5 000 – 3 000 000 € rahoitus yrityksellesi yrityslainan tai yritysluoton muodossa

Kiihdytä yritystoimintaasi yrityslainalla tai yritysluotolla. Tarjoamme myös lainojen jälleenrahoitusta yrityksille, jotka haluavat maksaa pois vanhat, kalliit lainansa.
banner_ralli

Yrityslainaa yrityksille, jotka:

Haluavat kasvattaa yritystä ja tehdä investointeja
online-research
Tarvitsevat rahoitusta odottamattomiin kuluihin
clockwise
Haluavat kattaa väliaikaisia kassavirran vaihteluja
database-file

Yritysrahoitusta 5 000 € - 3 000 000 €

Valitsemalla yrityslainan CapitalBoxilta saat luotettavan lainantarjoajan, joka todella ymmärtää liiketoimintaasi. Rahoitustuotteemme ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin. Valittavanasi on yrityslaina, yritysluotto tai olemassa olevan yrityslainasi jälleenrahoittaminen.

Rahoitustarpeestasi riippuen voit valita seuraavista:

Yrityslaina

Ihanteellinen ratkaisu tilanteissa, joissa tarvitset enemmän käyttöpääomaa esimerkiksi laitteiden tai välineiden hankintaan, suurempiin investointeihin, toimitilojen remonttiin, laajentamiseen uudelle alueelle tai varaston täydennykseen. Voit hakea yrityslainaa vakuuksilla tai ilman

 

Lue lisää yrityslainasta

 

Yritysluotto

Ideaalinen ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitset lisäpääomaa nopeasti esimerkiksi kassavirran hallintaan, palkkojen maksuun, siltarahoitukseen tai verojen maksuun. Yritysluotto on käytännöllinen ratkaisu erityisesti lyhyen aikavälin lainatarpeeseen ja sitä on helppo hakea varmuudeksi, vaikka akuuttia tarvetta ei ole. Luottotili on kuluton, kun sitä ei käytä.

 

Lue lisää yritysluotosta

 

Jälleenrahoitus

Jos yritykselläsi on velkaa useammalta taholta, voi olla hyvä ajatus jälleenrahoittaa lainasi meillä. Voit saada paremmat ehdot, pienemmät kulut ja kattavamman kuvan yrityksesi kokonaisvelasta. Me autamme!

 

Lue muusta rahoituksesta

 

Pyydä rahoitustarjous jo tänään!

HAE NYT
Tai soita: (09) 7479 0218

Ostorahoitusta yritysasiakkaille

Tarjoamme yhteistyökumppaniemme yritysasiakkaille ostorahoitusta 500 - 20 000 € hankintojen maksuvaihtoehdoksi. 

Box Ostorahoitus on helppo ja nopea rahoitus B2B-asiakkaillesi: Asiakkaasi saa rahoituspäätöksen hetkessä! Box-ostorahoituksen käyttöönotto on tehty sinulle helpoksi. 

Lue lisää ostorahoituksesta ja liity kumppaniksemme!

Team CapitalBox

Miten voit rahoittaa pk-yritystäsi CapitalBoxin kautta

Hae lainaa minuuteissa

Kerro meille itsestäsi ja yrityksestäsi sekä kuinka paljon haluat lainata yrityksellesi.

Pyydä yrityslainatarjous

Tutustu lainasi ehtoihin osaavien lainaneuvojiemme avulla, niin saat tarjouksen.

Kuukausilaskutus

Yrityslainamme laskutetaan kiinteinä kuukausimaksuina samansuuruisina erinä.

Hyväksy lainatarjouksemme

Maksamme yrityslainan tilillesi pian ja maksat ensimmäisen takaisinmaksuerän 30 päivän kuluttua.

Voiko yritykseni saada rahoitusta?

Voit saada lainaa, jos yrityksesi täyttää ehtomme:

Toiminta

Yrityksesi on ollut toiminnassa yli 6 kuukautta.

Liikevaihto

Yrityksesi vuosittainen liikevaihto on yli 40 000 €

Omistajuus

Kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa.

Tili

Yritykselläsi on suomalainen pankkitili.

Liiketoiminta markkinoilla

Yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

CapitalBox-yritysrahoituksen hyödyt

Nopeaa

Hakemuksen täyttö vie vain muutaman minuutin.
Ei ylimääräistä paperisotaa.
Rahat tilille jopa seuraavana arkipäivänä.

Joustavaa

Räätälöi maksuaika yrityksesi tarpeiden mukaan – jopa 60 kuukautta.
Joustavat maksuehdot.
Ei lisäkuluja, mikäli haluat maksaa lainan pois etuajassa.

circle arrow
Läpinäkyvää

Ei piilokuluja.
Myös ilman vakuuksia – henkilökohtainen takaus riittää.
Lainahakemuksesi käsitellään yrityksesi kokonaiskuvan perusteella.

