Yrityksen kasvu

Tiimi
2022-10-24
Yrityksen kasvattamisen takana ei ole yksinkertainen yhtälö. Se vaatii ajattelua ja analysointia, se edellyttää ennakointia ja herkkyyttä suuntauksia kohtaan ja ennen kaikkea se vaatii rohkeutta.
CapitalBox_yrityksen_investoinnit
2022-01-28
Tutustu kattavaan oppaaseen investointien suunnittelusta ja investointilaskennasta yrittäjille sekä selvitä perusasiat investointien rahoituksesta!
CapitalBox Yrityksen kansainvälistyminen
2021-10-11
Yrityksen kasvu ja kansainvälistyminen on monivaiheinen prosessi - tutustu kansainvälistymisen vaiheisiin ja rahoitusvaihtoehtoihin.
data-analysiin-excelin
2020-12-15
Microsoft Excel voi olla loistava työkalu, jos vain tutustut data-analyysi -aiheeseen. Katso, miten voit käyttää Exceliä datan analysointiin
data-analyysi_excelin_avulla_osa_1_valmistelu 
2020-09-10
Kaikki yrittäjät haluavat tehdä parempia päätöksiä ja hyödyntää paremmin saatavilla olevia tietoja. Lue tästä, mistä kannattaa aloittaa.
ala_turhaan_yrita_myyda_helmitauluja_tietokoneiden_aikakaudella
2020-07-20
Kilpailijat voivat olla hyödyksi liiketoiminnallesi. On epätavallista, jos yritykselläsi ei ole lainkaan kilpailijoita. Se voi olla merkki isommista ongelmista – lue siis vinkkimme! 
5 asiaa, joita voit tehdä kasvattaaksesi yritystäsi ja pitää hauskaa tekemällä sitä
2020-01-22

Jos haluat kasvattaa yritystäsi, se voi myös vaatia kasvua sinulta ihmisenä. Halusit tai et, yrittäjyyden tielläsi kohtaat tilanteita, jotka eivät tunnu mukavilta.

SWOT analyysi
2019-10-25
Swot-analyysi on olennainen yritystoiminnan kehittämisen ja mallintamisen työkalu - selvitä, miten se tehdään oikein ja miten se soveltuu pk-yrityksen käyttöön!
Aivoriihi
2019-10-22
Oikeiden työntekijöiden löytäminen pieneen tai keskisuureen yritykseesi ei ole helppoa. Tämän asian hoitamiseksi on olemassa monta tapaa. Yksi niistä on tehdä yrityksestäsi mahtava työpaikka. Lue postauksemme ja vertaa yritystäsi siihen, mitä työntekijät etsivät.
Miksi sosiaalinen pääoma on ylivoimaisesti paras pääoma yrityksellesi
2018-07-03
Investopedia kuvaa sosiaalista pääomaa "taloudellisena ajatuksena, joka viittaa yksilöiden ja yhteisöjen välisiin yhteyksiin, jotka voivat olla taloudellisesti arvokkaita.