Lisärahoitusta yrityksellesi yrityslainan tai yritysluoton muodossa jopa 5 000–350 000 €

Kiihdytä yritystoimintaasi yrityslainalla tai yritysluotolla. Tarjoamme myös lainojen jälleenrahoitusta yrityksille, jotka haluavat maksaa pois vanhat, kalliit lainansa.
09 7479 0218 tai varaa ilmainen puhelinkonsultointi!

Anna puhelinnumerosi ja valitse päivämäärä, jolloin haluat konsulttimme soittavan sinulle!

Yrityslainaa yrityksille, jotka:

Haluavat kasvattaa yritystä ja tehdä investointeja
online-research
Tarvitsevat rahoitusta odottamattomiin kuluihin
clockwise
Haluavat kattaa väliaikaisia kassavirran vaihteluja
database-file

Yritysrahoitusta 5 000€ - 350 000€

Valitsemalla yrityslainan CapitalBoxilta saat luotettavan lainantarjoajan, joka todella ymmärtää liiketoimintaasi. Rahoitustuotteemme ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin. Valittavanasi on yrityslaina, yritysluotto tai olemassa olevan yrityslainasi jälleenrahoittaminen.

Rahoitustarpeestasi riippuen voit valita seuraavista:

Yrityslaina

Ihanteellinen ratkaisu tilanteissa, joissa tarvitset enemmän käyttöpääomaa esimerkiksi laitteiden tai välineiden hankintaan, suurempiin investointeihin, toimitilojen remonttiin, laajentamiseen uudelle alueelle tai varaston täydennykseen.

 

Lue lisää yrityslainasta

 

Yritysluotto

Ideaalinen ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitset lisäpääomaa nopeasti esimerkiksi kassavirran hallintaan, palkkojen maksuun, siltarahoitukseen tai verojen maksuun. Yritysluotto on käytännöllinen ratkaisu erityisesti lyhyen aikavälin lainatarpeeseen ja sitä on helppo hakea varmuudeksi, vaikka akuuttia tarvetta ei ole. Luottotili on kuluton, kun sitä ei käytä.

 

Lue lisää yritysluotosta

 

Jälleenrahoitus

Jos yritykselläsi on velkaa useammalta taholta, voi olla hyvä ajatus jälleenrahoittaa lainasi meillä. Voit saada paremmat ehdot, pienemmät kulut ja kattavamman kuvan yrityksesi kokonaisvelasta. Me autamme!

 

Lue muusta rahoituksesta

 

Pyydä rahoitustarjous jo tänään!

HAE NYT
Tai soita: (09) 7479 0218
Team CapitalBox

Miten voit rahoittaa pk-yritystäsi CapitalBoxin kautta

Hae lainaa minuuteissa

Kerro meille itsestäsi ja yrityksestäsi sekä kuinka paljon haluat lainata yrityksellesi.

Pyydä yrityslainatarjous

Tutustu lainasi ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla, niin saat tarjouksen.

Kuukausilaskutus

Yrityslainamme laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Hyväksy lainatarjouksemme

Maksamme yrityslainan tilillesi pian ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

Voiko yritykseni saada rahoitusta?

Voit saada lainaa, jos yrityksesi täyttää ehtomme:

Toiminta

Yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta.

Liikevaihto

Yrityksesi vuosittainen liikevaihto on yli 40 000 €

Omistajuus

Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa.

Tili

Yritykselläsi on suomalainen pankkitili.

Liiketoiminta markkinoilla

Yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

CapitalBox-yritysrahoituksen hyödyt

Nopeaa

Hakemuksen täyttö vie vain muutaman minuutin.
Ei ylimääräistä paperisotaa.
Rahat tilille seuraavana arkipäivänä.

Joustavaa

Räätälöi maksuaika yrityksesi tarpeiden mukaan – jopa 48 kuukautta.
Joustavat maksuehdot.
Ei lisäkuluja, mikäli haluat maksaa lainan pois etuajassa.

circle arrow
Läpinäkyvää

Ei piilokuluja.
Ei vakuuksia – vain henkilökohtainen takaus.
Lainahakemuksesi käsitellään yrityksesi kokonaiskuvan perusteella – emme siis katso pelkästään numeroita.

