Julkaistu31.08.2019
Viimeksi muokattu
22.09.2021

Maksuttomia työkaluja ja resursseja yrittäjille

Ensimmäiset vuodet yrittäjänä ovat haastavia. Onneksi avuksesi on olemassa useita hyviä, innovatiivisia ja maksuttomia työkaluja. Niiden löytäminen voi kuitenkin olla haastavaa – Internet on tulvillaan mainoksia ja ehdotuksia maksullisista vaihtoehdoista. Suurin osa budjetistasi on kuitenkin todennäköisesti jo varattu yritystäsi kasvattavien ideoiden rahoittamiseen. Siksi aloimme etsiä hyödyllisimpiä maksuttomia työkaluja ja resursseja yrittäjille.

Seuraavassa ovat työkalut, jotka pääsivät listallemme:

Oppiminen ja yrityksen kasvattaminen

Coursera 

Olet varmaan jo kuullut Courserasta, mutta mielestämme he kuuluvat listallemme. Löydät heiltä maksuttomia verkkokursseja yli 80 huippuyliopistolta ja organisaatiolta.

Grow with Google 

Grow with Google tarjoaa maksutonta koulutusta ja työkaluja taitojesi, urasi tai liiketoimintasi kasvattamiseen yrittäjänä. Sen avulla voit oppia ymmärtämään paremmin digitaalisia markkinapaikkoja ja miten voit laajentaa toimintaasi kansainvälisesti. 

Google Trends

Google Trends analysoi huippuhakujen suosiota Google-haussa eri alueilla ja eri kielillä. Verkkosivustolla käytetään kuvaajia eri hakujen hakumäärien vertaamiseksi ajan myötä ja tätä dataa voit käyttää hyödyksesi kertoessasi tuotteistasi tai palveluistasi. 

Google for startups

Google for Startups laatii luettelon erittäin hyödyllisistä työkaluista ja parhaista käytännöistä yrittäjien ohjaamiseksi oikeaan suuntaan.

Meetup

Meetup-palvelua käytetään organisoimaan verkkoryhmiä, jotka isännöivät tapahtumia ihmisille, joilla on samankaltaiset mielenkiinnon kohteet. Tarkista alueesi ryhmät ja katso, voitko tavata paikallisia yrittäjiä, keskustella strategioista ja jakaa menestystarinoita heidän kanssaan.

Medium

Medium on verkkojulkaisualusta, jossa sanoilla on merkitystä ja jossa lukijat voivat käyttää hyväkseen maailman oivaltavimpien kirjoittajien, ajattelijoiden ja tarinankertojien ajatuksia saadakseen lisätietoja heidän menestyksestään ja siitä, kuinka he ovat suhtautuneet haasteisiin.

Keskity samalla kun pyörität yritystä

Cold Turkey

Vältä häiriöitä estämällä väliaikaisesti itseltäsi häiritsevät verkkosivustot

Trello

Trello on mahtava projektin- ja tehtävänhallintatyökalu. Siinä käytetään visuaalisia tauluja, jotka ovat joustavia ja jaettavia ja joissa voit laittaa runsaasti tietoja jokaiseen korttiin.

Maksuttomia työkaluja markkinointitoimenpiteiden tehostamiseen

MailChimp

Mailchimpin maksuton ohjelma on luotu erityisesti uusille yrityksille, jotka haluavat kasvattaa yleisöään sähköpostikampanjoiden avulla. MailChimp sisältää kaikki perusasiat, jotka tarvitset markkinoinnin aloittamiseen. Maksuton ohjelma sisältää jopa 2 000 yhteystietoa ja 10 000 lähetystä kuukaudessa päivittäisen lähetysrajan ollessa 2 000 - siitä on hyvä aloittaa.

Google My Business

Tämän palvelun avulla voit luoda ja hallita maksutonta Google My Business. Se auttaa sinua tavoittamaan paikallisia asiakkaita Google-haun ja Google Mapsin kautta. 

Facebook for Business

Facebook for Business tarjoaa tuoreimmat uutiset, vinkit ja parhaat käytänteet liiketoimintatavoitteidesi saavuttamiseksi.

Canva

Tämän verkkotyökalun avulla voit luoda hienoja visuaalisia materiaaleja tiimisi kanssa. Uusien materiaalien rakentaminen on erittäin yksinkertaista ja tarjolla on usteita malleja käyntikorttien, logojen ja esitysten suunnitteluun, jakamiseen ja tulostukseen.

Pixlr

Pixlr on erittäin hyödyllinen maksuton verkkokuvankäsittelyohjelma. Voit lisätä tehosteita, suodattimia ja pintoja sekä käyttää useita muita asiantuntijatyökaluja tehdäksesi valokuvistasi erinomaisia.

Mitä hyödyllisiä työkaluja sinä käytät yrityksessäsi? Voit kertoa meille mietteesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@capitalbox.fi tai jaa postaus somessa verkostollesi ja kerro heille suosituksesi!