2020-05-20

Pääomaa pienille ja keskisuurille yrityksille

 

Oletko valmis hankkimaan pääomaa pienelle tai keskisuurelle yrityksellesi? 

Minkä tahansa yrityksen pääoman hankkiminen voi olla haasteellista, etenkin pienille tai keskisuurille yrityksille. Vaikka jotkut yritykset löytävät onnistuneesti sijoituksia enkelisijoittajalta tai pääomasijoittajalta, suurin osa pääomaa pienyrityksille keräävistä yrittäjistä luottaa lainarahaan edistääkseen kasvua tai rahoittaakseen muita yritystoiminnan tavoitteita. 

Onneksi yrityslainaa etsiville pk-yrityksille on nykyään tarjolla enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan aiemmin. Löytääksesi tarpeisiisi sopivan lainan, arvioi tilanne rehellisesti ja ole valmis etsimään eri paikoista kuin vielä muutama vuosi sitten. 

 

Yrityslainan käyttö pienyrityksen pääoman lisäämiseksi  

Pääoman hankkiminen voi olla pk-yrityksille vaikeaa – etenkin perinteisistä rahoituslähteistä, kuten paikallispankista. 

Mutta ei hätää, verkossa on tarjolla muitakin rahoituslähteitä luotonantajilta, jotka ovat valmiita työskentelemään sellaisten yrittäjien kanssa, joiden luottohistoria ei ole täydellinen – koska on muitakin yritystietoja, jotka osoittavat, onko yritystoiminta terveellä pohjalla. 

 

Onko henkilökohtainen luottoluokitus paras tapa arvioida yrityksen terveyttä? 

Yrityksen omistajan henkilökohtainen luottohistoria on yksi tapa, jolla monet luotonantajat arvioivat yrityksen luottokelpoisuutta. Uskomme, että tämän ei tule olla ainoa tapa. 

Me CapitalBoxissa tarkastelemme henkilökohtaista luottoluokitustasi sekä yrityksesi luottoprofiilia yhdessä kymmenien muiden tietojen kanssa arvioidaksemme yrityksesi terveyttä. Yrityksen kassavirralla, vuosituloilla ja muilla tiedoilla on merkitystä. 

Tavoitteenamme on lainata terveille yrityksille, joihin voi joskus kuulua yrittäjiä, joiden henkilökohtainen luottoluokitus ei ole täydellinen. 

Tarkastelemalla sinua ja yritystäsi tällä tavalla voimme tarjota yrityslainoja paljon useammalle yritykselle kuin pankki tekisi – ja koska aloitimme toimintamme jo vuonna 2005, olemme saaneet mahdollisuuden auttaa tuhansia kaltaisiasi yrittäjiä.