Julkaistu28.10.2021
Viimeksi muokattu
29.04.2022

Toivotamme Amandan lämpimästi tervetulleeksi Team CapitalBoxiin!

Olemme iloisia saadessamme ilmoittaa, että pyörätuolikelaaja Amanda Kotaja liittyy CapitalBoxin urheilijatiimiin, joka koottiin aiemmin tänä syksynä. Ryhmään kuuluu myös kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen sekä ruotsalainen kiekonheittäjä Daniel Ståhl ja seiväshyppääjä Armand Duplantis.

 

– On todella hienoa asia ja kunnia päästä noin kovien ja hienojen urheilijoiden joukkoon, Kotaja totesi tiimin jäsenille järjestetyssä lajikokeilupäivässä Hyvinkäällä.

 

CapitalBox tiimi on osa kansainvälistä sponsoriyhteistyötä, joka on solmittu yhdessä Suomen Urheiluliiton (SUL) kanssa. 

 

– Yhteistyöllä haluamme innostaa ihmisiä liikunnan pariin ikään katsomatta ja Amanda on siihen erinomainen esikuva. Hänessä yhdistyy sama sisu ja periksiantamattomuus, jonka näemme yrittäjissämme päivittäin, sanoo CapitalBoxin markkinointijohtaja Outi Päivinen. 

 

– Pienten ja keskisuurten yritysten luja tahto selvitä muun muassa koronasta on silmiinpistävää. Saman lujan tahdon mennä eteenpäin näemme Amandassa. Toivotamme Amandan lämpimästi tervetulleeksi tiimiin. 

 

Team CapitalBoxin lajikokeilupäivässä Hyvinkäällä Kotaja istui kaksinkertaisen ralliautoilun maailmanmestarin Marcus Grönholmin ralliauton kyytiin. 

 

– Ihan uusi juttu minulle. Olen ihan innoissani! Tykkään urheilusta ja on kiva kokeilla uusia lajeja sekä juttuja. Nyt sitten ymmärtääkin rallia vähän paremmin, Kotaja totesi. 

 

Hyvinkään vauhtipuistossa autourheilun saloihin saivat tuntumaa myös Senni Salminen ja Kristiina Mäkelä. 

 

Yhteistyö julistettiin Hyvinkäällä pidetyssä tapahtumassa, jossa tarkoitus oli antaa CapitalBoxin tiimille mahdollisuus kokeilla heille täysin uutta urheilulajia eli ralliautoilua. Päivän aikana he saivat kokeilla radalla ajamista erilaisilla ralliautoilla. Lisäksi jokainen urheilija pääsi Marcus Grönholmin kyytiin ja sai kokea, kuinka kovaa ralliautolla todellisuudessa pääseekään. 

 

Olemme auttaneet pieniä ja keskisuuria yrityksiä yli kuusi vuotta 

Tällä hetkellä tarjoamme yrityslainaa pienille sekä keskisuurille yrityksille Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa, Liettuassa sekä Isossa-Britanniassa. Tavoitteenamme on tarjota joustavia rahoitusratkaisuja sekä kehittää laaja rahoituspalveluiden alusta pienille ja keskisuurille yrityksille läpi Euroopan.