllerrykset ovat vaikuttaneet dramaattisesti niin yksilöiden elämään kuin yritysten toimintaan ja rahoitukseenkin.
naisyrittäjä istuu tiskin takana
2022-06-21
Lue tästä artikkelista vinkit yrityslainan hakemiseen. Luettuasi tämän lyhyen tekstin tiedät, mikä on yrityslainan omarahoitusosuus ja tarvitaanko sellaista aina.
cb_nainen_kahvilassa
2022-05-09
Lyhytaikainen laina yritykselle on laina, joka myönnetään ilman tai vain vähillä vakuuksilla ja joka on maksettava takaisin vuoden tai sitä lyhyemmän ajan kuluessa, joskus viikkojen tai kuukausien kuluessa. Lue lisää siitä, mitä vaihtoehtoja suomalaisilla pk-yrityksillä on. 
cb nainen hymyilee laptop
2022-04-22
Yritysrahoituksessa tarvitaan vakuuksia yhä harvemmin ja rahoitus ilman vakuuksia järjestyy usein vaivattomasti - tutustu vaihtoehtoihin ja lue lisää!
Yrittäjän lainat vertailussa
2022-03-07
Yrittäjä voi tarvita lainaa useasta eri syystä. Yrittäjälaina onkin oiva apu rahoittamaan yrityksen kasvuun vaadittavia kuluja. 
CapitalBox_miehen-kannettava-tietokone
2022-01-14
Yrityskaupan rahoitukseen on Suomessa useita vaihtoehtoja - tutustu yleisiin tapoihin & lue olennaiset tiedot ja esimerkkitapaus yritysoston rahoittamisesta!
CapitalBox_asetukset
2022-01-14
Yritystoiminnan kasvattaminen vaatii yritykseltä investointeja ja useimmiten vaaditaan investointirahoitusta - tutustu vaihtoehtoihin ja löydä sopiva rahoitusmuoto!
CapitalBox_Yritysluotto ilman vakuutta – onko se mahdollista
2021-11-16
Yritysluotto ilman vakuutta tarkoittaa yritykselle myönnettävää luottoa, jonka saamiseksi ei edellytetä reaalivakuutta - tutustu tietopakettiin ja hae vakuudetonta luottoa!
capitalbox-yrityslaina-vai-joukkorahoitus
2021-09-01
Yrityslainan hakeminen pankista, yksityisiltä rahoituslaitoksilta ja joukkorahoitus soveltuvat hyvin erilaisten yritysten rahoitukseen - selvitä perusteet ja opi erot!
capitalbox-miksi-yritys-tarvitsee-yrityslainan
2021-08-05
Yrityslainoihin liittyvät tarpeet ovat hyvin laajoja – tutustu ja ota selvää yleisimmistä syistä miksi, yritykset hakevat yrityslainaa ja lainaavat rahaa!