Tukkukauppa

Mitä sinun tarvitsee tietää 

Tukkumyynnin onnistuminen tarkoittaa usein monien asioiden hallintaa kerralla. Harvoin on tylsää hetkeä, kun aika kuluu trendien ennakoimisessa, uusien tuotteiden etsimisessä myytäväksi tai vähittäiskauppakumppaneiden hankinnan ja hallinnan parissa. 

Yhteistyö vähittäismyyjien kanssa tarkoittaa usein sitä, että laskut maksetaan harvoin etukäteen, mikä saattaa aiheuttaa ongelmia rahan kanssa, vaikka liiketoiminta olisikin menestyksekästä. 

Oikeanlainen rahoitus voi auttaa hallitsemaan näitä tilanteita. Voit tasata kassavirtaa tai palkata uusia myyntiedustajia valitsemalla luottolimiitin tai lyhytaikaisen lainan. Näin pienyrityslaina voi auttaa tukkuyritystäsi.

 

Milloin kannattaa harkita pienyrityslainaa tukkukauppaan 

Kassavirran hallinta 

Kumppaneiden viivästyneet maksut voivat rasittaa muuten menestyvää yritystä. Samanaikaisesti kausivaihtelu, joka vaikuttaa vähittäiskauppakumppaneihisi, voi vaikuttaa yhtä paljon omaan yritykseesi. Nopea lisärahoitus voi auttaa hallitsemaan kausivaihteluita tai odottamattomia maksuviivästyksiä ja varmistamaan, että yrityksesi pysyy vakaalla pohjalla ympäri vuoden.