Ferratum Businessista tulee CapitalBox

Ferratum Businessista tulee CapitalBox

Miksi brändäämme uudelleen

Ferratum Group aloitti PK-yrityslainojen tarjoamisen Ruotsissa 5 vuotta sitten. Kyseessä oli uuden tuotteen ja liiketoimintamallin yksinkertainen kokeilu. Yritys oli jo erittäin menestynyt kuluttajalainoillaan 25 markkinalla ja laajensi tuotevalikoimaansa kuluttajalainoituksessa. Päätös Ferratum Businessin perustamisesta tehtiin tästä huolimatta, ja sen kasvattamiseksi muodostettiin oma ryhmä.

Viisi vuotta ja viisi lisämarkkinaa myöhemmin PK-yrityslainatuotteet muodostavat yli 12 % Ferratum Groupin liikevaihdosta, ja niistä on tullut tärkeä kasvun edistäjä koko yrityksessä. Ferratum Businessista kehittyi myös yksi nopeimmin kasvavista mannereuroopan pankkisektorin ulkopuolella toimivista lainanantajista. Korostaakseen Ferratum Groupin panostusta yrityslainoihin, päätimme myös brändätä yrityslainatuotteet oman nimen alle.

Uusi brändinimi CapitalBox ilmaisee yrityslainaosaston tavoitteen. Tavoitteemme on tarjota turvallinen taloudellinen tila ja käyttöpääomaa PK-yrityksille ympäri maailmaa ja tukea niitä ponnisteluissa nopeampaan kasvuun kestävämmällä tavalla.

Päätös erottaa kuluttaja- ja yritysbrändi ei tuo pelkästään selkeyttä potentiaalisille asiakkaille, vaan tukee myös yritystuotevalikoiman nopeampaa kasvua. CapitalBox alkaa pian tarjoamaan uuden brändin alla uusia rahoitustuotteita, jotka antavat edelleen saman poikkeuksellisen asiakaskokemuksen täysin digitaalisen asiakasmatkan ja nopean hyväksyntäprosessin. CapitalBox muuttaa edelleen PK-yritysten tapaa saada rahoitustuotteita käyttöönsä ja vahvistaa sitä kautta entisestään maailmantalouden selkärangan muodostavia PK-yrityksiä.

Kuinka tämä vaikuttaa kumppaniportaaliin?

Tämä muutos ei vaikuta kumppaniportaaliin. Kaikki linkit uudelleenohjataan uuteen domainiin. Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi eivät muutu. Jos olet unohtanut käyttäjätietosi, voit nollata salasanasi tästä linkistä: https://www.capitalbox.fi/partner/password-recovery

Olen yhteistyökumppani ja minulla on kumppanilinkki verkkosivustollani liikenteen ohjaamiseksi teille. Tarvitsenko uuden päivitetyn linkin?

Kumppanilinkkimme toimivat uudelleenbrändäyksen jälkeen. Suosittelemme kuitenkin, että päivität logomme ja muut tiedot, joissa mainitaan Ferratum Business.
 

Mikä on laskujen uusi osoite?

Yritys ei muutu, vain logomme ja brändimme muuttuvat. Kaikki muu pysyy samana, joten käytämme edelleen samaa osoitetta laskuille.
 

Mikä on CapitalBoxin ALV-numero?

Yrityksen ALV-numero tai Y-tunnus eivät muutu. Olemme edelleen sama yritys, joka vain vaihtaa nimeään.

Kenelle laskutan, mitkä ovat laskutustiedot?

Olemme vaihtamassa viralliseksi nimeksemme CapitalBox AB. Mikään muu ei muutu, ainoastaan virallinen nimemme. Käytä maksaessasi laskussasi mainittuja maksutietoja.
 

Onko minun vaihdettava Ferratum Business-logot, joita käytän verkkosivustollani?

Kyllä. Sinun on vaihdettava se CapitalBoxiin 10. huhtikuuta tai mahdollisimman pian sen jälkeen. Ferratum Business poistuu käytöstä, joten se voi hämmentää sivustosi kävijöitä ja vaikuttaa negatiivisesti muuntokursseihin ja palkkioihisi. Ota yhteyttä tukeemme, jos et ole saanut uutta CapitalBox-logoa tilinhoitajaltasi. 

Näkevätkö siirtyvät asiakkaat eri nimen sopimuksessaan?

Brändimme tulee olemaan CapitalBox ja yrityksen nimeksi tulee CapitalBox AB. Kaikki muu säilyy samana.
 

Huomioidaanko Ferratum Business-sopimukset edelleen kuukausittaisina kumppanituloksina?

Ilman muuta.
 

Mitä uusia tuotteita on odotettavissa?

Vakuutamme, että ne keskittyvät PK-yritysten kasvuun.  Kerromme tarkempia tietoja myöhemmin.
 

Vaikuttaako uusi järjestely käyttöliittymääni?

Ei. Uusi järjestely ei vaikuta käyttöliittymääsi. Se toimii kuten ennenkin, eikä sinun tarvitse tehdä sille mitään.