Julkaistu13.07.2020
Viimeksi muokattu
13.07.2020

CapitalBox palauttaa World Rallycrossin Suomeen!

Olemme  aloittaneet yhteistyön FIA:n kanssa tuodaksemme hienoa viihdettä kaikille moottoriurheilun ystäville Suomessa. Kuuden vuoden tauon jälkeen FIA World Rallycross Championship -kilpailut palaavat Suomeen.. SET Promotion Oy:n järjestämä CapitalBox World Rallycross of Finland järjestetään Kouvolan radalla, joka tarjoaa suuren haasteen maailman parhaillekin rallicrosskuljettajille. Elokuun viimeisenä viikonloppuna (29.-30.8) järjestettävä korkean profiilin tapahtuma lähetetään suorana kaikille moottoriurheilun ystäville Ylen kanavilla.

Viimeisen kuuden vuoden ajan CapitalBox on haastanut tavan, jolla tekniikkaa käytetään rahoituspalvelujen tuotannossa tarjoamalla innovatiivisia, täysin digitaalisia ja reaaliaikaisia yrityslainoja pienille ja keskisuurille yrityksille. Nyt CapitalBox on  sitoutunut tukemaan kilpailua, nopeutta, ketteryyttä ja hyvää tiimityötä ryhtyessään CapitalBox World Rallycross -tapahtuman pääsponsoriksi.

Uskomme osallistumisen olevan yhtä tärkeää kuin voittamisen. Mutta jos et voi osallistua, sinulla ei ole edes mahdollisuutta voittaa.. CapitalBox auttaa tuhansia yrityksiä kaikkialla Euroopan unionissa pääsemään mukaan kilpailuun. Tasoitamme kenttää tarjoamalla heille käyttöpääomaa, jotta he voivat nousta siivilleen ja yrittää. Annamme heille polttoainetta ja kilpailun lopputulos on kiinni heistä itsestään: heidän ammattitaidostaan, sopeutumiskyvystään ja päättäväisyydestään. He voivat olla ensimmäinen tai kymmenes – emme valitse häviäjiä ja voittajia, me valitsemme tekijöitä. Niitä yrittäjiä, jotka taistelevat ja jotka kovan hävityn kilpailun jälkeen heräävät aamulla valmiina yrittämään uudestaan. Ja he voivat luottaa meihin.

Vuoden 2020 poikkeukselliset olosuhteet ovat vaikuttaneet moottoriurheilukalentereihin kaikkialla maailmassa. World Rallycross Championship -kalenterin uudelleenjärjestely on antanut Suomelle kauan odotetun tilaisuuden palata sarjaan ja olemme iloisia voidessamme auttaa palauttamaan rallicrossin suomalaisille.

Vaikka tapahtuma on toteutettu uskomattoman lyhyessä ajassa, järjestäjä SET Promotion Oy on suunnitellut korkealaatuisen maailmanmestaruuskilpailun kunnioittaen käynnissä olevaa maailmanlaajuista tilannetta.

Kolmen ensimmäisen viikonlopun tapahtumamuoto sisältää kaksi erillistä kilpailua, jotka on tiivistetty kahteen päivään. Näin ollen Suomi, joka on kauden toinen tapahtuma, järjestää kaksi täysin erillistä kilpailua, joista molemmista on tarjolla täydet maailmanmestaruuspisteet.

Tapahtuman tavoitteena on palvella mahdollisimman hyvin koko moottoriurheiluyhteisöä näinä poikkeuksellisina aikoina.

FIA World Rallycross Championship -kalenteri 2020

  1. Ruotsi, Höljes, 22.-23.8 (kaksi kilpailua yhtenä viikonloppuna)
  2. Suomi, Kouvola, 29.-30.8 (kaksi kilpailua yhtenä viikonloppuna)
  3. Latvia, Riika, 19.-20.9 (kaksi kilpailua yhtenä viikonloppuna)
  4. Belgia, Spa-Francorchamps, 3.-4.10
  5. Portugali, Montalagre, 10.-11.10
  6. Espanja, Barcelona, ​​ 17.-18.10
  7. Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Abu Dhabi, 30.-31.10
  8. Saksa, Nürburgring, 12.-13.12