Yrityslainat pienyrityksille

Monet suuret ja pienet yritykset ovat riippuvaisia ​​yrityslainoista kasvun lisäämiseksi tai muiden liiketoimintasuunnitelmien, kuten laiteostojen, varastohankintojen tai muun päivittäisen yritystoiminnan rahoittamiseksi. Pienyrityksillä on nykyään monia vaihtoehtoja, etenkin niillä, jotka ovat valmiita katsomaan perinteisten yrityslainalähteiden ulkopuolelle. 

Se, mikä aikaisemmin tunnettiin vaihtoehtoisena, on nykyään valtavirtaa. Joskus nämä vaihtoehtoiset lähteet ovat ensisijainen valinta kaltaisillesi pienyritysten omistajille, jotka hakevat lainaa pienyritykselle. 

Perinteiset yrityslainat 

Paikallispankit ovat olleet jo useiden vuosien ajan ensisijainen paikka, josta useimmat yrittäjät hakevat yrityslainaa. Ne ovat olleet ensisijainen valinta yrittäjille, joilla on pankissa jo ennestään yritystili, mahdollisesti säästötili ja ehkä jopa yrityksen luottokortti. Valitettavasti kannattavankaan liiketoiminnan omistajan hakemuksen hylkääminen ei ole harvinaista paikallispankeille. 

Pankki saattaa etsiä hyvin tarkkaa yritysprofiilia, vaikkakin valtion takaaman lainan saaminen voi helpottaa pienyrityksen mahdollisuuksia saada rahoitusta pankista. 

Pankit etsivät yleensä yrityksiä, joilla on suuret vuositulot, useiden vuosien liiketoiminta, vakuudet lainan takaamiseksi ja erittäin hyvä yrityksen omistajan henkilökohtainen luottoluokitus. Ne palvelet yleensä paremmin yrityksiä, jotka etsivät suurempia lainasummia. Nämä ehdot täyttävä yrityksen omistaja saa todennäköisesti yrityslainan paikallispankista, jos perinteinen pankkilaina on järkevä heidän liiketoimintansa kannalta. 

Pikahyväksyntä ja rahat ovat tililläsi 24-48 tunnissa 

Me CapitalBoxissa tarkastelemme yritystäsi eri tavalla kuin monet pankit. Yrityslainamme on monissa tapauksissa hyvä vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle. 

Arvioimme yrityksesi luottokelpoisuuden useiden tietolähteiden perusteella. Henkilökohtaisten luottotietojesi ja yritysluottoprofiilisi lisäksi tarkastelemme kassavirtaa, vuosituloja ja muita tietoja arvioidaksemme, tarjoammeko yrityksellesi lainaa. 

Yrityksesi tarkastelu tällä tavalla antaa meille mahdollisuuden tarjota yrityslainoja useammin kuin paikallispankit – ja lainahakemuksesi voidaan monissa tapauksissa hyväksyä jo samana päivänä ja usein saat rahat tilillesi jopa 24 tunnissa.