2020-11-09

Joustavaa yrityslainaa. Onko se edes mahdollista?

Meidän mielestämme on. Ymmärrämme sekä yrittämistä että pk-yritysten rahoitusmaailmaa. Olemmekin kehittäneet yrityslainaratkaisumme, jotta sinä voit keskittyä kaikista tärkeimpään: liiketoimintasi kasvattamiseen.

Yrittäjän elämä saattaa toisinaan tuntua siltä, kuin ajaisit 200 kilometrin tuntinopeutta aivan uudella reitillä – jännittävää ja pelottavaa samaan aikaan! 

Yhtäällä on tarkkailtava tuottavuutta ja liikevaihtoa, toisaalla hankittava uusia asiakkaita, pysyttävä ajan tasalla kilpailijoista, yrityksen kasvusta, työntekijöistä ja mahdollisista kulman takana odottavista yllätyksistä. Ratkaisu on joustava rahoitus: sen avulla ylität maaliviivan ensimmäisenä – ja samalla saat nauttia matkasta täysin rinnoin. 

Me CapitalBoxilla haluamme toimia varikkonasi, jotta saavutat kaikki liiketoimintatavoitteesi. 

 

Meiltä löytyy myös joustovaraa.

Kannustamme sinua ja haluamme olla paikalla, kun ylität maaliviivan. CapitalBox tarjoaa seuraavia joustavia rahoitusratkaisuja: 

  • Lainantakaisinmaksu etukäteen ilman lisäkuluja. Oletko ottanut lainaa, mutta haluatkin maksaa sen takaisin etuajassa? Se onnistuu – nyt ilman lisäkuluja! 
  • Haluatko maksaa tässä kuussa vähemmän? Se sopii. Voit maksaa tällä kertaa pelkät korot ja kulut. Tällöin välistä jäävä lyhennys lisätään tuleviin maksueriin tai laina-aikaasi pidennetään. 
  • Haluaisitko muuttaa maksun eräpäivää? Se on helppoa. Voit muuttaa yksittäistä eräpäivää tai kaikkia tulevia eräpäiviä. 

Näiden joustavien vaihtoehtojen lisäksi tarjoamme myös erityisratkaisuja. Ota yhteyttä lainavirkailijoihimme, jotka kertovat sinulle mielellään lisää aiheesta. 

Huomioi tämä! 

Joustovaihtoehtomme edellyttävät aina hyväksyntää. Riskiosastomme arvioi jokaisen pyynnön erikseen. Joustovaihtoehtojen hyödyntäminen ei aiheuta sinulle lisäkuluja tai myöhästymismaksuja. Huomaa kuitenkin, että korot jatkavat kertymistä myös joustoratkaisujen yhteydessä. 

 

Jos haluat kiihdyttää liiketoimintaasi, pistäydy varikollamme ja valitse moottoriksi joustava yrityslainamme! Hae yrityslainaa vain muutamassa minuutissa.