Ferratum Businessista tulee CapitalBox

Ferratum Businessista tulee CapitalBox

Miksi brändäämme uudelleen

Ferratum Group aloitti PK-yrityslainojen tarjoamisen Ruotsissa 5 vuotta sitten. Kyseessä oli uuden tuotteen ja liiketoimintamallin yksinkertainen kokeilu. Yritys oli jo erittäin menestynyt kuluttajalainoillaan 25 markkinalla ja laajensi tuotevalikoimaansa kuluttajalainoituksessa. Päätös Ferratum Businessin perustamisesta tehtiin tästä huolimatta, ja sen kasvattamiseksi muodostettiin oma ryhmä.

Viisi vuotta ja viisi lisämarkkinaa myöhemmin PK-yrityslainatuotteet muodostavat yli 12 % Ferratum Groupin liikevaihdosta, ja niistä on tullut tärkeä kasvun edistäjä koko yrityksessä. Ferratum Businessista kehittyi myös yksi nopeimmin kasvavista mannereuroopan pankkisektorin ulkopuolella toimivista lainanantajista. Korostaakseen Ferratum Groupin panostusta yrityslainoihin, päätimme myös brändätä yrityslainatuotteet oman nimen alle.

Uusi brändinimi CapitalBox ilmaisee yrityslainaosaston tavoitteen. Tavoitteemme on tarjota turvallinen taloudellinen tila ja käyttöpääomaa PK-yrityksille ympäri maailmaa ja tukea niitä ponnisteluissa nopeampaan kasvuun kestävämmällä tavalla.

Päätös erottaa kuluttaja- ja yritysbrändi ei tuo pelkästään selkeyttä potentiaalisille asiakkaille, vaan tukee myös yritystuotevalikoiman nopeampaa kasvua. CapitalBox alkaa pian tarjoamaan uuden brändin alla uusia rahoitustuotteita, jotka antavat edelleen saman poikkeuksellisen asiakaskokemuksen täysin digitaalisen asiakasmatkan ja nopean hyväksyntäprosessin. CapitalBox muuttaa edelleen PK-yritysten tapaa saada rahoitustuotteita käyttöönsä ja vahvistaa sitä kautta entisestään maailmantalouden selkärangan muodostavia PK-yrityksiä.
 

Miksi Ferratum Business muuttui CapitalBoxiksi?

Aloimme tarjota PK-yrityslainoja Ruotsissa viisi vuotta sitten Ferratum Businessina, osana Ferratum Groupia. Viisi vuotta ja viisi lisämarkkinaa myöhemmin PK-yrityslainatuotteet muodostavat jo yli 12 % Ferratum Groupin liikevaihdosta ja niistä on tullut tärkeä kasvun edistäjä koko yrityksessä. Ferratum Businessista kehittyi myös yksi nopeimmin kasvavista mannereuroopan pankkisektorin ulkopuolella toimivista lainanantajista. Korostaakseen Ferratum Groupin panostusta yrityslainoihin, päätimme myös brändätä yrityslainatuotteet oman nimen alle. Uusi brändinimi Capital Box ilmaisee yrityslainaosaston tavoitteen. Tavoitteemme on tarjota turvallinen taloudellinen tila ja käyttöpääomaa PK-yrityksille ympäri maailmaa ja tukea niitä ponnisteluissa nopeampaan kasvuun kestävämmällä tavalla.

Kuka on CapitalBox?

CapitalBox (aiemmin Ferratum Business) on yrityslainanantaja, joka on sitoutunut muuttamaan tapaa, jolla PK-yritykset saavat käyttöönsä rahoitustuotteita. Näin se voi vahvistaa entisestään maailmantalouden selkärangan muodostavia PK-yrityksiä.

Miten CapitalBox eroaa Ferratum Businessista?

Ferratum Business muuttuu CapitalBoxiksi tavoitteenaan tarjota turvallinen rahoitustilan ja käyttöpääomaa PK-yrityksille ympäri maailmaa ja tukea niitä niiden ponnisteluissa nopeampaan kasvuun kestävämmällä tavalla.

Miksi brändäämme uudelleen?

Aloimme tarjota PK-yrityslainoja Ruotsissa 5 vuotta sitten osana Ferratum Groupia. Viisi vuotta ja viisi lisämarkkinaa myöhemmin PK-yrityslainatuotteet muodostavat yli 12 % Ferratum Groupin tuotoista, ja niistä on tullut yksi kasvun edistäjistä koko yrityksessä. Ferratum Businessista kehittyi myös yksi nopeimmin kasvavista manner-EU:n pankkisektorin ulkopuolella toimivista lainanantajista. Korostaakseen Ferratum Groupin panostusta yrityslainoihin, päätimme myös brändätä yrityslainatuotteet oman nimen alle. Uusi brändinimi CapitalBox ilmaisee selkeästi yrityslainaosaston tavoitteen. Tavoitteemme on tarjota turvallinen taloudellinen tila ja käyttöpääomaa PK-yrityksille ympäri maailmaa ja tukea niitä ponnisteluissa nopeampaan kasvuun kestävämmällä tavalla.

