Rahoitus

cb_kivia_tasapainossa
2022-05-24
Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa usein ja kilpailutukseen liittyvissä yksityiskohdissa tulee olla tarkkana - lue lisää ja kilpailuta yrityslaina jo tänään!
maatalousyrittäjä
2022-05-16
Mitä maatilarahoitus on? Lue lisää suomalaisten maatilojen käytettävissä olevista maatilarahoitusvaihtoehdoista.
cb_nainen_kahvilassa
2022-05-09
Lyhytaikainen laina yritykselle on laina, joka myönnetään ilman tai vain vähillä vakuuksilla ja joka on maksettava takaisin vuoden tai sitä lyhyemmän ajan kuluessa, joskus viikkojen tai kuukausien kuluessa. Lue lisää siitä, mitä vaihtoehtoja suomalaisilla pk-yrityksillä on. 
cb ihmisiä analysoiva raportti
2022-04-22
Yrityksen kassavirran ennustaminen hyödyttää yritystä monilla tavoilla ja lisää yritystoiminnan ennakoitavuutta - tutustu ja lue lisää!
cb nainen leipomossa
2022-04-22
Yrityslaina ilman pääomaa onnistuu joko vakuudetonta yrityslainaa tai yritysluottoa hyödyntämällä - tutustu ja hae jo tänään!
cb hymyilevät ihmiset
2022-04-22
Pitkäaikainen yrityslaina sopii monelle yrittäjälle, jos tulevaisuudessa on esimerkiksi laitehankintoja, toiminnan laajentamista tai jopa toisen yrityksen osto - lue lisää!
cb nainen hymyilee laptop
2022-04-22
Yritysrahoituksessa tarvitaan vakuuksia yhä harvemmin ja rahoitus ilman vakuuksia järjestyy usein vaivattomasti - tutustu vaihtoehtoihin ja lue lisää!
Yrittäjän lainat vertailussa
2022-03-07
Yrittäjä voi tarvita lainaa useasta eri syystä. Yrittäjälaina onkin oiva apu rahoittamaan yrityksen kasvuun vaadittavia kuluja. 
CapitalBox_miehen-kannettava-tietokone
2022-01-14
Yrityskaupan rahoitukseen on Suomessa useita vaihtoehtoja - tutustu yleisiin tapoihin & lue olennaiset tiedot ja esimerkkitapaus yritysoston rahoittamisesta!
CapitalBox_asetukset
2022-01-14
Yritystoiminnan kasvattaminen vaatii yritykseltä investointeja ja useimmiten vaaditaan investointirahoitusta - tutustu vaihtoehtoihin ja löydä sopiva rahoitusmuoto!
CapitalBox-domino
2022-01-12
Yrittäjä! Oletko etsimässä rahoitusta yritystoiminnallesi? Lue Capitalboxin blogi yrityslainojen mahdollisuuksista yrittäjille
CapitalBox_mies-nainen-kayttaa-kannettavaa-tietokonetta
2021-12-17
Nopea ja vakuudeton laina yritykselle järjestyy Capitalboxin kautta. Kauttamme saat yrityslainan tilille nopeimmillaan vuorokaudessa - lue lisää ja hae!
CapitalBox_Yritysluotto ilman vakuutta – onko se mahdollista
2021-11-16
Yritysluotto ilman vakuutta tarkoittaa yritykselle myönnettävää luottoa, jonka saamiseksi ei edellytetä reaalivakuutta - tutustu tietopakettiin ja hae vakuudetonta luottoa!
capitalbox-yrityslaina-vai-joukkorahoitus
2021-09-01
Yrityslainan hakeminen pankista, yksityisiltä rahoituslaitoksilta ja joukkorahoitus soveltuvat hyvin erilaisten yritysten rahoitukseen - selvitä perusteet ja opi erot!
capitalbox-miksi-yritys-tarvitsee-yrityslainan
2021-08-05
Yrityslainoihin liittyvät tarpeet ovat hyvin laajoja – tutustu ja ota selvää yleisimmistä syistä miksi, yritykset hakevat yrityslainaa ja lainaavat rahaa!