Siivouspalvelut

Mitä sinun tarvitsee tietää 

Omistatpa sitten kaupallisen siivouspalveluyrityksen, kotisiivouspalvelun tai kenties vaatepesulan, yrityksesi pyörittämiseen tarvitaan huimaava määrä koneita, enemmän kuin millään muulla toimialalla. 

Samanaikaisesti saatat joutua paikkaamaan kassavirran aukkoja odottaessasi asiakkaiden maksavan sinulle. Kausiluonteisuus on aina ongelma, ja tarvikkeet on usein ostettava isommissa erissä. 

Oikeanlainen rahoitus voi auttaa hallitsemaan näitä tilanteita. Voit tasata kassavirtaa, ostaa tuotteita suurissa erissä tai vuokrata lisää apua valitsemalla luottolimiitin tai lyhytaikaisen lainan. Näin pienyrityslaina voi auttaa siivouspalveluyritystäsi.

 

Milloin kannattaa harkita pienyrityslainaa siivouspalveluyritykselle 

Laitteiden ostaminen 

Oikeiden laitteiden hankkiminen työhön on välttämätöntä. Painepesurit, ikkunoiden puhdistusjärjestelmät, märkä- ja kuivapölynimurit, pesurit ja kuivaimet ja kaikki muut ammattikäyttöön tarkoitetut puhdistuslaitteet voi edellyttää merkittäviä investointeja. Lyhytaikainen yrityslaina voi olla hyvä keino sopeutua tällaisten suurempien kulujen ennakkomaksuihin. 

Liiketoiminnan laajentaminen 

Haluatko ostaa uuden pakettiauton palvelemaan useampia paikkoja tai palkata lisäapua vastaamaan kasvavaan kysyntään? Se voi olla iso mutta välttämätön askel yrityksellesi. Lyhytaikainen yrityslaina voi auttaa laajentamaan toimintaasi ja jakamaan alkuperäisen taloudellisen sijoituksen pienempiin ja hallittavissa oleviin osiin.