CapitalBox pähkinänkuoressa

CapitalBox tarjoaa yrityksille lainaa liiketoiminnan kehittämiseen ja erilaisiin kuluihin. Asiakkaisiimme kuuluu sekä uudempia yrityksiä että vakiintuneita keskisuuria ja suuria yrityksiä ympäri Suomen. Monet asiakasyrityksistämme toimivat esimerkiksi rakennusalalla, palvelualalla, tai vähittäismyynnissä.

Tavoitteemme on, että CapitalBox-yrityslaina antaa yritykselle uusia mahdollisuuksia esimerkiksi uusien laitteiden hankkimiseen, työntekijöiden palkkaamiseen, varaston laajentamiseen tai yritystoiminnan kehittämiseen. Tuotteistamme löydät varmasti oman yrityksesi tilanteeseen sopivan ratkaisun.

Ole rohkeasti yhteydessä! 

Haluatko tietää enemmän yrityslainoistamme?

Tuemme läpinäkyvyyttä, mutta yrityslainan myöntämisestä herää usein kysymyksiä. Onko sinulla kysyttävää yrityslainoistamme – tai haluatko tietää enemmän vaihtoehdoistasi tai lainan vakuuksista? Osaavat lainaneuvojamme ovat valmiina auttamaan sinua lainan hakemisesta tilisi hallintaan – joten saat parhaan hyödyn käyttöpääomastasi.

 

Ota yhteyttä keskustellaksesi yrityslainastamme ja vaihtoehdoistasi

Ota yhteyttä meihin, niin voimme tehdä tarjouksen yrityslainasta, joka voi auttaa sinua kehittämään yritystäsi. Voit soittaa meille arkisin klo 9–17 tai lähettää sähköpostia, johon vastaamme 12 tunnin kuluessa.

Soita meille - (09) 7479 0218

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään

Ma-Pe 9:00-17:00

 

Lähetä meille sähköpostia - support@capitalbox.fi

Vastaamme tiedusteluihin 12 tunnin kuluessa.

Uusimmat blogipostaukset

cb_työntekijä
Työntekijän palkkaaminen on merkittävä askel yrityksen kasvussa ja kehityksessä ja se tuo mukanaan monia taloudellisia ja lainsäädännöllisiä näkökulmia, jotka tulee ottaa huomioon. Yrittäjän on olennaista ymmärtää tarkasti, mitä työntekijän palkkaaminen todellisuudessa maksaa ja miten se liittyy lainsäädäntöön. Tässä artikkelissa pureudumme työntekijän palkkaamisen kustannuksiin.
cb_kohderyhmä
Yrittäjän rooli on enemmän kuin vain tarjota tuotteita tai palveluita – se on luoda merkityksellisiä yhteyksiä ja tämä alkaa oikein muodostetusta kohderyhmästä. Kun tulevaisuutemme liiketoimintamaailmassa nojaa entistä enemmän yksilöllisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin, kohderyhmän oikea tunnistaminen ja ymmärtäminen nousevat avainasemaan. Tässä artikkelissa pureudumme siihen, miten voit muovata kohderyhmäsi pienyrityksessä.
finance options
Yritysrahoitus muodostaa liiketoiminnan perustan, tarjoten mahdollisuuden kasvuun, investointeihin ja käyttöpääoman turvaamiseen. Jatka lukemista saadaksesi selkeän käsityksen yritysrahoituksen maailmasta ja löytääksesi parhaan mahdollisen ratkaisun liiketoiminnallesi.
asiakassuhde
Asiakkaiden pysyvyys on elintärkeää liiketoiminnalle, erityisesti uusille ja pienemmille yrityksille. Kun asiakassuhde kestää pitkään, se ei ainoastaan luo vankkaa asiakaspohjaa vaan myös edistää liiketoiminnan vakautta ja kasvua.
cb_konversio optiointi
Verkkokauppa on kasvattanut merkitystään huomattavasti liiketoiminnassa digitalisaation ja teknologisten innovaatioiden myötä. Pienyrityksille se tarjoaa mahdollisuuden kilpailla suurten toimijoiden kanssa globaaleilla markkinoilla. Kuitenkaan pelkän verkkokaupan perustaminen ei ole riittävä keino menestyä nykypäivän kilpailullisessa ympäristössä. Olennaista on, miten verkkosivustosi pystyy muuntamaan vierailijat tyytyväisiksi asiakkaiksi, ja tämä onkin konversio-optimoinnin ydin.
cb_muuttuvat kustannukset
Kun tarkastellaan yrityksen talouden hallintaa, yksi keskeinen osa on kustannusten hallinta. Yrityksen kulut voidaan jakaa kahteen pääluokkaan: kiinteisiin ja muuttuviin kustannuksiin. Kiinteät kustannukset, kuten vuokra ja palkat, pysyvät yleensä suhteellisen vakaana ajan kuluessa. Toisaalta muuttuvat kustannukset, kuten raaka-aineiden hinnat, kuljetuskustannukset ja markkinointimenojen vaihtelut, ovat alttiimpia muutoksille.