Tietoa yrityslainasta rakennusalalle

 

Mitä sinun tulee tietää yritysrahoituksesta rakennusalalla?

Vaikka kysyntää tulee aina olemaan, rakennusalalla, kuten monilla muillakin aloilla, on sesonkikausi ja hiljaisempi kausi projektien ja sopimusten määrän vaihdellessa suuresti. Maksujen saaminen voi olla hidasta, ja jokainen uusi projekti saattaa vaatia suuren ennakkomaksun. Lisäksi joudut ehkä hankkeesta riippuen palkkaamaan lisää työntekijöitä ja ostamaan tai vuokraamaan lisävarusteita. 

Oikeanlainen rahoitus voi auttaa hallitsemaan näitä tilanteita. Näin pienyrityslaina voi auttaa rakennusyritystäsi pysymään vakaalla pohjalla koko vuoden ja voittamaan uusia projekteja.

 

Milloin kannattaa harkita pienyrityslainaa rakennusyritykseen 

Isompien projektien voittaminen 

Joskus saatat joutua hylkäämään suuren projektin yksinkertaisesti siksi, että yritykselläsi ei ole tarpeeksi rahaa kattamaan hankkeen ennakkokustannuksia. Lyhytaikainen yrityslaina voi olla hyvä keino sopeutua tällaisten suurempien kulujen ennakkomaksuihin ja jakaa ne hallittavissa oleviin maksuihin. 

Laitteiden rahoittaminen 

Paremmat laitteet usein tarkoittavat parempaa laatua ja nopeampaa läpimenoaikaa. Laitteiden vuokraus saattaa toimia aluksi, mutta yrityksesi kasvaessa saattaa olla syytä investoida tiettyihin työkaluihin ja koneisiin. Lyhytaikainen yrityslaina voi olla hyvä keino sopeutua tällaisten suurempien kulujen ennakkomaksuihin.

 

Kokemuksia Capitalboxin yrityslainasta rakennusalalla

Me CapitalBoxilla ymmärrämme yritystäsi. CapitalBox on juuri tätä tarkoitusta varten: tarjotaksemme yrityksellesi käyttöpääomaa silloin, kun sitä tarvitset. CapitalBox tarjoaa nopeita, helppoja lainoja 250 000 euroon saakka rakennusyrityksesi kaltaisille yrityksille - reaalivakuuksia ei vaadita.

Voit luottaa CapitalBoxiin fiksun, nopean ja yksinkertaisen yritysluoton tarjoajana. Voimme tarjota nopeita, tehokkaita ja joustavia yritysluottoja yrityksien eri tarpeisiin. Olemme palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja kasvamme nopeasti. 

Ymmärrämme, että aika on rahaa ja siksi voit täyttää hakemuksen vain 5 minuutissa. Keskimäärin hakemus hyväksytään yhden työpäivän kuluessa ja saat käyttöpääoman seuraavana päivänä. 

Kasvata yritystäsi CapitalBoxin avulla.

Katso, mitä eräs ylpeä asiakkaamme sanoi CapitalBox -yritysluotosta: 

"Yritys on laajennusvaiheessa ja tarvitsee lisää käyttöpääomaa.

CapitalBox järjestää asiat ilman pitkiä ja byrokraattisia kokouksia. Meillä on paljon kokemusta toiminnasta perinteisten pankkien kanssa, jotka eivät huolehdi asiakkaasta ja joilla päätöksen teko kestää kauan. Suosittelen yrityksiä tekemään yhteistyötä CapitalBoxin kanssa vakavasti otettavana ja pitkäaikaisena kumppanina. Tukenne ja palvelunne on 100-prosenttista. Kiitos, CapitalBox!” – Johan Ljung, Ljungs Handel. Hae nyt!

 

Tutustu yrityslainamme hinnoitteluun