Pienyritykset

CapitalBox Yrittäjän kirjanpito
2021-09-27
Yrittäjänä tehtäviisi kuuluu myös yrityksen kirjanpito. Kuinka paljon yrittäjänä kannattaa maksaa kirjanpidosta ja miten kirjanpito on mahdollista ulkoistaa – tutustu!
CapitalBox Toiminimiyrittäjä
2021-09-03
Toiminimellä eli yksityisellä elinkeinonharjoittajalla on hyvät mahdollisuudet saada lainaa ja toiminimelle voidaan myöntää yrityslainaa hyvin nopeasti - lue lisää!
soittajan_maksu
2021-03-30
Kiinnostaisiko tietää, kuinka asiakkaalta voi pyytää maksua olematta töykeä? Tämä opas kertoo strategiat niin maksujen saamiseen ajallaan kuin tapoihin pyytää maksujen saantia kohteliaasti.
mies_yrityksen_omistaja
2021-03-23
Yrityksen nykyaikaistamisen ei tarvitse olla kallista yritysten omistajille. Haluamme auttaa yrityksen digitalisoinnissa ja esittelemme työkaluja, joilla saatte pienyrityksen menestymään. Osa työkaluista on täysin maksuttomia!
nain_avaat_pienyrityksen_uudelleen_kriisin_jalkeen
2020-07-09
Pienyrittäjät ympäri maailman odottavat malttamattomina liiketoimintansa avaamista uudelleen. Lue vinkkimme, miten uudelleenavaaminen onnistuu mahdollisimman sujuvasti.
strategia
2020-04-06
Pidä huolta nykyisistä asiakkaistasi | Asiakkaat ovat yrityksesi suurin voimavara. Ilman heitä yritystäsi ei olisi olemassa. On tunnettu tosiasia, että uusien asiakkaiden löytäminen on työläämpää kuin olemassa olevien pitäminen. Jos siis pidät nykyiset asiakkaasi tyytyväisinä, yritykselläsi on paremmat mahdollisuudet selviytyä taantumasta. 
Yrittäjät oppivat
2019-08-31
Katso lista parhaista maksuttomista työkaluista ja resursseista, jotka ovat mahtavia vaihtoehtoja suosituimmille maksullisille työkaluille ja palveluille.
suunnitelma pienyritykselle
2019-07-09
Pienyrityksen omistajana tiedät, että yrittäjän arjessa on olemassa monia huomioon otettavia tekijöitä. Me haluamme kuitenkin yksinkertaistaa asioita, joten helpota suunnitteluasi ja käy läpi nämä 8 aihetta.