CapitalBox pähkinänkuoressa

CapitalBox tarjoaa yrityksille lainaa liiketoiminnan kehittämiseen ja erilaisiin kuluihin. Asiakkaisiimme kuuluu sekä uudempia yrityksiä että vakiintuneita keskisuuria ja suuria yrityksiä ympäri Suomen. Monet asiakasyrityksistämme toimivat esimerkiksi rakennusalalla, palvelualalla, tai vähittäismyynnissä.

Tavoitteemme on, että CapitalBox-yrityslaina antaa yritykselle uusia mahdollisuuksia esimerkiksi uusien laitteiden hankkimiseen, työntekijöiden palkkaamiseen, varaston laajentamiseen tai yritystoiminnan kehittämiseen. Tuotteistamme löydät varmasti oman yrityksesi tilanteeseen sopivan ratkaisun.

Ole rohkeasti yhteydessä! 

Haluatko tietää enemmän yrityslainoistamme?

Tuemme läpinäkyvyyttä, mutta yrityslainan myöntämisestä herää usein kysymyksiä. Onko sinulla kysyttävää yrityslainoistamme – tai haluatko tietää enemmän vaihtoehdoistasi? Osaavat lainaneuvojamme ovat valmiina auttamaan sinua lainan hakemisesta tilisi hallintaan – joten saat parhaan hyödyn käyttöpääomastasi.

 

Ota yhteyttä keskustellaksesi yrityslainastamme ja vaihtoehdoistasi

Ota yhteyttä meihin, niin voimme tehdä tarjouksen yrityslainasta, joka voi auttaa sinua kehittämään yritystäsi. Voit soittaa meille arkisin klo 9–17 tai lähettää sähköpostia, johon vastaamme 12 tunnin kuluessa.

Soita meille - (09) 7479 0218

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään

Ma-Pe 9:00-17:00

 

Lähetä meille sähköpostia - support@capitalbox.fi

Vastaamme tiedusteluihin 12 tunnin kuluessa.

Uusimmat blogipostaukset

Vakuudellinen laina
Yrityslainaa on vakuudellista ja vakuudetonta. Mitä se tarkoittaa? Vakuudellista lainaa haettaessa lainanottaja tekee sopimuksen lainoittajan kanssa, jonka mukaan jälkimmäinen saa haltuunsa vakuudeksi luvattua omaisuutta, rahaa tai yrityskiinnistyksiä, jos lainanottaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin sovitulla tavalla. Vakuudeton laina yritykselle voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että reaalivakuuksille ei ole rahoituslaitoksella tarvetta. Vakuutena toimii tällöin henkilökohtainen takaus.
yrityslainan korko
Yrityslainan korko ei ole yksiselitteinen asia, sillä joskus korolla tarkoitetaan pelkkää korkoa ja joskus siihen lasketaan mukaan lainan muitakin kuluja. Erityistä huomiota on kiinnitettävä todelliseen vuosikorkoon, sillä se on esitetyistä korkoon liittyvistä termeistä merkittävin ja yleisimmin käytetty, sekä helpoiten ymmärrettävissä.
cb_yrityksen perustaminen
Haaveiletko oman yrityksen perustamisesta? Oman liiketoiminnan aloittaminen on hieno saavutus, mutta matkalla on monta pakollista vaihetta, jotka tulee hoitaa. Tässä blogitekstissä käymme läpi vaiheet, jotka yrityksen perustaminen vaatii.
Verkkokauppa
Haaveiletko verkkokaupan avaamisesta? Tässä oppaassa esittelemme asioita, jotka sinun kannattaa yrittäjänä tiedostaa, jos sinulla on myös verkkokauppa.
Kirjanpito
Jokaisen yrityksen omistajan on pidettävä kirjaa toiminnastaan. Kirjanpito on hyvä nähdä tärkeänä osana työtäsi, ja sinun on opittava, mitä sinun on opittava, jotta tunnet hallitsevasi taloutesi ja pystyt selviytymään tulevista haasteista. Kirjanpito voi olla hauskaa ja mielenkiintoista!
Tiimi
Yrityksen kasvattamisen takana ei ole yksinkertainen yhtälö. Se vaatii ajattelua ja analysointia, se edellyttää ennakointia ja herkkyyttä suuntauksia kohtaan ja ennen kaikkea se vaatii rohkeutta.