Markkinointi

suositusohjelman_tehokkuutta_parantavia_mittareita
2021-04-19
Oletko juuri ottanut käyttöön suositusohjelman tai haluatko kehittää pitkään käytössä ollutta ohjelmaa? KPI-mittarit antavat työkaluja kehitystyöhön.
mies_kayttaa_kannettavaa_tietokonetta
2021-02-01
Mitä uudelleenmarkkinointi on ja miksi yritykset käyttävät sitä? Tässä julkaisussa puhumme siitä, miten kuluttajakäyttäytymisen muutos aiheutti uudelleenmarkkinoinnin tarpeen.
re-targeting
2021-01-04
Facebookin uudelleenkohdentaminen (re-targeting) on loistava tapa tavoittaa verkkosivustollasi vierailleet ihmiset sekä ne, jotka ovat olleet muulla tavoin tekemisissä brändisi kanssa, mutta eivät ole vielä ostaneet sinulta mitään.Tässä julkaisussa näytämme, kuinka voit luoda ensimmäisen uudelleenkohdennuskampanjasi.
ota_nama_asiat_huomioon_sisallontuottamisessa
2020-10-21
Sisältömarkkinointi voi auttaa yritystä tavoittamaan uusia yleisöjä, saamaan uskollisia seuraajia, lisäämään näkyvyyttä ja kasvattamaan tuotteen ja brändin arvoa. Tässä muutamia asioita, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon tuottaessasi sisältöä. 
katsaus_sisaltomarkkinointiin
2020-10-13
Sisältömarkkinointi on suosittu aihe niin pienten kuin suurtenkin yritysten keskuudessa. Mutta mitä se tarkkaan ottaen on ja miten se voi edistää liiketoimintaasi?
facebook_nain_luot_yritykselle_Facebook-sivun
2020-09-29
Facebookin kautta voit tavoittaa yleisösi ja kasvattaa sitä. Aivan ensiksi sinun tulee luoda yritykselle oma Facebook-sivu. Tässä artikkelissa kerromme, miten se onnistuu.
8_vinkkia_yrityksen_somejulkaisuihin
2020-09-23
Sosiaalinen media voi aluksi tuottaa päänvaivaa, mutta sen ei tarvitse. Kerromme 8 esimerkkiä ja annamme vinkkejä, joilla pääset alkuun.
tarkeimmat_vinkit_pienten_yritysten_sahkopostimarkkinointiin
2020-09-15
Sähköpostimarkkinointi voi olla tehokas työkalu pienelle yrityksellesi. Varmista, että käytät näitä sähköpostimarkkinoinnin parhaita käytäntöjä hyväksesi.
nain_luot_toimivan_sahkopostimarkkinointistrategian
2020-08-28
Suunnittelu on avainasemassa sähköposti markkinointitavoitteiden saavuttamiseksi. Ota käyttöön nämä kolme yksinkertaista vinkkiä!
menestymisen_indikaattorit
2020-08-28
Markkinoinnissa käytetään lukuisia mittareita. Yritysten on ehdottomasti valittava oikeat mittarit suorituskyvyn seuraamiseksi ja varmistettava, että ne lisäävät yrityksen vaurautta
nain_paaset_alkuun_facebook_mainonnassa
2020-08-03
Facebook on loistava tapa tavoittaa potentiaaliset ja olemassa olevat asiakkaasi. Lue vinkkimme, miten laadit ensimmäisen Facebook-mainoksesi!
loistavan_mainoksen_anatomia
2020-07-27
Mitä hyvän mainoksen laatiminen edellyttää? Vastausmahdollisuuksia on pilvin pimein, mutta toimivia mainoksia yhdistää muutama olennainen asia. Lue ohjeemme!
kolme-tapaa-joilla-yrityksesi-voi-hyödyntää-sosiaalista-mediaa 
2020-06-15
Sosiaalisesta mediasta on muodostunut tärkeä markkinointikanava monille pienille ja keskisuurille yrityksille. Lue, miten voit valjastaa somen avuksesi liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
kolme-strategiaa-jotka-saavat-asiakkaasi-palaamaan
2020-06-11
On yleisesti tiedossa, että olemassa olevalle asiakkaalle myyminen maksaa vähemmän kuin uuden hankkiminen. Siksi on niin tärkeää olla vankka strategia asiakassuhteen säilyttämiseen. Se lisää mahdollisuuksiasi saada uskollisia asiakkaita, jotka ostavat sinulta säännöllisesti ja useammin.
markkinointi-globaalin-kriisin-aikana
2020-06-02
Globaalit talouskriisit, kuten 1930-luvun suuri lama, vuoden 2008 talouskriisi ja viimeaikainen COVID-19-pandemia, ajavat yrityksiä vaikeiden päätösten eteen. Tästä syystä monet yrittäjät päätyvät leikkaamaan juuri markkinointikuluja. Historia ja tutkimukset kuitenkin osoittavat, että tällainen ratkaisu voi kostautua ja loppujen lopuksi vain lisätä ongelmia.