Julkaistu02.03.2021
Viimeksi muokattu
02.03.2021

Arctic Rally Finland toi talvisen MM-rallihuuman Lappiin

Kun meille vuoden alussa tarjottiin mahdollisuutta olla osana MM-rallin Arctic Rally Finland-kisoja Rovaniemellä, olimme heti valmiita kantamaan kortemme kekoon! 

Rovaniemi tunnetaan maailmalla muun muassa Arktisesta keskuksestaan ja Joulupukkiin liittyvistä nähtävyyksistään, ja ennen koronapandemian alkua kymmenet tuhannet turistit matkustivat vuosittain Rovaniemelle nauttimaan sen maisemista, revontulista ja arktisesta tunnelmasta. 

Tänä vuonna Rovaniemellä järjestettiin toisenlainen iso tapahtuma, nimittäin MM-rallin Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox -kisat. Vaikka tapahtuma ei tänä vuonna ollut avoinna yleisölle, pystyimme silti nauttimaan vauhdista etänäkin. Rallien lisäksi katsojat saivat mahdollisuuden tutustua Rovaniemen kuvankauniisiin talvimaisemiin. 

Kisoihin osallistui huipputason tiimejä Rallin MM-sarjasta ja sen oheissarjoista, World Rally Championship-2:sta ja World Rally Championship-3:sta, sekä yksityistiimejä, jotka eivät kisanneet pisteistä. Oli hienoa nähdä, kuinka jokainen tiimi pisti parastaan haastavan arktisissa erämaaolosuhteissa. 

Oli kyllä mahtavat kisat! Saimme kannustaa omaa kuskiamme Janne Tuohinoa, ja lisäksi haluamme onnitella kisojen voittajaa, Ott Tänak! Haluamme myös kiittää kisojen järjestäjiä ja kaikkia kuskeja, jotka tekivät tämän vuoden Arctic Rally Finland -kisoista huikean rallitapahtuman. 

Ja jos kisat sattuivat menemään sivu suun, ei hätää – kisojen parhaat kuvat ja pätkät löytyvät tämän kirjoituksen alta sekä Facebook-sivuiltamme. 

 

capitalbox_rally_12

 

 

capitalbox_rally_11

 

 

capitalbox_rally_13

 

 

capitalbox_rally_14

 

 

 

capitalbox_rally_15

 

 

capitalbox_rally_16