Päätös erottaa kuluttaja- ja yritysbrändi ei tuo pelkästään selkeyttä potentiaalisille asiakkaille, vaan tukee myös yritystuotevalikoiman nopeampaa kasvua. CapitalBox alkaa pian tarjoamaan uuden brändin alla uusia rahoitustuotteita, jotka antavat edelleen saman poikkeuksellisen asiakaskokemuksen täysin digitaalisen asiakasmatkan ja nopean hyväksyntäprosessin. CapitalBox muuttaa edelleen PK-yritysten tapaa saada rahoitustuotteita käyttöönsä ja vahvistaa sitä kautta entisestään maailmantalouden selkärangan muodostavia PK-yrityksiä.

Miten tämä muutos vaikuttaa minuun?

Se ei vaikuta sinuun lainkaan. Verkkosivustomme uudelleenohjataan automaattisesti osoitteeseen www.capitabox.fi. Käyttäjätunnuksesi ja sopimusehtosi eivät muutu mitenkään.

Voinko edelleen puhua samalle yhteyshenkilölle?

Kyllä, voit edelleen puhua samalle yhteyshenkilölle, jolla on samat yhteystiedot. Tiimissämme ei tapahdu muutoksia.

Olen nykyinen asiakas. Vaikuttaako tämä mitenkään lainaani?

Ei, se ei vaikuta lainaasi mitenkään.

Minulla on Ferratum Business -laina. Muuttuuko aikatauluni?

Ei. Laina-aikataulusi pysyy samana. Sopimusehtosi eivät muutu.
 

Minulla on meneillään oleva Ferratum Business -laina. Muuttuvatko maksutiedot?

Olemme vaihtamassa viralliseksi nimeksemme CapitalBox AB. Mikään muu ei muutu, ainoastaan virallinen nimemme. Käytä maksaessasi laskussasi mainittuja maksutietoja. Sopimusehtosi eivät muutu.

Maksanko lainaani takaisin edelleen Ferratum Businessille?

Olemme vaihtamassa viralliseksi nimeksemme CapitalBox AB. Mikään muu ei muutu, ainoastaan virallinen nimemme. Käytä maksaessasi laskussasi mainittuja maksutietoja.

Mitä tiedoilleni tapahtuu?

Tiedoillesi ei tapahdu mitään. Sopimusehtomme eivät ole muuttuneet. Liiketoiminta jatkuu samanlaisena. Olemme vain päivittäneet brändimme vastaamaan identiteettiämme yrityslainanantajana.

Pysyvätkö tilini käyttäjätiedot samana?

Käyttäjätietosi eivät muutu. Jos unohdat ne, voit palauttaa salasanasi seuraavan linkin avulla: https://www.capitalbox.fi/account/password-recovery.
Voit kirjautua sisään käyttämällä tätä linkkiä: https://www.capitalbox.fi/account/login

Olenko edelleen oikeutettu CapitalBoxin lainaan?

Kelpoisuusehtomme eivät ole muuttuneet. Näin olet oikeutettu CapitalBox-yrityslainaan:

  • Yrityksesi on toiminut vähintään 6 kuukautta
  • Vuosittainen liikevaihtosi on yli 25 000 euroa
  • Yrityksen kaikki omistajat asuvat pysyvästi Suomessa
  • Yritykselläsi on suomalainen pankkitili
  • Yritykselläsi on toimipaikka Suomessa
En pysty kirjautumaan tililleni. Mitä minun pitäisi tehdä?

Käyttäjätietosi eivät muuttunut, mutta jos sinulla on vaikeuksia päästä tilillesi, palauta salasanasi käyttämällä tätä linkkiä: https://www.capitalbox.fi/account/password-recovery

Kuinka paljon voin lainata rahaa?

Lainaehtomme eivät ole muuttuneet. Voit edelleen saada lainaa 250 000 euroa saakka jopa 2 vuodeksi. Lähetä lyhyt CapitalBox-yrityslainahakemus täällä: https://www.capitalbox.fi/application-form Kollegamme ottavat sinuun yhteyttä pian sen jälkeen.

Kuinka otan yhteyttä Ferratumiin/CapitalBoxiin?

Puhelinnumeromme pysyy samana. Ainoastaan sähköpostiosoitteemme tulee olemaan support@capitalbox.fi.
Saamme edelleen sähköpostiviestisi, jos lähetät ne osoitteeseen support@ferratumbusiness.fi. Vastaamme päivitetystä sähköpostiosoitteestamme.

Yhteystietomme:

09-74790218

support@capitalbox.fi

Onko pisin maksuaika muuttunut?

Ei. Pisin maksuaika on edelleen kaksi vuotta.