Vakautta ravintola-alan liiketoimintaan lisärahoituksella

 

Ravintolaliiketoiminta voi olla haastavaa

Menestyvän ravintolan tai baarin pyörittäminen tarkoittaa usein monien asioiden hallintaa samanaikaisesti. Henkilöstön johtamisesta tai uuden markkinointikampanjan käynnistämisestä jääkaappien sisällön varmistamiseen ja vuokran maksamiseen. Harvoin on tylsää hetkeä. 

Mutta jopa menestyneimmät ravintolat ja baarit saattavat joutua vaikeuksiin vilkkaiden ja hiljaisten kausien vaihtelussa, odottamattomien keittiövälineiden korjauskustannusten materialisoituessa tai kun tavaraa tulee liian paljon ja se on maksettava etukäteen. 

Oikeanlainen rahoitus auttaa hallitsemaan näitä tilanteita. Kassavirran tasoittamiseksi, uusien laitteiden hankkimiseksi tai tavaran maksamiseksi toimialalla toimivat yritykset valitsevat usein luottolimiitin tai lyhytaikaisen lainan. Oikeanlainen lisärahoitus tai yrityslaina voi aidosti auttaa ja vakauttaa ravintolaliiketoimintaa.

 

Milloin kannattaa harkita pienyrityslainaa ravintolalle 

Tavaran hankinta 

Hyvin varustetun keittiön pitäminen on välttämätöntä, jotta asiakkaat pysyvät tyytyväisinä. Samalla se voi käydä erittäin kalliiksi, varsinkin kun toimittajat vaativat maksamaan hankinnat etukäteen. Lisärahoituksen nopea saatavuus voi auttaa poistamaan tilauksiin liittyvän stressin ja antaa sinulle vapauden keskittyä liiketoiminnan muihin osiin. 

Laitteiden rahoittaminen ja korjaaminen 

Mikään ei kestä ikuisesti, ja ravintolan tai baarin omistajana tiedät tämän aivan liian hyvin. Jääkaappien, liesien ja uunien ostaminen ei ole halpaa. Jotta yrityksesi pysyy houkuttelevana, saatat joutua uusimaan ruokasalin sisustuksen säännöllisesti. Lyhytaikainen yrityslaina voi olla hyvä keino sopeutua tällaisten suurempien laitteiden ja varusteiden kustannuksiin. 

Kausivaihtelun hallinta 

Kausivaihtelun hallinta on luonnollinen osa ravintolan tai baarin pyörittämistä. Vaikka kysyntä on alhaisempaa, jääkaapit pitää kuitenkin pitää täysinä. Tällaisina aikoina kassavirran hallinta voi olla stressaavaa ja monimutkaista. Lisärahoituksen nopea saatavuus voi auttaa hallitsemaan kausiluonteisuutta ja varmistamaan, että yrityksesi pysyy vakaalla pohjalla ympäri vuoden. 

 

Ratkaisu ravintolallesi tai pubillesi

Joka tapauksessa CapitalBox vastaa tarpeisiisi. Minkälainen ravintolasi tai pubisi onkaan, voit luottaa CapitalBoxiin fiksuna, nopeana ja yksinkertaisena yrityslainojen tarjoajana. Tarjoamme nopeita, helppoja yrityslainoja 250 000 euroon saakka yrityksesi kaltaisille baareille ja ravintoloille - reaalivakuuksia ei vaadita. Hakemuksemme täyttäminen kestää alle 5 minuuttia ja keskimäärin hakemus hyväksytään yhden työpäivän aikana. Voit siis saada tarvitsemasi käyttöpääoman vain yhdessä päivässä. 

 

Katso, mitä eräs ylpeä asiakkaamme CapitalBox-yritysluotosta:

"Jonkin aika sitten meillä oli suuria projekteja, mikä tarkoitti, että meillä oli hetkellisesti maksuvalmiusongelma. Onneksi otimme yhteyttä CapitalBoxiin, joka käsitteli hakemuksemme ja maksoi lainan nopeasti, jotta projektit pystyttiin toteuttamaan ajoissa ja asiakkaat olivat tyytyväisiä.  Aloimme täyttää hakemusta verkkosivustolla ja seuraavana päivänä minulle soitti konsultti, joka tarvitsi vain muutamia lisätietoja. Muutaman päivän kuluttua viimeisten tietojen antamisen jälkeen rahat olivat tilillä. Tämä ei todellakaan ole viimeinen kerta, kun hyödynnämme CapitalBoxiä."

Jonas Christoffersen, Omistaja /TJ, ShowIt Media IVS”